• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmasaydı sonumuz böyle..

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Benim polis konusunu bilirsiniz kızlar.. Az emeğiniz geçmedi..

Demin burdan bi arkadaşımla konuşurken, arkadaşımın bana verdiği tavsiye mesajını yolladım saklamıştım hatıra olarak..

Bi an o güne döndüm.. Şuan çok kötü oldum.. Genzim yanıyor hatta acıyor.. Sessiz sedasız ağlıyorum ara ara.. Çok kötü oldum efkar bastı ama ne efkar.. Böyle bi odada tek kalıp dinlemek istediğim bi şarkı var.. Her yere yazasım geliyo..

Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle..

Ooof of:KK14:

Bilmiyorum ki aşık mıyım :( kötü oldum işte ben de bu yüzden açtım aslında konuyu :KK14: üzüldüğüme göre öyle dimi :KK43: bi yanım yanılmışsın diyo nefret ediyo bitmiş iyi ki yük kalktı üstünden diyo:KK14: bi yanım da gördüğü yerde sarılır :KK61:
Bazen böyle bi an dünyam yıkılıyo bazen hiç umrumda değil:KK14:

Konuyu bilmeyenler için konularım arasında bi konu var: işin içinden çıkamıyorum diye.. Orada başlamıştı her şey:KK14:

o bogaz yanmasi, burun sizlamasi.. zordur.. Allah yardimcin olsun..
Adının altındaki ileti cem adrian mı:KK14:

Şimdi burdan çok uzakta
Rüzgarlarım tahtındasın
Belki masal diyarlarda
Kaf dağının ardındasın..

Genzimi biri söküyo yerinden sanki çok üzülüyorum:KK42:biri ağladığımı duyar diye ağlayamıyorum da allahım gülmiycek mi yüzüm:KK42:

• Beğen
Reactions: 2k1
Adının altındaki ileti cem adrian mı:KK14:

Şimdi burdan çok uzakta
Rüzgarlarım tahtındasın
Belki masal diyarlarda
Kaf dağının ardındasın..

Genzimi biri söküyo yerinden sanki çok üzülüyorum:KK42:biri ağladığımı duyar diye ağlayamıyorum da allahım gülmiycek mi yüzüm:KK42:
cem adrian i dusunerek yazmamistim, tevafuk olmus : )
su an ciddi bi duygusal bosluktasin, ne hissettigini anlayamaz tanimlayamazsin.. soylemissin zaten, bi nefret bi sevgi.. ikisi de cok gercek degil su an.. sana tavsiyem, aglamak istediginde agla, sonradan daha buyuk patlamamak icin..
dertlesebildigin, guvendigin bi dostun varsa onunla gorus arada..
bu boslukla sakin yanlis birini alma hayatina, zaman ver kendine, iyi olacaksin zaten insaallah..
arada duygusallasabilirsin tabi ama cok melankoliye baglama.. biz millet olarak cok severiz arabesk takilmayi, dozunda birak, sen oyle yapinca olmayacak bsy..
ve ve en onemlisi; Rabbine sigin, ona dök icini ve bolca dua et.. emin ol, rahatladigini hissedeceksin.. sunu da unutma; 'Hickimse kendisi icin gizlenen mujde ve mutlulugu bilemez.' secde suresi//
sevgiyle kal

Benim polis konusunu bilirsiniz kızlar.. Az emeğiniz geçmedi..

Demin burdan bi arkadaşımla konuşurken, arkadaşımın bana verdiği tavsiye mesajını yolladım saklamıştım hatıra olarak..

Bi an o güne döndüm.. Şuan çok kötü oldum.. Genzim yanıyor hatta acıyor.. Sessiz sedasız ağlıyorum ara ara.. Çok kötü oldum efkar bastı ama ne efkar.. Böyle bi odada tek kalıp dinlemek istediğim bi şarkı var.. Her yere yazasım geliyo..

Göğsüm daralıyor yüreğim kanıyor olmasaydı sonumuz böyle..

Ooof of:KK14:
Öncelikle başınız sağolsun.
Konuyu anlayamadım, bu bahsettiğiniz polis memuruyla olmadı mı?

Şarkıyı çok beğeniyorum. Ayrılık acisi cekerken iyi gider, huznunu doya doya yasattirir bu Ahmet Kaya sarkisi
Dinlersem dibe çökerim huyumu biliyorum.. Geçen spotifyde sen yarim idun çıktı rastgele.. Ağla ağla içim söküldü.. Sonra bide leman sam gül güzeli.. Biraz aradan sonra duydum ki unutmuşsun.. Deliricem :(

Şu an açtım şarkıyı, dinliyorum. efkar bastı, ben de hüzünlendim :KK14:
Konumu da biliyosun sen hatırlamazsın da ben unutmadım :KK14:

Şunu da dinle:
Serin bir sonbahar akşamında sööz ismini unutur sileriiim silerim.. Aaaah ahh.. Hazır sonbaharken serin akşamken unutulacak isimler varken bize de acısını çekmek düşer:KK14:

Back
X