Olmamaliydi böyle

Orkdlkdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
394
29
Hayirli bayramlar bayanlar,
Derdim kisaca önce,senmedigim.7 yillik evliyim.ikimizinde ikinci evliligi.kv Bein 4 yil hic istemedi.görüsmedik konusmadik.esim araci olsada Olmadi.3 yil önce tanistik toplam 4-5 kez bayram ve nisan gibi gunlerde konustuk.yanliz Ben yokmusum gibi.surat 100 karis.hosgeldin vs yok.goturdugumuzu hic begrnmez.torunu var 3 yasinda daha öpmedi.hic aramaz hasta, ameliyat vs...olsa.aileden görüstügüm Bit hala var onunlada tartisir brnimle iyi oldigunda.telefon Eder esim sonra bana tutusturur.kem küm seklinde konusur.
Bu bayram esim gitti yanina 6 Saat uzakliktayiz.beni ögleden sonra esim aradi bayramlastik sonra ISIN var sonra konusalim dedik.bu Arada zaman gecti aradim birkac cokmadi.sonra aradi niye acmadigini sordum ki o bilmiyor ama halasixla konusmustum.oturuyoz vs...demisti yani bir isi yok biliyorum.iste mesguldum dedi.brnde Annen hic sormazmi bu Karin iki cocuk ne yapti, birseymi var niye gelmedi niye aramadi.bugun bayram bir arayalim demedi dedim.sen ara merakliysan dedi .bende her aradimda Rica minnet konusuyor.bu kez arayip kendimi dusurmem dedi.biraz Tartistik kapattim.dun ögleden sonraya kadar aramadi Ben aradim.ne o annen icin bunu niye yapiyon dedim.ben karininm benide sahiplenmen gerekmiyormu dedim.ben karismam araniza dedi.bir kacgun gecsin sakinleselim diye aramafim dedi.
Benim onemsenmedigim yerde nasil bu denli rahatsin yazik dedim.annemdenmi vazgeceyim ileri gitme dedi.bende vazgecme ama benimde Kim oldugumun farkina var dedim .konusmayalim dedi bende gorusmeyelimde bitsin dedim.
Cok yoruldim ugrastim ne kadin bana insanca davrandi, ne esim bu duruma tepki Verdi.
Kizlar banada bir care bulun lütfen

canim neden esini tek gonderdin
Sen de gitseydin birlikte ne olursa olsun dusman bile olsan gitmen lazim sevinmesin diye
Oglu yalniz basina gelince uzulmuyor ve ders almiyor ki bu cins tam tersine seviniyor oh ne guzel oldu ben oglumla oturuyorum gelin mal gibi beklesin evde bir basina diyorlar
Sen simdi birsey olmamis gibi davran gayet normal ol tartisma terslenme ama bundan sonra da esini asla yalniz yollama canim insallah duzelir

canim neden esini tek gonderdin
Sen de gitseydin birlikte ne olursa olsun dusman bile olsan gitmen lazim sevinmesin diye
Oglu yalniz basina gelince uzulmuyor ve ders almiyor ki bu cins tam tersine seviniyor oh ne guzel oldu ben oglumla oturuyorum gelin mal gibi beklesin evde bir basina diyorlar
Sen simdi birsey olmamis gibi davran gayet normal ol tartisma terslenme ama bundan sonra da esini asla yalniz yollama canim insallah duzelir
Esim is icin ona yakin bir yerde calisiyordu.gideceginden benimde haberim yoktu ki....
Beraber gittimizdede adam yerine koymaz.hizmetci gibi mutfakta surunurum istemesemde.neymis gelinmisim.esim böyle der.subatta bir gittik bana sen cocuklarla halaya git yat dedi.esim onda kaldi.o Gun cay yapmadim mutfaga girmedim diye esim gelinsin sen kadin Öl dedi mesela

Kaynimi sozledik yakinda butun masrafi esim yapti.cocuklar gelmesin cok kalabalik sen cocuklarla evde kal dedi ki 8-9 cocuk toplamda.sonra esim mudahale ettide gittim
Ordada tanitma vs olmadi.biz Eve gelecez kalkip yolcu etmedi.eve geldik bir Ära ya bunca masraf ettiniz.sagolun,nasil gittiniz diye sor bi

çok karışık olmuş pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla kv ile aranız iyi değil benim de değil ama eşim gitmek istese ne gitme derim nede yalnız gitmesini isterim...o kadını fazla önemsiyorsunuz.çok canınızı yakmış olmalı...fakat böyle giderse eşinizide kaybedersiniz....benden size tavsiye eşinizi arada bırakmayın zararlı çıkarsınız

çok karışık olmuş pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla kv ile aranız iyi değil benim de değil ama eşim gitmek istese ne gitme derim nede yalnız gitmesini isterim...o kadını fazla önemsiyorsunuz.çok canınızı yakmış olmalı...fakat böyle giderse eşinizide kaybedersiniz....benden size tavsiye eşinizi arada bırakmayın zararlı çıkarsınız
Önemsenmemeyi,yada esimin bir sekilde beni savunmasini beklemekten vazmigeceyim.
Ne yapayim sozce,yada siz ne yapiyorsunuz

Önemsenmemeyi,yada esimin bir sekilde beni savunmasini beklemekten vazmigeceyim.
Ne yapayim sozce,yada siz ne yapiyorsunuz
onun gözünde önemli olmayı bu şekilde başarmanız imkansız gibi görünüyor değilmi?ben hiç bişiy yapmıyorum açıkçası iki yıl asla görüşmedim ama sen görüşebilirsin dedim.fakat duyduğuma göre oda hiç aramamış tabi bizim konular biraz farklı içinde kabul edilemeyecek bir hakaret var.eşimin babası kanser olduğunda aradı ağlayarak bende konuşmak zorunda kaldım vicdanen...bazen kayınpederimi aradığımda o veriyor mecburen konuşuyorum kırmıyorum fakat özellikle asla aramam bayramda kayınpederimi aradım mesela onu aramadım.uzaktayız gitme durumu da olmuyor ama gitmem gerekse eşimle giderim yapılacak iş varsa da yaparım biraz uyumlu olmalısın ve eşini o kadını savunmak durumunda bırakma bence

Kaynimi sozledik yakinda butun masrafi esim yapti.cocuklar gelmesin cok kalabalik sen cocuklarla evde kal dedi ki 8-9 cocuk toplamda.sonra esim mudahale ettide gittim
Ordada tanitma vs olmadi.biz Eve gelecez kalkip yolcu etmedi.eve geldik bir Ära ya bunca masraf ettiniz.sagolun,nasil gittiniz diye sor bi
Varsin yolcu etmesin sagol demesin canim bosver bu insani fazla ciddiye alma sen esine iyi ol anasi yuzunden asla surat yapma kavga etme veya laf soyleme sen iyi ol kv kaybetsin

Sizi gereksiz yere sıkıntı yapmışsınız kendinize, kayınvalidenize gitti diye eşinize kızgınlığınız sadece. Laf vurmalar falan, gitmiş işte, bayram bitene kadar bekleyin, dönecek nasılsa. Kendinizi de germeyin onuda.. Kayınvalideyi öyle kabullenin

Bak tatlım sen onun hareketlerini önemseyenonun olumsuz ddavranışlarını pekiştiryorsun maalesef bazı insanlar öyl onu ggörmezden gel bence eşine de Karışma gitme falan deme ama sen gitme bence ve de sorma annen beni sordu mu diye konusunu bile açma:)

Sizi gereksiz yere sıkıntı yapmışsınız kendinize, kayınvalidenize gitti diye eşinize kızgınlığınız sadece. Laf vurmalar falan, gitmiş işte, bayram bitene kadar bekleyin, dönecek nasılsa. Kendinizi de germeyin onuda.. Kayınvalideyi öyle kabullenin

Bak tatlım sen onun hareketlerini önemseyenonun olumsuz ddavranışlarını pekiştiryorsun maalesef bazı insanlar öyl onu ggörmezden gel bence eşine de Karışma gitme falan deme ama sen gitme bence ve de sorma annen beni sordu mu diye konusunu bile açma:)
Kizlar sagolun ama esimin tepkisizligi canimi yakiyor
Sanirim cok onemsiyorum hatta saplanti yaptim
Peki nasil önemsemiyormus gibi davranirim

onun gözünde önemli olmayı bu şekilde başarmanız imkansız gibi görünüyor değilmi?ben hiç bişiy yapmıyorum açıkçası iki yıl asla görüşmedim ama sen görüşebilirsin dedim.fakat duyduğuma göre oda hiç aramamış tabi bizim konular biraz farklı içinde kabul edilemeyecek bir hakaret var.eşimin babası kanser olduğunda aradı ağlayarak bende konuşmak zorunda kaldım vicdanen...bazen kayınpederimi aradığımda o veriyor mecburen konuşuyorum kırmıyorum fakat özellikle asla aramam bayramda kayınpederimi aradım mesela onu aramadım.uzaktayız gitme durumu da olmuyor ama gitmem gerekse eşimle giderim yapılacak iş varsa da yaparım biraz uyumlu olmalısın ve eşini o kadını savunmak durumunda bırakma bence
Ben gereckten insancil davraniyorum ama bir tik yok kadinda

Varsin yolcu etmesin sagol demesin canim bosver bu insani fazla ciddiye alma sen esine iyi ol anasi yuzunden asla surat yapma kavga etme veya laf soyleme sen iyi ol kv kaybetsin
Susssasmda iste bir reddede patliyorum Esimden biraz savunulmayi kotunulmayi, bu psikolojik ezmeye bir tepki vermesini bekliyorum

Ben de ayniydim canim eşimin sesi de çıkmıyordu bazı şeyleri gördüğünde şimdi ben hiçbir şekilde aramiyorum sormuyorum eşim gidip geliyor asla merak edip napiyormus diye de sormuyorum yok sayıyorum inan bu konudaki sorunlar cçözüldü bu yüzden eşimle artık hiç tartışmıyorum bazen başkalarından artık kV beni dert ettiğini duyuyorum ama :)))

Ben gereckten insancil davraniyorum ama bir tik yok kadinda
olmasın boşverin onun insan olması için değil eşinizin huzuru için yapın yapacaklarınızı...sadece eşinize odaklanın o kadın hakkında konuşmayın düzelecek o zaman göreceksiniz

Ben de ayniydim canim eşimin sesi de çıkmıyordu bazı şeyleri gördüğünde şimdi ben hiçbir şekilde aramiyorum sormuyorum eşim gidip geliyor asla merak edip napiyormus diye de sormuyorum yok sayıyorum inan bu konudaki sorunlar cçözüldü bu yüzden eşimle artık hiç tartışmıyorum bazen başkalarından artık kV beni dert ettiğini duyuyorum ama :)))
Onemsenmemek yinede zor gelmiyormu
Esinize kinlenmiyormusunuz, Ben cok kinleniyorum

olmasın boşverin onun insan olması için değil eşinizin huzuru için yapın yapacaklarınızı...sadece eşinize odaklanın o kadın hakkında konuşmayın düzelecek o zaman göreceksiniz
Esim Benin hatrim yokmu der hep
Bende benim hatrim yokmu hic bu denli ezilmeme susuyorsun derim

Hayıreeşim beni önemsiyor eminim eşinz de sizi önemsiyordur ama esin kafasında onemsemedigin yarısına girme. O annesi sen eşisin. Iki izinde yeri farklı. Elinden geleni yapmışsın bundan sonra eşimle aaradaki muhabbete bak o konuyu boş ver diyorum.

X