- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 35
kızlar yıllardır burun estetiği olsammı diye düşünenlerdenim..kimileri olma kilo alırsan düzelir kimileride olabilirsin diyor.bende doktorları araştırırken,bazılarına mail attım.
bunlardan biri oytun idil biri teoman doğan..
ikiside dönüş yaptı.bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı?
bana yazdıkları cevaplar şöyle;
teoman doğan;
standart diyebileceğim sorunlarınız var, zor değil ortalama bir ameliyat olur.
amerikan hastaneisnde 8500 tl masrafınız olur.
burada kalışınız için size asistanın yardımcı olabilir.
oytun idil;
resimlerinizi gördüm.. Ameliyattan fayda görürsünüz. Özellikle burun ucu inceltilebilir ve kemer alınabilir. Bayan olduğunuz için burnun ufalması güzel olacaktır.. Ben burun estetiğini 5500 TL ye yapıyorum. Hastane masrafları dahildir.. Ekte eski hastalarımdan örnekler gönderiyorum...
---
Bir ara muayenehaneye uğrarsanız sizi görüp muayene eder, tam olarak neler yapılabileceğini tartışırız..
Muayeneden ücret almıyoruz..Yalnız muayeneye gelmeden önce mutlaka randevu alınız; çünkü bazı günler ameliyathaneden çıkamıyorum..
(işte kızlar bu şekilde cevaplar..ben yaptırmak konusundada kararsızdım.albümümde var bakabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyorum.)
bunlardan biri oytun idil biri teoman doğan..
ikiside dönüş yaptı.bu doktorlar hakkında bilgisi olan varmı?
bana yazdıkları cevaplar şöyle;
teoman doğan;
standart diyebileceğim sorunlarınız var, zor değil ortalama bir ameliyat olur.
amerikan hastaneisnde 8500 tl masrafınız olur.
burada kalışınız için size asistanın yardımcı olabilir.
oytun idil;
resimlerinizi gördüm.. Ameliyattan fayda görürsünüz. Özellikle burun ucu inceltilebilir ve kemer alınabilir. Bayan olduğunuz için burnun ufalması güzel olacaktır.. Ben burun estetiğini 5500 TL ye yapıyorum. Hastane masrafları dahildir.. Ekte eski hastalarımdan örnekler gönderiyorum...
---
Bir ara muayenehaneye uğrarsanız sizi görüp muayene eder, tam olarak neler yapılabileceğini tartışırız..
Muayeneden ücret almıyoruz..Yalnız muayeneye gelmeden önce mutlaka randevu alınız; çünkü bazı günler ameliyathaneden çıkamıyorum..
(işte kızlar bu şekilde cevaplar..ben yaptırmak konusundada kararsızdım.albümümde var bakabilirsiniz.yorumlarınızı bekliyorum.)