olmalı mı? olmamalı mı:)

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
kızlar yıllardır burun estetiği olsammı diye düşünenlerdenim..kimileri olma kilo alırsan düzelir kimileride olabilirsin diyor.bende doktorları araştırırken,bazılarına mail attım.
bunlardan biri oytun idil biri teoman doğan..
ikiside dönüş yaptı.bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı?
bana yazdıkları cevaplar şöyle;
teoman doğan;
standart diyebileceğim sorunlarınız var, zor değil ortalama bir ameliyat olur.
amerikan hastaneisnde 8500 tl masrafınız olur.
burada kalışınız için size asistanın yardımcı olabilir.

oytun idil;
resimlerinizi gördüm.. Ameliyattan fayda görürsünüz. Özellikle burun ucu inceltilebilir ve kemer alınabilir. Bayan olduğunuz için burnun ufalması güzel olacaktır.. Ben burun estetiğini 5500 TL ye yapıyorum. Hastane masrafları dahildir.. Ekte eski hastalarımdan örnekler gönderiyorum...
---
Bir ara muayenehaneye uğrarsanız sizi görüp muayene eder, tam olarak neler yapılabileceğini tartışırız..
Muayeneden ücret almıyoruz..Yalnız muayeneye gelmeden önce mutlaka randevu alınız; çünkü bazı günler ameliyathaneden çıkamıyorum..

(işte kızlar bu şekilde cevaplar..ben yaptırmak konusundada kararsızdım.albümümde var bakabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyorum.)

2kez burun estetiği olan biri olarak asla olmanı tavsiye etmem. şuan ben nefes alamıyorum ve 3. ameliyata burunda çökme riski var diye giremiyorum. bu yüzden tavsiye etmem nefes alıp vermen iyiyse öyle kalsın. ayrıca fiyatlar uçmuş yazık yahu o kadar paraya kıyılır mı?

bıraz arastırın kemıktede egrılık var revızyon vs bunları yapan ıyı bı doktor bulun

rısklı burun ya cok ıyı karar ver
emre ılhan 8 bıne yapıo
olsanız ıyı olur gorsel olarak cunku egım var

Son düzenleme:

eğim derken?
emre ilhanın yaptığı bazı burunlar çok doğal bazıları ise yapma burun gibi geldi..
bilemiyorum çok kararsızım.
en çok nedense teoman doğana güveniyorum..ona yaptıran tek bi kişiyi buralarda bulamadım

[

arama bolumune sagda ustte doktorun adını yazın yorum yapan arkadaslarda olmus

Son düzenleme:
Bence hic gerek yok, resimlerinize baktim, burnunuz size yakisiyor. Yuz hatlariniz da hos. Bilmiyorum, estetik oldugu cok belli olan, hepsi birbirine benzer burunlar niye istenirki? Karakter sahibi bir yuz ifadesi sahsen benim tercihim olurdu. Kaldiki dedigim gibi zaten gayet guzelsiniz.

teşekkür ederim..benim korkumda yapmacık duran bi buruna sahip olmak zaten..burun estetiği çok hassas burda yaptırdığı çok belli olanıda gördüm..ama tersine müthiş bi değişim yaşayanlarıda..
kararımı verirsem bu yaz düşünüyorum ama bakalım

Ben Naci Çelik e yaptırdım ameliyatımı,hem tek seferde çok ıyı sonuc aldım hem de oldukça rahat bır ameliyat geçirdim.

Eski resimlerimi imha ettim ama fikir vermesi açısından yeni resmimi gönderiyorum,oldukça tuzlu gelmişti ameliyat ,2007 yılında 7000 tl ödemiştim.

Yine de eğer çok rahatsızlık veren bir durum yoksa yaptırmayın derim.ben de deviasyon da vardı,yaptırmak durumunda kalmışken estetiği de sıkıştırdım araya.

naci çelik isminide ilk defa duyuyorum.sizinde burnunuz gayet iyi duruyor şuanda halen memnunmusunuz peki 7 yıl sonra..

Actgim konularda var. Ben yaptirdim 1.5 sene oldu ama baska bir doktora.. Neden daha once yaptirmadim diyorum. Findik burun her kadina yakisir :) 5500 tl ortalama bir fiyat bence iyi. Dusunebilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana yaptırma diyen kişilerde oluyor o yüzden kararsızım ve tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
siz teoman doğanı duymuşmuydunuz?

Eski burnum seninki gibiydi doktora gittiğimde gerek bile yok demişti ama yine de yaptırdım yan profil güzel olsun diye ve bu fiyatlar bana çok pahalı geldi brn 2100e olmuştum. Bence doktorların muayenehanelerine git bir bak gelen hastalarına falan ben orda baya bir bilgi sahibi olmuştum

çok sıkıntılı bir burnun yok bana göre.fiyatlara gelince 12 bine de var 5 binede bende fatih pekere yaptırdım memnunum burnumdan 5500 tl ödemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…