Erkek İnfertilitesi oligoastenoteratozoospermi Tanısı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Jeanne1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
26
9
1
32
Çocuk sahibi olabilme ihtimali var Mıdır daha önce eşine bu tanı katılan var mıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• D227CED0-403E-4334-B036-D76427CF0A24.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 416
Canım bizde aynı sıkıntıdayız bizim sayı tot 4 milyon 1 ml de 1 milyon ileri hızlı yok yerinde hareketli var morfoloji %2/3 arası bir tesste 2 birinde üç çıktı şimdi 4 gün sonra yine yapmamız lazım bakalım nolacak . Bize tüp bebek dediler normal yolla olmaz çok çok zor dedi ürolog kadın doğumcum normalde olur ama çok zaman alır yavaş hateketlilerden morfoloji si düzgün olan diğerleri aşıp yumurtayı döllerse olur dedi ancak 1 seneye yaklaştık martta tüp bebek yaptırıcaz çok kürde yapıyorum şimdi proxeed plusada başladık ama yok . Tavsiyem kesinlikle varikosel kayaklımı yada hormon kaynaklımı araştırılması . Hormon testini yaptırın mutlaka fsh lh testesteron. Aksatmayın ve uzatmayın sadece zaman kaybı .

Anladım çok sağol bu kadar zaman doktora gittim doktorum eşimden test istemedi şimdi sanki en başa dönmüş gibi hissediyorum allah hayırlısıyla tüm çocuğu olmayanlara nasip etsin

Anladım çok sağol bu kadar zaman doktora gittim doktorum eşimden test istemedi şimdi sanki en başa dönmüş gibi hissediyorum allah hayırlısıyla tüm çocuğu olmayanlara nasip etsin
Ne zamandır uğraşıyosunuz ? Erkekler genelde önemsenmiyo bu konuda canım bizdede benim zorula oldu sperm testi . Ama ben 6 ay denedim olmuyodu sonra türkiyede izindeyken bi ben nuayne oldum bende yine gemiz çıkınca işte eşimden ozaman sperm alınsın dedim ya gerek yokta işte adamcağız gencecikte felan ben ishiyorum dedim öylece izindeyken öğrendik .

BiZe de bu teşhis konuldu ancak bizde her şey dipte . 4 kere tüp bebek denedik olmadı maalesef

Çocuk sahibi olabilme ihtimali var Mıdır daha önce eşine bu tanı katılan var mıdır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba aynı sorun eşim de de vardı son iki yılda ileri tetkiklerde öğrendik varikosel ameliyatı oldu ama maalesef düzelme olmadı bundan dolayı tüp bebek deneyeceğiz

Olmadı sperm çıkışı olduğu için şimdiye kadar denemedik . Benim gözümü korkutuyor ama galiba bu sefer olacak .
İnş olur nerede deniyorsunuz
Allah yardımciniz olsun güzel bebislerinizi kucağınıza almak nasip olsun,

Durumumuz aynı canım.
Doktor Tüp bebek diyor başkada bişey demiyor. Bende keçiboynuzu ve promotil aldım ama işe yaramadı. Siz ne yaptınız

Durumumuz aynı canım.
Doktor Tüp bebek diyor başkada bişey demiyor. Bende keçiboynuzu ve promotil aldım ama işe yaramadı. Siz ne yaptınız
Kuzum biz antibiyotik tedavisine başladık eşimin sperminde mikrop bulmuşlar buda etkiliyo olabilir diyolar sayı ve hızı eğer antibiyotik tedavisiylede düzelme olmassa tüp bebek yapıcaz . Ama inşallah mikropdandırda sıkıntı antibiyotik sonrası düzelir ama umudum az çünki hormonlarda olması gerekenden 6/7 yüksek çıkıyo

Kısaca oat bizdede bu sorun var canım ağır oat tanısı koyuldu bize ve bu ay sonu tüp bebek için görüşeceğiz bi randevumuz var. Normal yolla olması çok fazla zaman kaybı kaç doktor gördük hep tüp bebek denildi sperm sayımız 4 milyon morfoloji 0
3 aydır vitamin ve bazı kürler kullanıyordu eşim, 1 hafta sonra felan tekrar sperm testi verecek tüp bebek doktoru ile görüşmeye giderken hem elimizde yeni yapılmış sperm testi olsun istiyoruz hemde vitaminler işe yaradı mı merak ediyoruz

Kuzum sizde ayrıntılı bi yerde baktırın bide spermde mikrop çıktı belki etkiliyen odur sayıyı ve morfolojiyi diyolar

Kuzum sizde ayrıntılı bi yerde baktırın bide spermde mikrop çıktı belki etkiliyen odur sayıyı ve morfolojiyi diyolar
Aa kuzum bu sayfayada yazmışsın şimdi gördüm seni Belki tüp bebek doktoruna gidince o talep eder bakmayı o zaman baktırırız spermde mikrop çıkıp cikmayacagina yine sperm örneğinden bakıyorlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…