İnsanların bakış açısını,giyimini değiştiremezsin canım.İnsanın bazı şeyler içinden gelmeli.Kimseyi açık kapalı diye ayırmam ama şunuda göz ardı edemiyorum malesef.Hani öyle Ajda Pekkan

gibi falan olsa derim ki fit bakımlı,taş gibi.

Ama kv ni gözümün önüne getirdim.Sanırım kolları :44:sarkmış,selülitli,boğum boğum(öyle hayal ettim nedense):26:çirkin bir görüntü vardır ortada.(yadırgamıyorum asla)Ama biz kadınlar her daim giyim kuşamımıza dikkat etmek zorundayız.Helede belli yaşa gelince kendimize de dikkat etmiyorsak gerçekten itici,çirkin görüntüler koyabiliyoruz ortaya.Senin ailen tesettürlü ise sanırım yadırgamaktan çok kadının görüntüsüne takılmışlardır.Yoksa tesettürlü olsanız da,İslamı yaşasanız da bilirsiniz ki kimseyi aşağılamamak kimseyi yadırgamamak gerekli.Eminim ailen biraz kv giyim ve yaşam tarzını,biraz kendi akrabalarını ve kendi görüşlerini ortaya koyarak kv ve nişanlının akrabaları ile uyum sağlayamayacağını ve mutsuz olacağını düşünüp bu evliliğe o yüzden onay vermek istemiyorlardır.
Birde zaman ne gösterir bilemeyiz ki.Allah korusun ölüm kalım var.Belki kv sizin durumunuzu göz önünde bulundurarak zaman içinde biraz daha kendine bu konuda dikkat eder.Ama kimseyi de böyle giyiniyor diye bir kenara atamayız,Yalnız ben gerçekten bu yaşlardaki hanımların bahsettiğin şekilde giyinmelerini onaylamıyorum.
İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canım