hepinize çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için maalesef değerim 15.75 çıktı yani kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş kanamam olmazsa cuma günü tekrar kan testi yapıcaklar ben ilaç kullanmadanda kimyasal gebelik oldunu bilmiyodummafoldumben bunuda öğrenmiş oldum aranızda bunu yaşayan varmıı acaba idrarda çıkınca çok sevinmiştim ama kısmet değilmişş allah hepimize sağlıklı bebişler versinn inşşşş.. beni en iyi siz anlıyosunuz zatennn:gitme:
tüp bebek mi, bu arada tamam değer düşük ama katlıyıcak belkii.. yine de ümitlenme.. bak ben bi haftadır salak oldum arttı artmadı noldu nolcak hayırlısı inşallah
tüp bebek mi, bu arada tamam değer düşük ama katlıyıcak belkii.. yine de ümitlenme.. bak ben bi haftadır salak oldum arttı artmadı noldu nolcak hayırlısı inşallah
hay allah yaa o zaman geç yumurtladın belki dee ayy cumayı hem senin için hem kendim için sabırsız bekliyorum iinşallah ii haber ver bize...
bu arada dış gebelik nasıl çözülüyo kürtaj gibi mi benim de şuan riskim var
hay allah yaa o zaman geç yumurtladın belki dee ayy cumayı hem senin için hem kendim için sabırsız bekliyorum iinşallah ii haber ver bize...
bu arada dış gebelik nasıl çözülüyo kürtaj gibi mi benim de şuan riskim var
senin değerlerin kaç canım benim 290 ken bi iğne yaptılar o iğne çözülüp adet kanamasıyla düşmesini sağlıyomuşş ben martta laparoskopi olmuştum doktorum tüplere zarar vermişmi diye bakmıştı hasar yüksek olursa alıyolarmış şükür ucu hafif genişlemiş düzelttik demiştii inş inş dış gebelik deildir be canım umarım cuma bizim için hayırlı olurropuyorumnanaktan
senin değerlerin kaç canım benim 290 ken bi iğne yaptılar o iğne çözülüp adet kanamasıyla düşmesini sağlıyomuşş ben martta laparoskopi olmuştum doktorum tüplere zarar vermişmi diye bakmıştı hasar yüksek olursa alıyolarmış şükür ucu hafif genişlemiş düzelttik demiştii inş inş dış gebelik deildir be canım umarım cuma bizim için hayırlı olurropuyorumnanaktan
beni 10.cu gün değerim 17.5 12.gün 24 20.66 gibi devam etmişti bende de sürekli kahverengi akıntı devam etmişti off ne zor imtihan demi canımyaa a :1shok: