Sehirler arasi trende , hatta boğaz köprüsünü geçer iken metrobüste tanistigim gibi sahaf gezmeye gittigim flörtlerim olduğu için bana cok normal geldi konu :)
Bence iki insanin tanismasinin yeri ve zamani olamaz. Doğru insanin karşina nereden cikacagi da hic beli olmaz...
Yine de icinizden geldigi gibi davramissiniz, belki de o anin sartlariyla dogru olani yapamissiniz.
Simdi durup durup akliniza gelmesinin nedeni muhtemelen yalniz olmanizdir.
Size before sunrise ve akabinde devam filmi olan before sunseti izlemenizi oneriyorum. Viyana treninde tanisan amerikali ve fransiz gencin tek güncük macerasini ve 9 sene sonrasini anlatan bir film... Serinin devam filmi olan sunsette (yani yillar sonra bir daha karsialstiklari filmde) kadin o zaman numara vs almamalari icin soyle diyor: gencken boyle hisleri her zaman yasayacagimizi zannediyoruz. Oysa gecen onca zamandan sonra anladim ki bu hisler insanin karsisina birkac kez cikiyor
Tabii benim gibi odunca degil,fransiz aksaniyla tatlis tatliş söylüyordu :)
Ben de gecen iş donusu ilk duraktan metrobus bekliyorum,kafamda kocaman kahverengi bir sapka var. Tam yaninda durdugum cocugun da kahverengi kocaman sapkasi var. İkimizin de ustunde gri mont.. Sanki ciftiz de birlikte gelmisiz gibi. Bir suru zincirlikuyi arabasi gecti ama bir turlu avcilar arabasi gecmedi,dakikalaaar gectii...o telefona bakiyo ben bakiyorum falan, cocuga uyum saglamaya calisiyorum. O kulaklik takti diye kulaklik taktim mesela. Sonra arabamiz geldi, tabii onbes dakika bekleyen bir suru insan cullandi,ben de o hengamede hemen yanina oturdum. Kulakligi cikartti ben de kulakligimi cikarttim, cantadan kitap cikartti,ben de hemen cantamdan kitabimi cikarttim :) ara ara yansimamiza bakip caktirmadan güldük birbirimize. Ben inmek uzereyken kitabi cantama koydum,baktim o da kapatti kitabini :)kulakliğimi taktim, o da takti...
Sonra?
Dügmeye bastim indim

Epeydir kendimi bir butunun parcasi olarak hissetmemistim. Bu hissi ozledigimi farkettim...
Bazen insanin hayatina boyle kucuk anlar girebilir. Takinti haline getirmektense anin tadini cikarmak daha mutlu hissetmenizi saglar diye dusunuyorum