nişanlım dört dörtlük biri asla ama asla benim üzülmemi istemez herşeyden önce gelirim onun için.zaten sevgimiz ile duruyo herşey ayakta.nişanlım aksi huysuz tarafları olsa niye bu kadar uğraşayım.ben 70 yaşındaki kadını kapatma derdinde değilim.nasl bnm ailem düzelip orta yollu davranıyosa aynı anlayışı ondanda beklerim.
hepiniz çok sert yorum yapıyosunuz ama benm niyetim onu değiştirmek değil sadece orta yollu davranmasını istemek.
sen çok hassas,alıngan BİR O KADAR DA BEKLENTİSİ YÜKSEK BİR GENÇ KIZSIN...
Sorun kayınvalidenin açıklığı kapalılığı değil evet.
Sorun ailelerin yaşam şeklindeki farklar ve bu farkların KARŞILIKLI RAHATSIZLIK VERMESİ...
SORUN SENİN PERİ PADİŞAHININ KIZIYMIŞCASINA İLGİ,ALAKA,FEDAKARLIK,GELMEk GİTMEK,KAYINVALİDENİN TÜM EKSİKLERİNİ ,FARKLARINI KAPATIRCASINA YERLERDE SÜRÜNMESİNİ,AYAKLARINIZA KAPANIP MÜTEŞEKKİR OLMASINI İSTEMEN...
KİME GÖRE NEYE GÖRE?
Sorun şuki KADIN FARKLI BÜYÜMÜŞ,YAŞAMIŞ,İNANMIŞ...
SEN DE ''ONUN ''SİZE GELDİGİ KADAR FARKLISIN ONA GÖRE...
Açık bir kayınvalidenin TESSETTÜRLÜ BİR GELİNE SICAK BAKMAMASI İHTİMALİNİ HİÇ Mİ HİİİÇ DÜŞÜNMÜYOR -- EMPATİ YAPMIYORSUN MAŞALLAH...
Sana göre senin ve ailenin sevgi ugruna katlandıkları öyle böyle şeyler değil.
ÇOCUK ÇİRKİN SANA DENK DEĞİL...
KAYINVALİDE SİZİN KADAR MUTAASIP VE MAKBUL DEĞİL...
MADDİ AÇIDAN BİRİKİMLERİ YOK,
KADIN 8,5 AYDA 8 KEZ GELME TERBİYESİZLİĞİNDE BULUNMUŞ...
Sen onun oğlunu sevme güzelliğini bahşettiğin--- ailende bu duruma ikna oldukları için SEN KADININ AYAĞINIZIN SUYUNU İÇMESİNİ BEKLİYORSUN...
Türkiyede böyle kız alan kaynana varmı bilemem..
KK yı bir oku bakayım kim PERİ PADİŞAHININ KIZIYMIŞ DA TAHTIREVAN İLE GELİN EDİLMİŞ...
Daha yaşın kaç,sevmekten başka bu adam için ne yaptın?
Çoğumuzun eşi için yapmadıgı fedakarlık kalmamışken ,,bir GÜNDEN BİR GÜNE BİR ALLAH RAZI OLSUN DUYMAMIŞKEN ZERRE KADAR BEKLENTİMİZ YOK...
senin ayyy bu kadın kılını kıpırdatmıyor havan rahatsız edici...
Sen istedigin gibi şımartılmayacaksın,asla o kadar poh pohlayacak bir kayınvalide bulamayacaksın...
Nişanlın yazık daha çocuk...Askere gitmeyen biri nasıl olurda evlenmeyi düşünür zaten anlamış değilim.mantalite yalnış...
Ben olsam senin yazdıklarını okusam değil 7 yıl peşinde dolaşmak,77 yıl sevsem dönmemek üzere giderdim ...
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Kendi içinde bulunduğun aile ile bu durumun içinden çıkman mümkün değil,kendi olgunluk seviyenle,kendi yaşın --yaşanmışlığın --yetişme tarzındaki dar açınla anlayabilmen mümkün değil...Keşke kendi çevrenden birisini sevseymişsin...
Sana sadece şunu diyebilirim ki ailende sende MUHAFAZAKAR OLMAKLA KALMIYORSUNUZ BENCE OLAYLARA SIĞ BAKIYORSUNUZ...
Unutma ki CENNET HİÇBİR KAVME VAAD EDİLMEDİ! HİÇBİRİMİZİN GARANTİSİ YOK...