- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
bir mesaj yollamıştım ona demişsin ya canımHangi mesaj canım hangisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir mesaj yollamıştım ona demişsin ya canımHangi mesaj canım hangisi
O şapşik de hayranı. Beni hala öldürüyorsun yazmıştı durumuna. Şarkıymış meğer. Önce üstüme alınmadım sonra ben başka durum yazdım onu değiştirip durumuma cevap yazdı. Banaymış galiba özetleCem Adrian
Bence barışırsınız, inatlaşmayı bırakın.
Dur bakayım nerde tam olarak..bir mesaj yollamıştım ona demişsin ya canım![]()
Canıım bulamadım:/ sadece o kısmı kopyalayıp yazar mısın banabir mesaj yollamıştım ona demişsin ya canım![]()
Kızlar yazıcam akşama hepinize. Bayram temizliğim bitmedi hala:/
Aşk işte, her haliyle güzel. Böyle acı çekmesi olmasa aşk olur mu, kıymeti olur mu?O şapşik de hayranı. Beni hala öldürüyorsun yazmıştı durumuna. Şarkıymış meğer. Önce üstüme alınmadım sonra ben başka durum yazdım onu değiştirip durumuma cevap yazdı. Banaymış galiba özetle
Girmemiş mi sence araya başkası :// ben o yüzden bitti diyorum şahsen:/ 2. Sayfada mı 3. Sayfada mı ne "bigün konuşuyoruz" diye başlayan uzunca bişey yazdım. Orayı okur musun vaktin varsa:/Aşk işte, her haliyle güzel. Böyle acı çekmesi olmasa aşk olur mu, kıymeti olur mu?
Özledim valla böyle şeyleri..
Yineliyorum, barışırsınız siz, çok uzatmayın ki araya başka kişiler girmesin : )
İflahım kesildi be tek yaptım.Hahaha : )))
Ay cok tatlisin portakalli ; )
İflahım kesildi be tek yaptım.Çocuklu ev bide ne uğraştım var ya çamaşırı bulaşığı hiç eksik olmuyo onu diz onu yıkay çamaşır as çamaşır katla aşk bizim neyimize
aşk acısı çekmeye vakit mi var anca geceleri işte
Çocuklar dediğim kardeşlerim bu arada bekarım![]()
Heheheehehhhahshahshshhahaah ayyAzcik daha bekletse de o sirada ogluma alsam diye dusunmeye basladim
hem hamarat hem gonlu guzel
Ben lafa tutumayayim, haydi isine don, ben de senden gaza geldim![]()
Okuduğum için böyle yazmıştım zaten.Girmemiş mi sence araya başkası :// ben o yüzden bitti diyorum şahsen:/ 2. Sayfada mı 3. Sayfada mı ne "bigün konuşuyoruz" diye başlayan uzunca bişey yazdım. Orayı okur musun vaktin varsa:/
Ayyy inanamıyorum var ya hadş senin de gözün aydın:))Daha geçen çok değil perşembe günü sevgilimle baya bir tartıştık bitirme kararı aldık arabadaydık.
Beni eve bırakacaktı bu şarkı çalmaya başladı -olmasaydı sonumuz böyle-.
Burnum sızladı kalbime ağrılar girdi cama kafamı dayadım en az 5 dk sessiz ağladım. Cam dan yansıma mı görmüş. Durdurdu arabayı sarıldı barıştık bu şarkı ayrılık şarkısı ama barışmamıza vesile oldu...![]()
Ayyy inanamıyorum var ya hadş senin de gözün aydın:))
SağoooollllSağol canım senin de gözün aydın![]()