Beni de ailem yetistirdi, bende ailem gibi dar bakiyorum demissin, o yuzden buradaki yorumlari cok iyi degerlendir diyeyim once..
Cok takildigin kayinvalidenin giyim tarzi. 70 yasindaki kadin icin, bari 2 yil kopruyu gecene kadar bize gelirken duzgun giyinsin demisin. 70 yasindan bahsediyorsun. 20kusur yasindaki sen empati kur. Yarin bigun oglun acik kiz istese, kiz ailesine yaranmak icin basini acarmisin? Hadi bas acmak uc bi ornek, pardesunu yada ferace mi ne onu cikarir daha normal giderim der misin? Derim diyosan ayril..
Aileme baktim aileme baktim diyorsun. E guzelim, senin ailen degil miydi nisanlini sirf tipinden dolayi istemeyen? Sen de dindar bi kiz oldugunu iddia ediyorsun. Simdi sen degerlendir kolsuz giyinmek mi daha gunah? Allahin yarattigi kulu begenmemek mi? Kolsuz giyinmek daha buyuk gunah dersen ayril..
8,5 ayda 8 kere geldi demissin. Az bulmussun. Burda bi kac baslik okusan bile anlarsin, hem de kadin oglu istenmedgi halde ve daha koskoca 2 yil oldugu halde dugune, cok ciddi soyluyorum, cok bile gelmis. Ne konustular bu kdr cok daha 2 yil varken?? Daha konusulacak cok sey var ama hic ilgilenmiyorlar diyosan ayril..
Ev, altin birikimleri yok diyorsun. Turkiyede ki bu yasam sartlarinda hangi aile oglum, kizim hadi evleniyo demeden birikim yapabiliyo? Senin ailen birikim yapti mi kizim/oglum evlenir ev alirim diye.. 28 yasindayim, ailemin birikmis bin lirasi yoktur. Millet zor geciniyo ne birikimi? Kadin emekli hemsire demissin. Aylik aldgi 1500 lirayla ne ewi ve 2 yil kalan dugun icin ne altini bekliyosun??? Ki ewi kendiniz alacakmissin, daha nisanlin askere gitmemis, allhkorusun olum var, ayrilik var ne evi daha? Ne bu ac gozluluk?? Bu kadar madfiyatciyim diyosan ayril bencede..
Her seyi gectim, 7 yil cikmissin bu adamla. Simdi kendisinden tek bi sikayetin olmamasina rahmen yok anasi, yok parasi diye ayrilacaksin. Cok dindardin dimi? Allaha, kolsuz giyinenlerden daha cok inaniyordun?? Kolsuzu gec, askili dahi giyinirim ama senin su yaptgini yapmaya korkarim.. Bi adamin 7 yilini almissin, umut vermissin, tip, kilik kiyafet, ev, altin nedenlerinden ayrilacaksin ya, allah islah etsin ne diyim..