• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmaz dediğim oldu ! otobüsteki çocuğu unutamıyorum...

"Pardon bir şey sorabilir miyim" diye gelmiş, belli ki muhabbet kuracaktı tanışma cümlesi niyetine. "Hayır beni niye takip ediyorsunuz?" diye çemkiren birine yanaşsaydı bu sefer de abaza ilan edilecekti. 2014 yılı bi de piiiyuuvv, şu ne istediğini bilemeyen kızlarımız keşke böyle fevri tepkiler vermeseler, trip olarak gördüğünüz şey bazen abaza erkeklere işliyor sadece. Yani yapacak bir şey yok, bir bardak soğuk su için. "Belki abazanın tekiydi iyi ki tanışmadık" diye kendinizi avutabilirsiniz, başka da avutacak bir şey gelmiyor aklıma.

Gri ojeli kızı arayan adam bulmuş kızı :) sende bi site açıp ara istersen ama seninkinin üstnden yıllar geçmiş işte. Bulma ihtimali düşüyor bulunsa bile nişan evlilik olduysa kendini belli etmeye bilir.
Otobüstekiadamıarayankadın.com :)

Merhabalar, uzun bir yazı olacak...
Bundan 3 sene evvel 2014 ağustos ayının son günleri memleketteyim kuzenlerimle tek dedemin evinde kalıyoruz. Bir akşam kınaya gidicez çarşı tarafından eve erken dönüyoruz ve gelen otobüse biniyoruz kartımız olmadığı için bir telaş para çıkarıyoruz kart istiyoruz fln ve o sırada bana bakan birini görüyorum ( ilk görüşte aşka inanan biri değilim aslında hala bile...) etkileniyorum ve arkasında boş bir koltuk var kuzenlerimin yanı dolu olduğundan oraya oturuyorum. Basbaya arkasını dönüp dönüp bakıyor çok şaşırıyorum ama etkileniyorum, sinirleniyorum bir yandan alla alla diyorum.....son durağa geliyoruz bizim ev son durakta iniyoruz ve farkediyorum oda iniyor biz eve doğru yürürken bi anda arkamdan Pardon size bişey sorabilirmiyim ? Bir ses ben bir hışım dönüyorum ve düşünmeden hayır neden takip ediyorsunuz diye fevri hareketler :KK43: neyse kuzenim kalıyor yanıma gel diye ısrar ediyorum sanırım biraz korkuyorum sonuçta yalnız kalıyoruz ailemiz yanımızda değil fln tanımadığım biri ne alaka olmaz fln aklımda bunlar ama bir yandan konuşsaydım diye arkasından bakıyorum o giderken kuzenlerim bana kızıyor keşke bi öğrenseydik ne soracaktı diye... Böyle o gidiyor ben bakıyorum ve hala unutamıyorum yaşadığım şehire dönene kadar aynı saatte o durakta olmaya özen gösteriyorum denk gelmiyoruz :KK43: Ve dönüyorum hayırlısı diyorum otobüste hiç tanımadığım biri olmazdı zaten ne alaka fln ama bazen rüyamda görüyorum ve hep aklımda acaba ne soracaktı...
Başına böyle bişey gelen veya en azından içime su serpicek biri var mı ....

Gerçekten iki senedir maksimum yarım saat otobüste gördüğün adamı mı düşünüyorsun? :)

Back
X