olmadı.bitti.

Kesinlikle çünkü ben 25 eşim 20 yaşındaydı tanıştığımızda 20 diyince çocuk gibi geliyor ama eşim hiç bir zaman çocuk gibi biri olmadı tam tersi ben daha çocuksuyum tavır olarak ona göre :KK48:
Bizimde aynı şekilde ben 22 eşim 20 yaşındaydı .
Ama yeri geliyor ben eşime göre çok çocuksu oluyorum hatta eşim ''sen gerçekten çocukluğunu yaşayamamışsın '' diyip dalga geçer benimle 39 yaşında olmama rağmen:KK76:

Bizimde aynı şekilde ben 22 eşim 20 yaşındaydı .
Ama yeri geliyor ben eşime göre çok çocuksu oluyorum hatta eşim ''sen gerçekten çocukluğunu yaşayamamışsın '' diyip dalga geçer benimle 39 yaşında olmama rağmen:KK76:

Bende şimdi 35 im memnun oldum :27: eşimde eylülde 30 olacak daha :KK48: diyorum yaş ile alakalı değil benim eşimden benden daha ağırdır ben küçük kız çocuğu gibiyim :KK70:

Adamı kaçırmanızın sebebi yazınızın içinde gizli.kocam gibiydi diosunuz.evlenmeden önce kocanız gibi davrandıysanız adam evliliği merak etmemiştir.

evlendikten sonra kaçıp giden tonla adam var onlar neyi merak etmemiş oluyor acaba?
saçma beyanlarla konu sahibini üzmeyin. alakası yok çünkü..

Hayırlısı olsun.Evliliklerin bile garantisi yokken ikişkilere kesin gözüyle bakmayın.
Sanki sende biliyorsun bitecegini en son actığin konuda sorguluyordun.
Önüne bak.belli olmaz belki de barişirsinz

geçmişimi sorarsa ilerde karşıma çıkan adam ne diyeceğim ona?
o ne demek yaa?? istedin yaşadın.. beğenmeyen kabul etmeyen zaten girmesin hayatına.. buna saygı gösterecek de tonla adam var.. sen önce biten ilişkine üzül ki üzüntün biyerde bitebilsin bu kısma üzülmek saçma.. geri dönüşü olmayan şeylere pişmanlık yaşamak yerine geleceğine bak ona göre hayatını düzene sok.
ilişkin bitmiş hala ilerde karşıma çıkacak adama ne dicem diosn. bi mengeneden çıkmışsın daha yeni diğerine girmeyi düşünüosn.. önce bi kendini toparla..

aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.
bu kadar hayal kırıklığının nedeni ne biliyormusun ?
karşı taraf için çok çok beklentiye girmen ,
işte bir noktada öğreniyoruz
kişiler üzerinden çokta beklentiye girmemeyiii

evlendikten sonra kaçıp giden tonla adam var onlar neyi merak etmemiş oluyor acaba?
saçma beyanlarla konu sahibini üzmeyin. alakası yok çünkü..
Neye göre saçma kime göre saçma beyanım.beğenmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasınız.evlendikten sonra kaçan erkekleride çoğunlukla kadınların kaçırdıklarını düşünenlerdenim.geri kalanıda karaktersizliklerinden.kadın gerçekten kadın olursa , aklı başında mantıklı bir kadın olursa , ve önce kendine değer veren bir kadın olursa erkek kolay kolay kaçmaz.bunlara rağmen kaçan erkek zaten karaktersiz olduğu için bunlardan anlamaz.herneyse bu benim yorumum.kimseyi bağlamaz.

aramızda 6 yaş fark vardı.o 24 ben 30 ama o kadar alışmıştım ki ona.sevmiştim çok o da beni sevmişti.ailesiyle tanıştırmıştı.ailemle tanışmıştı.birkaç ay sonra işe başlayacaktı.bu arada da nikah yapacaktık.yok olmadı.annemle de konuştum hazır değilim dedi.ben onca yaşanmışlığı unutacağım şimdi.her şeyi.ve yeni bir adamla yeni bir evlilik düşüneceğim.o kadar uzak bir ihtimal ki.keşke hiç çıkmasaydı karşıma hiç sevmeseydi gönlüm kalbim.ama o kadar kırıldım ki.
bitti.2015 nisan 24 te takmıştı bu yüzüğü 1 yıl sonra aynı tarihte bitti.ona çok çok güvenmiştim kocam yerine koymuştum.şimdi kimseye bakacak yüzüm yok.keşke o yaşanmışlıklar olmasaydı.

yaş farkı varmış yani

Back
X