Olmayan hamilelik belirtileri

Evet canim bende yapmiycak artık bende de aynısı çıktı burda okuduğum kadarıyla predictor early için çok güvenilir diyorlardı awox iyiymiş oda her eczanede olmuyo
Her insanın kendi deneyimi farklı olur inan ki onlara bakarak bizde de aynısı olur diye umutlanıyoruz bence biraz akışına bırakmak en güzeli olur psikolojimiz açısından

Pazartesiye kadar olmazsam direk kan vericem zaten hiç gebelik testi bulmakla ugrasamuycam çalışıyorum eczaneye koştura koştura zor yetisiyorum sabah işe giderken de kapalı oluyo o yüzden en garanti kan testi
Kaç gün geçiyor benim takvime göre 3 günün geçiyor ama normal adet gününden pazar.gunu olmam lazımdı olmadim adet belirtimde hiç yok sadece pazar ve pazartesi ara ara adet sancilarim oldu dün kan verdim kanda negatif çıktı ama gebelik testlerim silik çizgi çıktı anlam veremedim hiç birine

Her insanın kendi deneyimi farklı olur inan ki onlara bakarak bizde de aynısı olur diye umutlanıyoruz bence biraz akışına bırakmak en güzeli olur psikolojimiz açısından
Kesinlikle öyle bende o yüzden bıraktım açıkçası hayırlısı hayırlı zamanda gelsin

Kan testi en garanti olan ama biraz daha bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…