- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi nikoniko94
Kendimi sinemada film izlemiş gibi hissettim kızlar ya. O neydi öyle film sahneleri geçti gözümün önünden..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse ki kötü bitmemişBu konu yuzunden "piskolejik" olarak cok yiprandik yahu.
O degil de hala salak gibi 3 saat cocugu nereye birakti ki acaba falan diye dusunuyordum.
Gidiyim yatayim bari.
İstismar edilen kim kiaynen aldatılan, aldatan, istismar edilen ....
Avatarina tiklayinca hakkinda bazi bilgiler cikiyor ya, mesaj sayinda orda cikiyor. :))Ne 6666 mi!??Nasil yani?ayyy benim mesajlarimi nasil saydin?Hem seninki ne kadar kimbilir?
Ben yeni eglenmeye basladim hem biraz anlayis lutfen![]()
Haa o tamam bende tek bu konuya yaptigim yorum sayisi sandimAvatarina tiklayinca hakkinda bazi bilgiler cikiyor ya, mesaj sayinda orda cikiyor. :))
Senin yüzünden anamın evinde oturamadm 2dk..internet yok diye...
Koşa koşa eve geldim "Allah'ım sen yardım et"diye bağıra bağıra...
Yolda başıma neler geldi haberin var mı?
Yok....
Tabi ben kimim ki?????
Hadi Paris'e uçuyoruz dedi kocammm
Gitmedimmmmm
Neden gitmedim peki biliyor musun?
Bir fikrin var mı?
Senin için senin....
Ama sen....
Sen ne yaptın?
Yok yaaa
Ben şikayet edicem seni.........
İllüminaticimisin flower doğruyu söyleNe 6666 mi!??Nasil yani?ayyy benim mesajlarimi nasil saydin?Hem seninki ne kadar kimbilir?
Ben yeni eglenmeye basladim hem biraz anlayis lutfen![]()
biİstismar edilen kim ki![]()
Ayyy hahaha evet o yuzden 6666 bozulsun istememistim ama madem meydana cikti yazayim dedim))))İllüminaticimisin flower doğruyu söyle![]()
Kız first class Parise ucmadan telefonuna bi internet paketi neyim alaydın annelerden girerdin internetine.![]()
Ayyy hahaha evet o yuzden 6666 bozulsun istememistim ama madem meydana cikti yazayim dedim))))
Boyle fake uyeler ciksin yeterki daha ne 666...lar cikar benden66.666 ya kısmet artık
Siz zaten inanmiyorsunuz ki. Daha demin inanamiyorum ya yazmamis miydinizBen hamileyim. Boşuna üzülmüşüm bu konuya. Bir daha kolay kolay inanmicam
İçimde çığlıklar isyaaaaanFake miymiş konu kızlar ? Ulen ders çalışmayı bıraktım geldim o kadar yorum yaptım iyi niyetimleBen kendimi nerelerden atayım şimdi?
![]()
Kız first class Parise ucmadan telefonuna bi internet paketi neyim alaydın annelerden girerdin internetine.![]()
Koptum yaSiz zaten inanmiyorsunuz ki. Daha demin inanamiyorum ya yazmamis miydiniz![]()