- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi nikoniko94
Herkes ayri bir telden caliyorŞu an çocuğa bakmak için ücretsiz izindeyim iyi ki varsınız kk uyeleri. Vakit sizle güzel geciyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes ayri bir telden caliyorŞu an çocuğa bakmak için ücretsiz izindeyim iyi ki varsınız kk uyeleri. Vakit sizle güzel geciyor.![]()
Bak buna daha çok şaşırırım.
Gerçekten hadi Paris’e dedi gitmedin mi
Ah yavrum yaa
Et kız et arkandayız![]()
Kiz aynen ama konu çok fake bence .Herkes ayri bir telden caliyor![]()
Cok fake nasil oluyor kizKiz aynen ama konu çok fake bence .
Zaten kac gundur ard arda cok dikkat cekici konular aciliyor. Hepsinin de konulari cok uçlarda. Var bunda bir işKonu sahibi buradaki yoneticiler cok fena sen bilmiyorsun..bircok kez fake üyeleri desifre ettiler..evinin adresine kadar buluyorlar ip adresinden..birde burada paylasiyorlar)))
Bence eger fake isen gec olmadan yaz da kurtul desifre olmaktan.Ben olsam boyle yapardim.
Yok hayatım ne Paris'i...
Benim seyehat dediğim en fazla balkona çıkmak....![]()
Adana merkez patlıyor herkes diyorsunYarın uyanıyormuşuz
Mevzu adanada geçiyormuş
Herşeyi aslında 15 yaşında bi erkek kardeşimiz yazmış oluyormuş
Boşuna mı çile çektik onuda anlamadım
Dua ediyorum bi amin bile demiyor
Aksi olsa biz tepki alıoruz
Efkarlandım su icicem
Olurmu ya salak yerine koyulmak kolay degil..Fakese de fake ya. Sanki ilk kez mi fake konuyla karsilasiyorsunuz. Amma dert ettiniz yahu![]()
Zeynepguvenin oglu olabilir bak:))Niye bu dikkat çekme çabası? Ne çeşit bir ilgi açlığı, ya da can sıkıntısı? Anlatsana biraz.
Birazdan kanepe ateşe de verilecek gibime geliyor. Ben bu konuyu nereden hatırlıyorum yav? O da böyle. Hızlı akıyordu.
aynen aldatılan, aldatan, istismar edilen ....Zaten kac gundur ard arda cok dikkat cekici konular aciliyor. Hepsinin de konulari cok uçlarda. Var bunda bir iş