- Konu Sahibi elifcik_45
Peki şöyle diyeyim mesela annen kara çarşaflı (örnek veriyorum) damadın ailesi garipsiyo ve damat diyo ki "ay hiç olmazsa normal eşarbını taksaydı, fedakarlık yapsa nolur" dese? Çünkü bildiğin aynı örnek. Kv sana kızım bize uygun giyin vs demiyosa, diyemiyosa siz de askılı giymiş diyemezsiniz, cidden uzaktan bu sebepten 7 yıllık ilişkini bitirmen komik duruyo. Yakın arkadaşım anlatsa dalga geçiyo zannederim. 7 yıldır ilk defa mı gördün bu kadını, ilk defa mı ailenle bu tür konuları konuştun.
Sizin cidden olurunuz yok, ailen bu adamı sana yakıştırmıyo bugün kadın kapanıp gelse yarın da eşarbın rengini beğenmiycekler sen de yine etkileniceksin.
Nişanlının gururunu da düşün biraz aynısı sana yapılsa bence çoktan terketmiştin seni.
Aynısını dedim aynı rneği verdim bende. Bencede katiyen evlilik hata olur. Ve bu kadar anlatıldıgı halde hala biraz fedakarlık deniyor. Benim nişanlım sevgilim arkadaşım herneyse annen açık giyiniyor rahatsız oluyorum bu yaşta evlenecek gibi vs vs dese ben onu sadece terketmezdim sanırım.