• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan bebek

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
3 seneyi geçti uğraşıyoruz
2kaybım var evleneli 5sene oldu. Kımsenın cocugunu kıskanmıyorum elbette ama herkes doğurdu.
Hatta 2.ye başlayanlar oldu
Hergün yeni birinin hamile haberini alıyorum. Sürekli birilerinin göbeğime bakması beni çok rahatsız ediyor.
Elimde olan birşey değil ki
Uzun zamandır takmamaya çalışıyorum ama artık kımse ile görüşmek istemiyorum. Birilerinin hamile olduğunu görünce içten içe üzülüyorum. Dünya bundan ıbaret degıl elbette ama elimde değil.
Artık eşimde doktora gitmek istemiyor.

Milletteki cocuk merakina akil sir erdirmek zor. Herkesin isi gücü millete cocuk yap demek.2 senemiz bitti korunuyorduk cocuk dusunmuyorduk her girdigimiz ortamda cocugun gundeme gelmesi kacinilmazdi. Ikimi de gulup geciyorduk. Sonra bebek sahibi olmaya karar verdik, ilk denememizde kısmet oldu. Ama maalesef 3 aylikken kalbi durdu. Pek kimseyle paylasmadik bu durumu. Hala bilip bilmeden hadi artik vs diyen de var, olmuyor zanneden de var. Onceden umursamadigim sey simdi canimi yakmaya basladi. Ama milletin lafina aldırış etmek yipratmaktan baska bi ise yaramiyor. Allah olunca da sagliklisini versin.

Bence millete odaklanmayin. Yariş degil bu yok millet dogurdu 2. Ye gectiler filan. Evladinizin olmamasina tabiki uzuluyorsunuzdur ama bu kadar kendini hirpalamalarin sebebi hep "o dogurdu, bu dogurdu benim niye yok" dusuncesinden oluyor.
3,5 senelik evliyim. Benimle birlikte evlenenlerin hatta benden sonra evlenenlerin hepsinin cocugu oldu. Herkes gobegime bakmiyor hatta hickimse gobegime bakmiyor. En fazla soruyorlar. Gercekten icinde cocuk gecen her cumleyi abarta abarta, her davranisi cocugunuzun olmamasina yora yora kendinizi bitiriyorsunuz.

2kaybım var evleneli 5sene oldu. Kımsenın cocugunu kıskanmıyorum elbette ama herkes doğurdu.
Hergün yeni birinin hamile haberini alıyorum. Sürekli birilerinin göbeğime bakması beni çok rahatsız ediyor.
Uzun zamandır takmamaya çalışıyorum ama artık kımse ile görüşmek istemiyorum. Birilerinin hamile olduğunu görünce içten içe üzülüyorum. Dünya bundan ıbaret degıl elbette ama elimde değil.
Allah inşallah sizede verir bir bebek ama hayat bebekten ibaret değil düşünmeyin bunları hersey olacağına varıyor.

allah hayirlisini versin hz zekeriyanin cocuk icin duasi var onu tavsiye ederim

3 sene pes etmek için çok erken
Annemlerin 8 sene sonra olmuş
Lafı açılsa o zamanlar için annemde "derdimden değil sorandan bıkmıştım"der ama beni ikinci çocuk için en çok darlayanda annemdi
Millet konuşur
Bir tane olsun ikinciyi sorarlar
Onlar bitmez
Kendinize odaklanmaya çalışın

Bizim de 4 senedir olmuyor
Bennde de gecen yaz iki olumsuz asılama var
Bennde ugrasmaktan bıktım
3-4 ay sonra tüp bebek yapıcaz o da tutar mi bilemem

Su cevredeki insanlar hic ilgilenmese keske. Benimde 10. Senemde oldu. Bir komsumuz vardi mutemadiyen her gordugunde karnin sismis sanki hamilemisin derdi. Bende icimden sinir olurdum kismet deyip hemen onun kizini sorardim. X ne alemde o hamilemi derdim. Hani kendi kizina bak der gibi. Simdi 8/9 yil oldu o kizinda olmuyor. Cok uzuluyorum sanki beni rencide ettigi icin Allah onada ayni derdi vermis gibi hissediyorum. Kendimi sucluyorum. Ama asla oyle dusunmemistim
Rsbbim kimseyi bekletmesin. Isteyen herkese versin. Sizinde kucaginizi bks birakmasin insallah

Etraf benim de çok canımı sıkıyor. Hatta daha bu akşam eşimle konuştuk. Büyük bir işyerinde çalışıyoruz. Akşam üzeri 20 yıllık uğraştan sonra yumurta nakli ile 2 yıl önce bebek sahibi olan bir abiyle karşılaştım. 5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var. Bana bebek var mı diye sordu her karşılaşmamızda sorar. Ben yok diyince bön bön suratıma bakıp niyeee dedi kalakaldım. İnsanlar tuhaf kendi geçmişini unutmuş. Diyeceğim o ki etrafı boşvermek gerek aslında yapması zor olsada.

Seni cok iyi anliyorum 8 yildir olmuyor bizimde
Dusuklerin sebebi nedir?
Allah tez zamanda sana bana isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Rahımde sekıl bozuklugu cıktı o olabılır dediler histeroskopi oldum sonrasında hiç gebelik oluşmadı. Doktorlar kesin birşey söylemiyor kı. Kalitesiz sperm olabilir kalitesiz yumurta olabilir vs. Her doktor farklı birşey söylüyor

Milletteki cocuk merakina akil sir erdirmek zor. Herkesin isi gücü millete cocuk yap demek.2 senemiz bitti korunuyorduk cocuk dusunmuyorduk her girdigimiz ortamda cocugun gundeme gelmesi kacinilmazdi. Ikimi de gulup geciyorduk. Sonra bebek sahibi olmaya karar verdik, ilk denememizde kısmet oldu. Ama maalesef 3 aylikken kalbi durdu. Pek kimseyle paylasmadik bu durumu. Hala bilip bilmeden hadi artik vs diyen de var, olmuyor zanneden de var. Onceden umursamadigim sey simdi canimi yakmaya basladi. Ama milletin lafina aldırış etmek yipratmaktan baska bi ise yaramiyor. Allah olunca da sagliklisini versin.
Zaten söyle hamile kalıp kaybedince insan daha hassas oluyor sureklı kendını sucluyor vs. Yada tekrar aynı seyleri yaşarmıyım korkusu

Back
X