- 1 Ocak 2021
- 58
- 4
- 36
- 39
- Konu Sahibi Demetsudem2445
-
Siz kendiniz de nasıl farklılıklar gördünüz sadece adetiniz geçince test mi yaptınız benim iki haftadır sadece ayak bileklerim şişti ödemden birde çok fazla acikiyorum farklı başka bişey yokBüyük ihtimalle hamilesiniz bende de öyle oldu test yapın çıkar
3. Hamileliğim olduğu için anladım artık farklılık olduğunu ve test
Şimdi bı beş dakikadır sağ kasığıma bir ağrı girdi birden ama çabucak geçti umarım bu ağrılar eğer bir gebelik varsa kötü etkilemiyodur3. Hamileliğim olduğu için anladım artık farklılık olduğunu ve test yaptım
Etkiliyeceğini sanmıyorum hamileliğin ilk ayında adet ağrısı gibi ağrı oluyor bebek yerleşirken herkeste olmuyordur daŞimdi bı beş dakikadır sağ kasığıma bir ağrı girdi birden ama çabucak geçti umarım bu ağrılar eğer bir gebelik varsa kötü etkilemiyodur
Hamile misinizŞimdi bı beş dakikadır sağ kasığıma bir ağrı girdi birden ama çabucak geçti umarım bu ağrılar eğer bir gebelik varsa kötü etkilemiyodur
Valla üç tane test yaptim bişey çıkmadı bugün bir hafta oldu hâlâ adetim de gelmedi hiç bir belirtide yok adet olucagima dair hafta sonu da olmazsam pazartesi kan vericem son çareHamile misiniz
Sadece iki gün önce akşam predictor erken gebelik testinde çok çok silik bir çizgi çıktı ondan sonrada yapmadım beklemedeyim şuanda aslında içim içimi yiyo ama geç döllenme olabilir diye biraz daha bekleyip pazartesi garanti olsun istiyorumHamile misiniz
Bu ay benimde oyle oldu dün 7 günlük gecikmem vardı göğüs şişkinliği harici belirtim yoktu ama dün regl oldum galiba mevsim geçişleri mi hava şartları mı bilmiyorum. İnşallah sizin vardırValla üç tane test yaptim bişey çıkmadı bugün bir hafta oldu hâlâ adetim de gelmedi hiç bir belirtide yok adet olucagima dair hafta sonu da olmazsam pazartesi kan vericem son çare
İnşallah bakalım pazartesiye kadar hastalanmazsam kan verince belli olur büyük ihtimal prodictor test yaptım çok silik bı çizgi çıktı o yüzden kafama takıldıBu ay benimde oyle oldu dün 7 günlük gecikmem vardı göğüs şişkinliği harici belirtim yoktu ama dün regl oldum galiba mevsim geçişleri mi hava şartları mı bilmiyorum. İnşallah sizin vardır
O test yalanci pozitiflik veriyor canim en guvenilir laboquik ve awoxİnşallah bakalım pazartesiye kadar hastalanmazsam kan verince belli olur büyük ihtimal prodictor test yaptım çok silik bı çizgi çıktı o yüzden kafama takıldı
Pazartesiye kadar olmazsam direk kan vericem zaten hiç gebelik testi bulmakla ugrasamuycam çalışıyorum eczaneye koştura koştura zor yetisiyorum sabah işe giderken de kapalı oluyo o yüzden en garanti kan testiO test yalanci pozitiflik veriyor canim en guvenilir laboquik ve awox
Evet canim bende yapmiycak artık bende de aynısı çıktı burda okuduğum kadarıyla predictor early için çok güvenilir diyorlardı awox iyiymiş oda her eczanede olmuyoBende de öyle oldu hatta bak sana göstereyim, o bizi umutlandırıyor zaten evde gebelik testi bana pek akıl işi gibi gelmedi yapmam sanırım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?