olmayınca olmuyor mu

Sevgili bourgeon ve diger ask acisi ceken bayanlar,

Ne hissettiginizi anlamak oyle kolay ki benim icin... Bir insani kotu bir ayriliktan sonra cigerlerime kadar ozlemek nedir oyle iyi bilirim ki... 5 ay oldu ayrilali, kucucuk bir beraberligimiz olmustu. Bugun oyle ozledim ki tarifi yok. Keske yanimda olsaydi da ona sarilip, soyle doya doya o guzel gozlerini seyredip bir opucuk kondursaydim yanagina diye dusundum. Biliyorum bitti her sey ama cok ozluyorum onu. Aklima geldikce neden o benim kaderim degil ki diyorum kendi kendime. Ne olurdu olsaydi, her sey guzel gelisseydi. Kismet diyorum sadece...

Insallah hepiniz cok mutlu olursunuz. Bunu cani gonulden istiyorum.

Mutlu olalim artik.
Aynen.Su ozlem olayi olmasa.Ben de hep oyle dusunuyorum.Kotu tarafi ilk tanisma zamanindaki heyecan vs onlari hatirliyor insan. Bu da icimizdeki ozlemin kalbimizin bir oyunu.Keske'ler cok.Keske zamani geri alabilsek.O beni iliskimiz devam ederken silmis zaten. Son 1.5 ayinda. Rabbim yanina birakir mi? Tek istegim geri donmesi falan degil bitti kesinlikle ama pismanligini gormek istiyorum.Yaptigi hatayi iliklerine kadar bilsin ,hissetsin istiyorum. Guzel olan butun hayallerimi gecenin bir saatinde 3 cumleyle yikti. Ona karsi icimde hic birsey kalmasini istemiyorum.Belki de bizi daha fazlasiyla uzeceklerdi.O yuzden nasip olmadi. Aynen nasip kismet.

Umudunuzu kaybetmeyin.Ben ona ragmen ona ve hayata inat umudumu kaybetmedim.Illaki bir yerlerde gercek bir seven cikar. Allah iyilerle karsilastirsin. En onemlisi sabir ve dayanma gucu versin. Bir ruzgardi esip gecti hayatimizdan.. Aslinda mutluluk bizi terketmez biz mutlulugu terkederiz. Bunun da bir mukafati olacaktir.

Back