Olgunlaşmamış sevgili

Smile_90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
463
170
18
Kızlar merhaba. Ben sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum deneyimlerinize dayanarak. Beni suan bir erkek arkadaşım var ve uzun süredir birlikteyiz. Erkek arkadaşım çok iyi beni sever değer verir sözlerinden konuşmalarından bunu anlıyorum hissettiriyor. Bende onu çok seviyorum zaten. ben kendi i ondan olgun görüyorum yani çoğu zaman düşünmeeden hareket eder bunada gıcık oluyorum. derim neden şöyle dedin yaptım derim açıklama da bulunurum bana haklısın Özür dilerim sen hep mantıklı olmuştun zaten birdaha olmaz der ama yine yapar yapicagını ben çoğu konuda kendimi ondan daha olgun görüyorum. Ben böyle söyledigimde ise kadınlar erkeklerden önce olgunlaşır der ama diyorum yaşımizı aldık ben hep seni uyarmak zorunda almıyi seni bu durum bir süre sonra beni bunaltir diyorum ama bazı durumlarda etkili oluyor bazı durumlarda olmuyor. Sizce evlenirsek bu sıkıntı olurmu bir süre sonra ??

özür dileyebildiğine göre daha olgun olmayanları var diyebilirim...tabii düşünmeden yaptığı hareketerin boyutu da önemli...yaşlar kaç?

özür dileyebildiğine göre daha olgun olmayanları var diyebilirim...tabii düşünmeden yaptığı hareketerin boyutu da önemli...yaşlar kaç?
23 yaşında. Ya öyle büyük şeyler değil. Mesela bazi cumleleri düşünmeden soyleyiverir. Derim niye dedin bak ben herseyi düşünerek konusurum oda der haklısın Özür dilerim der. Ama hep olunca sıkılıyorum bir süre sonra.

benim de ilk erkek arakdaşım sır diye söylediğim arkadaşımla ilgili bişeyi onun lafı açıldığında başka insanların yanında ağzından kaçırma gibi bi durum olmuştu ben de çok şaşırmıştım ama toparlamıştım ama çok sinir olmuştum,bence şu an tam ortada iyilikleri göze batan şeyleri,zamana bırakın hangi taraf ağır basacak... seninkinin yaşı da küçük benim bahsettiğim kişi 28 idi...

mesajınızı bi daha okudum da ilişkiniz uzun süreli ve size değer veren biri,değişeceğini düşünmüyorum ama tolere edilebilir diye düşünüyorum...

mesajınızı bi daha okudum da ilişkiniz uzun süreli ve size değer veren biri,değişeceğini düşünmüyorum ama tolere edilebilir diye düşünüyorum...
Inşallah düzelir kalbi cok temizdir diyorum bu devirde böylesi zor bulunur seviyorum dq sevmiyo değilim. Ilerde sıkıntı yasarmiyim diye tereddutlerim var burda konu aciyolar evlilik üzerinden bendede adaba mi oluşuyor

Doğru diyosunuz artık gozlemliycem dedikleri gibi kadinlar daha erken olgunlaziyor galiba

Inşallah düzelir kalbi cok temizdir diyorum bu devirde böylesi zor bulunur seviyorum dq sevmiyo değilim. Ilerde sıkıntı yasarmiyim diye tereddutlerim var burda konu aciyolar evlilik üzerinden bendede adaba mi oluşuyor
bence maksimum bu kadar olur evlendiğinizde daha sıkıntılı olacağını düşünmüyorum...

Canım ben 24 yaşındayım erkek arkadaşım 36 yaşında, bazen o kadar çocukça davranabiliyor ki şaşırıp kalıyorum. Önemli olan bu durumun büyük sorunlara yol açıp açmadığı. Eğer ona doğruyu gösterdiğinde sana hak verip özür dileyebiliyosa seni anlıyor demektir. Sen kendin bu duruma tahammül edip edemeyeceğine karar vermelisin bence. Ama kişiliği böyleyse hep öyle kalıyolar kendimden biliyorum :)

Difru diyosunuz degismicek gibi zaten artılari dsha fazla o yüzden görmezden gelicem artık

Bravaaaaaa hayatııııım

Umarım böyle birşey olmaz .

bi de şimdi düşününce benim etrafımda gördüğüm olgun erkekler olgun olmayan bayanlarla evli...zıtlar birbirini çekiyo mu nedir?

bi de şimdi düşününce benim etrafımda gördüğüm olgun erkekler olgun olmayan bayanlarla evli...zıtlar birbirini çekiyo mu nedir?
Normalde zitlar genelde birbirini ceker ama bu konuda da öylemidir bilmiyorum. Zaten tek sevmedigim huyu bu yani yoksa başka bir sıkınti yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…