Erkek İnfertilitesi OLİGOASTENOZOOSPERMİ

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aysel54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
243
120
103
merhaba kızlar. sizlere durumumu anlatarak başlayayım .8 aydır çoçuk istiyorduk olmayınca doktara gıttık eşimin değerleri kotu cıktı. hıcbirsey yazmıyordu .doktor direk bebek mikro demiş .moral olarak alt üst olduk . destek olmaya çalışıyoruz birbirimize ama bir yere kadar ne zamana kadar(.sonucların yanlış olması için cok dua ettım başka merkezde yapıldı birsey anlamadık yine doktor OLİGOASTENOZOOSPERMİ yazmıs teşhise bı kaç kez tekrarlanacak....şimdi nasıl bir yol izlemeliyiz bitkisel şeyler ne kadar fayda olur yada doktor ilaç verir mi , ilaç düzelen duymuştuk .açıkcası kafamız çok karışık herkes gibi umuda ihtiyacımız var ..başından boyle birsey gecen veya duyan yardımcı olursa cok seviniriz... imtihan öyle birsey ki etrafımızdan sadece bu ay 3 tane hamılelik haberi aldık. tam biz sonucu öğrendik etrafımızdakiler teker teker hamile onlar adına seviniyorum kesinlikle ama kendimiz için endişeleniyorum ne kadar sürecek sürec neyi gerektirecek ve biz bunlara nasıl dayanacağız ...... dualar buldum onları okuyorum hergun ,rahatlatıyor ama ne zaman ne zaman

yok mu arkadaslar bu durumda olan yada benzeri durumda olan

16 KİŞİ incelemiş ama kimse yorum yapmamış herkesın durumı daha iyi demekki

Merhaba arkadaşım Rabbim en yakın zamanda nasip etsin bizede hamileliği her isteyene ins sperm sayınız kaç sıfır mi acaba

teşekkürler arkadaşım... hayır sıfır değil binlerde sanırım

Çok iyi şükür yani canim bizimde taneyle canim hareketli hersey normal ama ax cikio ben bir kere denedik tüp bebeği diğeri düştü devlete denedim bakalım ikinci yi deniycem ins hepimiz kavuşan canim

rabbim tez vakıtte gonlune gore versın canım ...bizim daha baslayan bı tedavımız yok eşim ornek veryor bı kac sefer yapılması gerekıyormus .duruma gore bakacagız . doktor ilaç falan verecek mi .ilaçlarla belki kalite artar .şuan bilmiyoruz kalitesi nasıl, hızı nasıl morfolojısı nasıl . sayı az olunca onlara bakılmadı

Canım benim de başından geçti bu sıkıntılar biz de uzun deneme sonucu gebelik olusmayinca test yaptırdık eşime ve sayı 1 milyon çıktı morfoloji ye bakılması bile çok az sayı diye hareketlilik yüzde 8 di yıkıldık napacagimizi bilemdik hep moral vermeye çalıştık birbirimize. Ama hemen tedavi sürecine grdik zman kaybetmemek için proxeed plus kullandı eşim sabah akşam birer tane sonra her akşam keçiboynuzu kürü yaptım bir bardak içti taze taze. Bunları hep ama hep düzenli yaptık hiç aksatmadan. Tabi hep dua bol dua çünkü rabbim ol derse olur diğer şeyler sadece vesile yeter ki o istesin. Allah a binlerce kez şükür ki bu ilaçlara başladığımız 5. Ayinda ben hamile kaldım ki artık asilama falan düşünüyorduk o ay araştırma yapıyordum hamd olsun binlerce kez şükürler olsun. Şimdi 6 aylık hamileyim rabbim inşaallah sağlıkla kucağımiza almayi da basıp eder. Size tavsiyem sabırlı umutlu olun hep dua edin ve keçiboynuzu kürü nden vazgeçmeyin gerçekten çok faydalı proxeed plus da doktora sorun iç derse icsin. Hep dua ediyorum Allah a isteyen bekleyen dileyen herkese ama herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye Allah büyüktür o ol derse olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…