- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi elifcik_45
Konuyu ve bikac yorumunuzu okudum tek ama bu bile nisanliniza acinama yetti diyebilirim... Yazik anlattiginiza göre cok iyi biri ve size cok deger veriyor,elinden gelen herseyi yapiyor...kimse ailesini secemeiyor maalesef, sizde dahil... Bunu su sebepten söylüyorum,sizin ailenizde sütten cikma ak kasik degil... Hep karsi traftan bi ilimlilik, bi caba, bi degisiklik bekliyosunuz, insanlari degistirmeye ugrasiyorsunuz, oysa sizin aileniz cok önyargili ve dar düsünceli... Sirf sizin icin bile cogu seyi görmemezlikten gelebilirler, kimse birbirini sevmek zorunda degil, saygi önemli, ki anladigima göre sizin cabanizla bile olsa kv yinede suyunuza gidiyor, sizin kavgali sinirli konusmuyor, gel kizim oturalim konusalim diyor, her insanin bi siniri vardir, kolsuz gelmede bence artik hep sizin istedigi olmasi gerektiginden sIKIlmasindan olabilir... Evet dikkat edebilirdi ama sizin ailenizin tavirlari demekki onunda hosuna gitmiyoki kendince bi tepki koydu... Aaa diyosunuz oglu icin yapsin, sizin ailenizde kizi icin yapsin ozaman... Anladigima göre aileniz kapali dünürler istiyo ki sizin ailenize laik olsun, peki bakalim o kaynana size nasil davrancak, o es nasil bi es olcak... Indanlar giyimlerine göre kiyaslanmamasi lazim... Tamam kimi gicik huylari vardir ama siz diyorsunuz 70 yasinda, artik yasli bi insan ve onlar bazen cocuktan beter oluyor... Size sövüp saymadikca, nisanliniz sizin arkanizda oldukca, kv oyunlar cevirmedikce, daha ne bekliyorsunuz ki? Aileniz ne bekliyor? Tamam aile cok önemli, cogu seyleri daha iyi görürler, onlari dinlemekte yarar vardir, ama herzamanda hakli olmuyorlar maalesef... Sizin durumunuzda elle tutulur bisey göremedim, sadece onlar acik,aile baglari kopuk ki herkes mükemmel bagli olamiyor maalesef, siz kapali ve aile bagi güclüsünüz... Eeee bu sebepten dolayi, 7 senelik bi iliskiyi, sizin tabirinizle mükemmel bi insani birakacaksaniz, gercekten yazik... Insanlari degistirmeye ugrasmayin, size bi zarari yoksa birakin görmezlikten gelin, simdi var kavga ediyoz diycenizde, kavgayi sizin aileniz yüzünden yapiyosrsunuz ilk önce bunun farkina varin derim... Dogru insani bulmak zordur, eger siz ondan eminseniz ve gercekten seviyorsaniz, bu tür sbeplerden ne kendinize nede o kisiye bosa aci cektirmeyin...