olmadı.bitti.

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.

aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.
Hayatin neler getircegi bilinmiyo o yuzden herkese guvenmemek lazim insan zamanla herseyi unutuyo uzulme

evlendikten sonra olmadı demek daha çok koyardı sanırım
hakkınızda hayırlısı

Gidiceği varmış gitmiş evlilikten sonra gitmeniş ya
Birine alıştıktan sonra gitmesi tarif edilmez bir boşluk
Ama zamanla insan herşeye alışıyor
Böle durumlarda yeni bir sayfa açman gerekiyor
Karşına kimler çıkar kim bilir

Bir sene çok büyük bir kayıp değil, hele senin yaşlarında hiç değil.
Bu yaşanmışlık dediğin ne ki? Yaşarken güzeldi sonuçta değil mi? O yüzden boşver pişmanlığı. İnsan çok sevdiklerini bile ölümle kaybediyor. Seninki verdiği sözden dönmüş, çark etmiş. Üzerine bir çizgi çekmek daha kolay.
Vadesini dolduran bir arkadaşlık olarak düşün. Lisede, üniversitede arkamızda bıraktıklarımız gibi

24 yaşında bir erkeğin 30 yaşında bir kadını taşıyabilme olasılığı pek yok benim gözümde. Erkekler kadınlardan olgunluk bakımından her yaşta daha geriden geliyor. Ben yerinizde olsam kendimi bakıcı gibi hissederdim sanırım. Hakkınızda hayırlısı. Üzülmeyin neler gelip geçiyor neler unutuluyor...

Gidiceği varmış gitmiş evlilikten sonra gitmeniş ya
Birine alıştıktan sonra gitmesi tarif edilmez bir boşluk
Ama zamanla insan herşeye alışıyor
Böle durumlarda yeni bir sayfa açman gerekiyor
Karşına kimler çıkar kim bilir
karşıma çıkacak o insanların yüzlerine nasıl bakıcam? nasıl bakıcam :(

karşıma çıkacak o insanların yüzlerine nasıl bakıcam? nasıl bakıcam :KK43:
Niye bakamıyacaksın canım yetişkin kadınsın sevdin yaşadın ne yaşandıysa.Değer ver kendine kimse hint kumaşı değil karşındaki mırın kırın mı ediyor kapı orada.3 günlük dünyanın zevki sefası onlara kederi sana mı.Yarın çıkacağımız belli değil 3. Kişiler için kederlenmeye değmez.

Back
X