Erkek İnfertilitesi !! oligoastenoteratozoospermi !!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sagol canim biz yurtdisinda yasiyoruz bu yuzden turkiyeye gitmek zor olabilir. Buradaki doktorlar bu tip durumlarla cok nadir karsilastiklarini soyledirler. Kanal tikanikligi, prostat veya iceriden kanali tikayabilecek seyler (fitik vb. gibi) uzerinde duruyorlar.
3 aydir esim klomen, evicap ve bir suru vitamin ile keciboynuzu kuru kullandi. Sayinin artmasi gerekirken beklenen sperm sonucu bir oncekilere gore daha dusuk geldi. Fakat kandaki hormonlarda her sey beklenen gibi geldi.
Bu yuzden sizin de aklinizda bulunsun, herhangi bir tikaniklik varsa sperm sayisi, hizini ve morfolojisini ciddi anlamda etkileyebiliyormus.
Canım bizimki eşimin küçük yaşta testisinden ameliyat geçirmesi sebebi ile tane ile çıkış ve morfolojisi çok kötü kaliteli embiryo oluşmuyor.Allah size de herkese şifa verir inşallah çabalarımızın sonucunda mucizelerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaşlar benimde tüplerm tıkalı eşime de şiddetli oat tanısı konuldu biz şuanda doktorun.bize verDigi promen k ve Sperra ilaçlarını kullanıyoruz ayriyetten kur olarak maranki macunu zeytinyağında bekletimis incir nohut yemeğe ısırgan otu cayi havuç suyu yapıyoruz ben kendime işte Arisutu-bal-polen incir ve havuç suyu yapıyorum aralıkta tup bebek tedavisi göreceğim için şimdiden bunları kullanaym kaliteli.olsun dedm siz neler yapıyorsunz

Merhaba arkadaşlar benimde tüplerm tıkalı eşime de şiddetli oat tanısı konuldu biz şuanda doktorun.bize verDigi promen k ve Sperra ilaçlarını kullanıyoruz ayriyetten kur olarak maranki macunu zeytinyağında bekletimis incir nohut yemeğe ısırgan otu cayi havuç suyu yapıyoruz ben kendime işte Arisutu-bal-polen incir ve havuç suyu yapıyorum aralıkta tup bebek tedavisi göreceğim için şimdiden bunları kullanaym kaliteli.olsun dedm siz neler yapıyorsunz
Merhaba. Sizde şimdilik bir değişiklik oldu mu

Evet canm çok sukur 2 aylık uygulama sonucu esimin sperm sayisi 2.5 milyondan 15 milyona kadr cikti

Sağl cnm benm kaan aydos önerdi ama bitkisel kürleri de o verdi bitek maranki macununu ben internetten arastrp yaptm

Sağl cnm benm kaan aydos önerdi ama bitkisel kürleri de o verdi bitek maranki macununu ben internetten arastrp yaptm
Peki bunları gün içinde hangi saatlerde verdiniz. Benim eşim ben olmadan almaz. Hepsini akşam vermem gerekiyo siz hangi saatlerde hangi dozlarda verdiniz

Canm bi ilacı sbaah aksam iciyor bi ilacı sadece akşam iciyor inciri sabah ac karna yiyir ardindan macun sadece sabah ise gitmedn aç karna yiyor arkasndan birsey yemoyor 1 saate kadr snr is yerinde öğlen yemeğinden sonra isirganitunu iciyor akşam da yatmadan önce havuç suyu taze sıkıorum içip yatıyor öyle yani harekt hep 0 iken bu sefer 0.5 olmus ona bile çok sevindm

Canm bi ilacı sbaah aksam iciyor bi ilacı sadece akşam iciyor inciri sabah ac karna yiyir ardindan macun sadece sabah ise gitmedn aç karna yiyor arkasndan birsey yemoyor 1 saate kadr snr is yerinde öğlen yemeğinden sonra isirganitunu iciyor akşam da yatmadan önce havuç suyu taze sıkıorum içip yatıyor öyle yani harekt hep 0 iken bu sefer 0.5 olmus ona bile çok sevindm
çok sevindim, nşallah daha güzel olur sonuçlar, bu arada morfolojiniz hep iyi miydi? iyi değilse düzelme oldu mu?

çok sevindim, nşallah daha güzel olur sonuçlar, bu arada morfolojiniz hep iyi miydi? iyi değilse düzelme oldu mu?

Vallahi canm eşimin test verdiği hastane devlet hastanesi morfoloji yazmiyordu bilmiyorum duzeldimi duzelmedimi diye açıkçası ben eşim ve kendime omega 3 e de bsslamayi dusunuyirm doğal e vitamini de almayi dusunuyirm doğal e vitamini morfoloji düzeltir diye nasılsa aralıkta tup bebek yapacam. Daha 1.5 ay var nerdeyse belki iyi olur Ozmana kadr

Vallahi canm eşimin test verdiği hastane devlet hastanesi morfoloji yazmiyordu bilmiyorum duzeldimi duzelmedimi diye açıkçası ben eşim ve kendime omega 3 e de bsslamayi dusunuyirm doğal e vitamini de almayi dusunuyirm doğal e vitamini morfoloji düzeltir diye nasılsa aralıkta tup bebek yapacam. Daha 1.5 ay var nerdeyse belki iyi olur Ozmana kadr
hadi hayırlısı olsun. Ama morfoloji de önemli sanırım. Kaan aydos önemsiz dese de çoğunluk önemli olduğunu söylüyor, bence de önemli. Netcede kaliteli spermler kalitesizlerin önüne geçemiyorsa gebelik oluşmuyor olabilir belkii..

hadi hayırlısı olsun. Ama morfoloji de önemli sanırım. Kaan aydos önemsiz dese de çoğunluk önemli olduğunu söylüyor, bence de önemli. Netcede kaliteli spermler kalitesizlerin önüne geçemiyorsa gebelik oluşmuyor olabilir belkii..
Haklisin canm morfoloji için saracoglu doğal e vitamini diyir ama ben hangisi doğal bilmedigm için marka vermiyorlar çünkü saracoglu şey dedi keten tohumu yagi soğuk pres olacak salatada çorbada kullanabilrsnz e vitamini bombası diyor o derece e vitamini morfoloji için çok çok iyidir bu arada

Aa keten tohumu yağını bilmiyordum. Sade içilmesi mümkün olmayacak bişey mi? Eşim salataya çorbaya yemeklere filan bişey kattirmaz ama bu bilgi çok iyi oldu ya

Aa keten tohumu yağını bilmiyordum. Sade içilmesi mümkün olmayacak bişey mi? Eşim salataya çorbaya yemeklere filan bişey kattirmaz ama bu bilgi çok iyi oldu ya
Canım bunun fazlası zarar ama günlük sadece 1 çay kaşığı tüketilebilir diyor daha fazlası zararlı ayrıca sac ve tırnağa da iyi geliyormuş bakalım ben sağlık ocağına gideceğim yarın doktora sorayım bakayım ne diyecek

Benim esimde de siddetli oat var. yikama sonrasi 15-20 motil sperm bulunuyor. Ilk tup bebek denememizde benden 11 yumurta toplandi 9 u dollenme islemine alindi. Birinci gun 8i birden dollenemeden öldü. Ucuncu gune giden 1 embriomuz vardi o da 5. Gune gidemedigi icin transferim yapilmadi.
Ikinci denemeyi yapmaya cesaretim yok. Bu durumda olup dogal yoldan hamile kalanlar varsa yazabilir mi?
Bizde aynı sıkıntı var canım baya olmuş buraya yazalı ne durumdasınız yardımcı olabilirmisin lütfen

Benim eşime de önce azosperm sizin çocuğunuz olmaz denildi . Daha sonra doktorlar ilaçlar yeme içme vs ile tek tük sperm çıkışı oldu teşhis oat ye döndü . Sonra biz o spermlerle havuzlama yaptık tüp bebek tedavisine geçildi . O aşamaları atlattıktan sonra o büyük gün geldi çattı test yaptırdık pozitif çıktı . İnananamadık . Binlerce kez şükrettik . Sonra kese görme kalp atışı heyecanı başladı . İlk kalp atışını duyduğumda saatlerce kendime gelemedim . En büyük hayalimdi anne olmak ve artık içimdeydi o mucize . Bu Arada benim sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyordu ama doktorlar sıkıntı yok diyorlardı . Bir pazartesi doktora gittik kalp atışını yine duyduk Hatta ellerini yüzüne kapatmıştı . Ben de yine bir heyecan ama bu arada yine kahve lekelenmelerim oldu aynı hafta cumartesi başka bir doktora gittik kalp atışını duyamadılar inanamadım dünya başıma yıkıldı . Sonraki aşamalar düşük , kürtaj ..çok zor zamanlar . Bugün bebeğimi kaybedeli tam 21 gün oldu . Kürtajdan sonra ise sürekli kanamalarım . Zor zamanlar .kelimeler anlatmaya yetmez.. ama Rabbim benden umudunuzu kesmeyin dedi bize . Sıfırlı günlerden bu günlere geldik . Bu kadarını yaşamak bile harikaydı . Rabbim inşallah hepimize, evlat hasretiyle yanan herkese mucizesini gösterir . Dualarınızda beni de unutmayın ..
Canım yazını yeni okudum bşzdede aynı sıkıntı var hiç celalettin peruya gittin mi biz ona başlamayı düşünüyoruz

Arkadaşlar bizde cekalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz eşimin spermi çok az ilk de 1-2 çıkıyodu sonra tüp aşamsında 200- 3000 kadar var dediler zaten o tadavide kimyasalla sonuçlandı hatta bu rahatsızlık kriptoozospermi diye geçiyo yada oat diyede bizimle benzer rahatsızlığı olan var sonuç alan var mı

Bizde aynı sıkıntı var canım baya olmuş buraya yazalı ne durumdasınız yardımcı olabilirmisin lütfen
Selam canım, geçen ay oğlumu kucağıma aldım. Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına. Eşim tesa ameliyatı oldu, kaliteli sperm bulundu. O spermlerden biri ile benim yumurtam döllendi ve oğlumuz sonunda geldi.
Tavsiyem çok beklemeyin, hızlıca tesa ameliyatına geçin. Alternatif tedaviler, ilaçlar vs bizde hiç işe yaramadı. Sadece vakit kaybettiğimizle kaldık.

Selam canım, geçen ay oğlumu kucağıma aldım. Darısı isteyen, bekleyen herkesin başına. Eşim tesa ameliyatı oldu, kaliteli sperm bulundu. O spermlerden biri ile benim yumurtam döllendi ve oğlumuz sonunda geldi.
Tavsiyem çok beklemeyin, hızlıca tesa ameliyatına geçin. Alternatif tedaviler, ilaçlar vs bizde hiç işe yaramadı. Sadece vakit kaybettiğimizle kaldık.
Biz 4 kere denedik tüp bebek . Ejakülat spermiyle . Doktor bu sefer Tese olmasını tavsiye etti ama ben kararsızım . Sperm çıkışı varken doğru bir karar mı bilemedim . Ama siz böyle yazınca aklıma da yattı aslında . Rica etsem hikayenizden bahseder misiniz

Back
X