offf canım yaa...
kuşku işte...insanın içine boşuna düşmuyor....
darısı bütün aldatılıp farkına olmayanların başına...
aldatılıp da farkında olmamak beter bişey olsa gerek
en azından böyle düşün....ya bilmeden devam etseydin herşeye...
boşver kurtulmuşsun 7 aylık ilişki, salla gitsin hiç konuşma bile
e ama o kızla ilişkisi mi varmış ki şu an, yani msjlaşıyorlar mı sadece? kız seninle nasıl konuşuyor ki yani anlamadım orayı :26:
Sertab'ın şarkıda kendini kandırdığı gibi kandırmıyorum ama kendimi inan :) Gerçekten iyileşmiyorum çok iyiyim. Sadece Hazmedemiyorum.. Aşık olduğum kişiyi bile öpmemişken ilk öptüğüm kişi olmasını hazmedemiyorum benimle sarmaş dolaşken onunla konuşmasını hazmedemiyorum hala yüzsüzce bana yalanlar söylemesini hazmedemiyorum.. O kıza gidip utanmadan beni sevdiğini söylemesini hazmedemiyorum. Geçicek ama değil mi herkesin geçtiği gibi benim bu duygumda geçicek..
Erkek arkadaşınız hayatının hatasını yapmış. Ama siz neden o kızla samimi olup konuşuyorsunuz bunu anlayamadım. Çünkü böyle bir arkadaşlık olmaz.
haksızlığa uğradığın için kolay kolay acısı çıkmaz içinden, fakat ne zaman ki birisiyle çok mutlu olursun, o zaman hayatından çıkıp gidenlere seni aldatanlara bile teşekkür edersin içinden çünkü onlar onunla tanışman için sadece birer basamakmış meğer :) bu yüzden zamanla geçer içindeki öfke ve acı, bazen de yapılan haksızlıklar ilerde karşına çıkacak şeylerde seni güçlü kılar ben neleri atlattım der güler geçersin insanların bazı dertlerine, güçlü olmak iyidir ve unutma öldürmeyen acı seni güçlendirir
Biz kadınların en büyük zaafı güvenmek ama yaşaya yaşaya öğreniyoruz kime güvenip kime güvenmeyeceğimizi. Sende en azından evliyken böyle şeyler yaşamadığın için şanslısın. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın :)
Kızla konuştuğunu bile bile yalan söylemeye devam ediyor yani.pişkinliğe bak!Pes! nasıl bir yaratıksa!! Neyse ki kurtulmuşsun..
Merve'de ona sağlam bir tekme atsa ne iyi olur
bu arada bu çocuk ikizler burcumu ne çok yalan söylemiş iki tarafa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?