• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmadı kızlar üzgünümmmm

QZLEMCEE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
207
1
96
44
Karaman
hepinize çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için maalesef değerim 15.75 çıktı yani kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksekmiş kanamam olmazsa cuma günü tekrar kan testi yapıcaklar ben ilaç kullanmadanda kimyasal gebelik oldunu bilmiyodummafoldumben bunuda öğrenmiş oldum aranızda bunu yaşayan varmıı acaba idrarda çıkınca çok sevinmiştim ama kısmet değilmişş allah hepimize sağlıklı bebişler versinn inşşşş.. beni en iyi siz anlıyosunuz zatennn:gitme:

hayırlısı olsun güzelim. üzülme demek boş üzgünsün tabi. rabbim sağlıktan ayırmasın. inşallah hayırlı evlatlarada kavuşursun. inşallah cuma günü hayırlı haberlerle gelirsin.

hayırlısı olsun güzelim. üzülme demek boş üzgünsün tabi. rabbim sağlıktan ayırmasın. inşallah hayırlı evlatlarada kavuşursun. inşallah cuma günü hayırlı haberlerle gelirsin.

teşekkürler arkadaşım yedi senedir ilk defa çift çizgiyi görmüştük kısmet olmadı napalım hayırlısı .....:kedi:

tüp bebek mi, bu arada tamam değer düşük ama katlıyıcak belkii.. yine de ümitlenme.. bak ben bi haftadır salak oldum arttı artmadı noldu nolcak hayırlısı inşallah

tüp bebek değil kasım da tüp bebk denemiştik dış gebelik olmuştu tedavileri bırakmıştım bu kendiliğinden olmuştu canım

hay allah yaa o zaman geç yumurtladın belki dee ayy cumayı hem senin için hem kendim için sabırsız bekliyorum iinşallah ii haber ver bize...
bu arada dış gebelik nasıl çözülüyo kürtaj gibi mi benim de şuan riskim var

hay allah yaa o zaman geç yumurtladın belki dee ayy cumayı hem senin için hem kendim için sabırsız bekliyorum iinşallah ii haber ver bize...
bu arada dış gebelik nasıl çözülüyo kürtaj gibi mi benim de şuan riskim var

senin değerlerin kaç canım benim 290 ken bi iğne yaptılar o iğne çözülüp adet kanamasıyla düşmesini sağlıyomuşş ben martta laparoskopi olmuştum doktorum tüplere zarar vermişmi diye bakmıştı hasar yüksek olursa alıyolarmış şükür ucu hafif genişlemiş düzelttik demiştii inş inş dış gebelik deildir be canım umarım cuma bizim için hayırlı olurropuyorumnanaktan

senin değerlerin kaç canım benim 290 ken bi iğne yaptılar o iğne çözülüp adet kanamasıyla düşmesini sağlıyomuşş ben martta laparoskopi olmuştum doktorum tüplere zarar vermişmi diye bakmıştı hasar yüksek olursa alıyolarmış şükür ucu hafif genişlemiş düzelttik demiştii inş inş dış gebelik deildir be canım umarım cuma bizim için hayırlı olurropuyorumnanaktan

inşaalah canım benim 5 ti 16 oldu şimdi 25 katlamadı bugün cuma bakkılcak ve de kanamam var

hiiç deme çok zooorr çok.. benim kanamam çok yoğun bide.. şarıl şarıll düşücek galiba

Back
X