• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olimpos nasıl bir yer ve ne yapılır?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
Merhaba arkadaşlar. Olimposa gitmeye karar verdik. Ama nasıl bir yer,gittigimizde ne yapacagiz, sıkılır miyiz bilmiyoruz. Sayfasinda yat turu falan diyor . Oraya gittigimizde ne yapmaliyiz, nereleri gezmeliyiz gidenlerden yardım istiyorum. Üç gece kalacagiz bu arada. Arkadaşlar alıntı yapmazsaniz sevinirim

Son düzenleme:
Ağaç evlerin olduğu doğa ile iç içe bi yer ama sineklerden tadını çılaramıyorsun gitmeyin derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çarsisi falan yok. 1 tane marketi var. Bide birkactane taki satilan yerler var.heryerde ağaç evler , bi kaç tane bar. Bu kadar.
Sakin biyer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

genelde öğrenci yeridir oldukça ekonomik
klimalı ve klimasız odaları var sanırım klimasızda durulmuyormuş.
sahilde oturup gitar çalarlar ateş yakarlar 1 gece cluba gitmiştik ama bungalov da kalmadık
baya güzeldi sahili denizi clubı rahat etmiştik
evlerde tabldot veriyorlarmış denize servisi vs var benm kafama yatmıştı
sinek olayını bilmiyorum
yani doğayı seviyorsanız lüxe çok takıntılı değilseniz seversiniz bence
evli misinz arkdaşa grubunuzla mı bilmiyorum??

Merhaba arkadaşlar. Olimposa gitmeye karar verdik. Ama nasıl bir yer,gittigimizde ne yapacagiz, sıkılır miyiz bilmiyoruz. Sayfasinda yat turu falan diyor . Oraya gittigimizde ne yapmaliyiz, nereleri gezmeliyiz gidenlerden yardım istiyorum. Üç gece kalacagiz bu arada. Arkadaşlar alıntı yapmazsaniz sevinirim

Kesinlikle sahile en yakın otelde kalın
Zaten hepsi bungalow evler
Sahile yuruyerek gidiliyor sit alanı o nedenle sahile yakın yerde kalın
Deniz ayakkabısı goturun
Denizi kum degil
Ama oralar cooook guzel
Yemyesil ve denizi pırıl pırıl :116:
Her yer aile isletmesi sıkılmazsınız
Gece gidecek bar disko filan da var canlı muzik dinleyecek yer de var
Yat turu biz de yaptık guzel oluyor

Salaş bir yer orası
Ama gittigimiz en guzel tatillerden biri oldu
Cunku yeşili dogayı cok severiz :116:

+ sink kovucu goturun yaninizda kolunuza bacaginiza sıkın :1:
Biraz ögrenci işi bir tatil orası öyle lükse degil yani bu tatil onu soyleyim
Ama bazen salaş bir şeyler yapmak da güzel oluyor :116:

Son düzenleme:
biz de üni öğrencisiyken okul turuyla gitmiştik mayıs ayında. sinek filan yoktu o ayda ama şimdi bilemem.

araba kiralayıp şehir merkezine inmiştik biz. yanar taş ı filan görmüş turlara katılmıştık. zaten 3 gece 4 gün. nasıl geçtğini anlamazsınız. tur dzenliyorlar resepsiyonlardan. beğendiklerinize katılın.

Sakin bir yer.
Bütün otel, dükkanlar, cafeler, jandarma binası falan ahşap. Doğal yapıya uyum bakımından.
Bungalow odalar.

Güneş battıktan sonra kumsala yürürseniz telefonu veya el fenerini unutmayın.. Zira zifiri karanlık göz gözü görmüyor.
Kumsalın gece ki atmosferi çok güzel. Yıldızları izlemek mükemmel.
Yürüyüş 5 dakika falan sürüyordu.

Arkadaşların bahsettiği sinek olayına da el fenerinin ışığında şahit olursunuz. :1:

Bir soğuk su kanalı var içinden yürümüştük.
Her yerde antik kalıntılar ve mezarlar var.

Son düzenleme:
Sade üniversite ogrencileri mi gidiyor yahu olimposa:-) biz uniyi bitireli yıllar oluyor

sadece değil ama çoğunlukla diyeyim :) Ama bu mevsimde pek öğrenci olmaz çünkü tam sezon şu anda. Okul turları sezon başlamadan veya bittiğinde uygun fiyatlarla kampanyalar düzenliyorlar çünkü öğrenciler için =)

benim kuzenler gitmişti evli bitane çocukları var. İki gün kalmışlardı sanırım güzeldi demişlerdi. Ama fotoğrafları muhteşemdi, katalog gibi:1: giderseniz bol bol foto çekilin :1:

Olimposun eski havası yok artık. Üniversite öğrencileri de pek gitmiyor son yıllarda. Bildiğiniz çoluklu çocuklu aileler, yaşlı teyzeler amcalar falan var. Az parayla tatil yapmak isteyen yurdum insanı orda. Bolca bekar erkek grupları var. Sıkılmanıza fırsat vermezler.

Barları yine eskiden çok iyiydi. Eskiden orda müzik yapan gruplar artık gelmiyorlarmış. Yine de canlı müzik yapan yerler, diskolar falan mevcut.

Tekne turları güzeldir. Gidin mutlaka. Gece yanartaşa çıkarsınız. Yanınızda mutlaka uzun bir pantolon, bileğenize kadar bir ayakkabı götürün. Gece akrepler çıkıyor. Diskoda özellikle bolca var. Yanartaşa çıkarken kaymayacak bir ayakkabı lazım. 4-5 km tırmanacaksınız.

Deniz ayakkabısı alın yanınıza. Ordan almaya kalkarsanız kazıklanırsınız. Soğuk su koyacağınız bir termos işinize yarar. Sahil sit alanı olduğu için herhangi bir işletme yok, susuz kalmayın oralarda. Sahilde duş da yok, yine yüzünüzü yıkamak için bi şişe su alabilirsiniz yanınıza. Deniz çok tuzlu çünkü, kaşınız kirpiğiniz tuz olacak.

Aktiviteler için kaldığınız pansiyonun resepsiyonuyla görüşün. Onlar her gün bişey organize eder genelde.

Olimposun eski havası yok artık. Üniversite öğrencileri de pek gitmiyor son yıllarda. Bildiğiniz çoluklu çocuklu aileler, yaşlı teyzeler amcalar falan var. Az parayla tatil yapmak isteyen yurdum insanı orda. Bolca bekar erkek grupları var. Sıkılmanıza fırsat vermezler.

Barları yine eskiden çok iyiydi. Eskiden orda müzik yapan gruplar artık gelmiyorlarmış. Yine de canlı müzik yapan yerler, diskolar falan mevcut.

Tekne turları güzeldir. Gidin mutlaka. Gece yanartaşa çıkarsınız. Yanınızda mutlaka uzun bir pantolon, bileğenize kadar bir ayakkabı götürün. Gece akrepler çıkıyor. Diskoda özellikle bolca var. Yanartaşa çıkarken kaymayacak bir ayakkabı lazım. 4-5 km tırmanacaksınız.

Deniz ayakkabısı alın yanınıza. Ordan almaya kalkarsanız kazıklanırsınız. Soğuk su koyacağınız bir termos işinize yarar. Sahil sit alanı olduğu için herhangi bir işletme yok, susuz kalmayın oralarda. Sahilde duş da yok, yine yüzünüzü yıkamak için bi şişe su alabilirsiniz yanınıza. Deniz çok tuzlu çünkü, kaşınız kirpiğiniz tuz olacak.

Aktiviteler için kaldığınız pansiyonun resepsiyonuyla görüşün. Onlar her gün bişey organize eder genelde.

Çok teşekkürler verdiginiz bilgiler için.

Eşimle 5 yıl önce gitmiştik. Bungalowda kalmıştık. Gayet güzeldi. Hem yeşili hem deniz hem tarihi bir yer olması açısından çok beğenmiştik. Fiyatları da ekonomikti. Yalnız market bakkal tarzı bir yer vardı kaldığımız yerde o çok pahalıydı bu da gayet doğal. Yanartaşa falan da çıkarsınız bayağı tırmanılıyor. Bence kesinlikle gidin pişman olmazsınız

Eşimle 5 yıl önce gitmiştik. Bungalowda kalmıştık. Gayet güzeldi. Hem yeşili hem deniz hem tarihi bir yer olması açısından çok beğenmiştik. Fiyatları da ekonomikti. Yalnız market bakkal tarzı bir yer vardı kaldığımız yerde o çok pahalıydı bu da gayet doğal. Yanartaşa falan da çıkarsınız bayağı tırmanılıyor. Bence kesinlikle gidin pişman olmazsınız

Acabalarim vardi ama artık pek yok. .Teşekkürler

Back
X