olmadı.bitti.

aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.
24 yaş erkek için küçük bence hani sen 36 o 30 olsaydı belki daha olgun bir bey olabilirdi.ne yaşadıysan yaşadın ayrıca senin hayatın bunlara takılma.daha çok gençsiniz sizde siz anlıcak biri çıkacaktır karşınıza.

çok emek vermiştim bu ilişki için şimdi bitti.hepsi geride kaldı.bana ne söylesen beddua da etsen haklısın diyor ama devam etsek daha da kötü olabilirdi diyor.ve çok değil daha dün seviyorum seni ayrılmayız diyordu.

Haklısınız aslında yaşla alakalı da değil karakter ve görmüş geçirmişlik vs etken.
Kesinlikle çünkü ben 25 eşim 20 yaşındaydı tanıştığımızda 20 diyince çocuk gibi geliyor ama eşim hiç bir zaman çocuk gibi biri olmadı tam tersi ben daha çocuksuyum tavır olarak ona göre :KK48:

Kesinlikle çünkü ben 25 eşim 20 yaşındaydı tanıştığımızda 20 diyince çocuk gibi geliyor ama eşim hiç bir zaman çocuk gibi biri olmadı tam tersi ben daha çocuksuyum tavır olarak ona göre :KK48:
Az önceki mesajınız ilk sayfada yazdığımda hatalı oldugumu gösterdi ama benin etrafımda benim yaşıtlarım ve küçüklerim hiç olgun gelmiyor. Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük ama bazen benim bir kaç sene önce idrak ettiğimi benden sonra anlıyor ondan. Bu arada sizin 20-25 yasında tanısmanızda buna bence etken :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.

hani diyorsunuz ya bundan sonra hayatıma girecek insanların yüzüne nasıl bakacağım diye ilk taşı günahsız olan atsın.

bundan sonra pişman olacağınız şeyler yaşamazsınız ve hayatınızın merkezine kendinizden başka kimseyi koymazsınız umarım.

aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.

hayırlısı boyleymıs de kım kımı ıstemedı o mu bıraktı sızı ? sizin anneniz mi hazır değilim dedi ?

Az önceki mesajınız ilk sayfada yazdığımda hatalı oldugumu gösterdi ama benin etrafımda benim yaşıtlarım ve küçüklerim hiç olgun gelmiyor. Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük ama bazen benim bir kaç sene önce idrak ettiğimi benden sonra anlıyor ondan. Bu arada sizin 20-25 yasında tanısmanızda buna bence etken :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Teşekkür ederim canım:KK50:

24 yaş bir erkek için çok toy bir yaş.İleride daha fazla üzülmen muhtemel.
Hayırlısı buymuş.Çokta üzme kendini.Yaşın çok genç.

valla 6 yas cokmus bastan belliymis yani 24 yasindaki cocuk siz 30 yasindasiniz, sizin is guc yerinde dir hatta bir kac yildir calisiyor bile olabilirsiniz, birikiminiz is ve hayat deneyimizniz var ve evlilige hazir bir kadinsiniz. 24 yasindaki bir erkek cocuk benim gozumde henuz yolunu arayan bulmaya calisan bir cocuk, belki isi yoktu belki yeni girdi belki ariyordu, isinde yeni kariyer hedefleri var yapmak istedikleri ve evlilik dusuncesi onun icin cok uzak.
Bence 1 yillik bir iliski yasamissiniz ve bitmis ama evlilige gitmeyecegi coktan basindan belliymis siz anlamamissiniz yada goz ardi etmissiniz.

Back
X