Olmaz dedim ama Olabiliyormuş :)

su erkekler ne kadar doyumsuz mahlukatlar
yanlarinda gul gibi sevgilileri, esleri yine de gozleri disarda
neyseki en fazla 7 ayini kaybetmissin ya yillarin gitseydi, evlenip coluk cocuga karistiktan sonra ogrenseydin vukuatlarini
Allah muhafaza

Bundan tam olarak 1 ay önce telefonla konuşurken ona '' - Bak insanız her ikimiz içinde geçerli birgün başkasına aşık olursun yada seversin bunlar olabilir gel ve bana söyle sakın saklama yada aldatma. - Tamam ama bunu yapan kişi ben olmam emin ol benim için sadece sensin.. . '' Numarasını engellemeyi düşünüyorum zaten çünkü gerçekten sıkıldım bu durumdan uzaklaşmak istiyorum hiç olmamış gibi. Sizlerle konuşmak o kadar iyi geliyor ki anlatamam.. Benim yaşadıklarımı yaşamış ve atlatmış birilerini görmek gerçekten çok iyi geliyor.

Şöyle söyliyim canım bende zamanında amiyane tabirle çok kazık yedim çünkü insanlara güvenirdim hemen. Ama verdiğin değerin karşılığını göremeyince bi de üstüne arkandan çevrilen işleri öğrendikçe güvenmemeyide öğrendim. Hı hiç mi güvenmiyosun dersen yalan olur zaten öle bi durumda muhtemelen insan hasta olur Yani benim için her insanın değeri aynı gözümde ama bu değeri azaltmak yada yükseltmek karşımdakine bağlı artık. En yakın arkadaşım için bile aa o bunu bana yapmaz demiyorum herkesin herşeyi yapabileceği ihtimali hep var o yüzden yaşadıklarından ders çıkarabilmek önemli olan. Bu ihtimal sende de olsun ilerde çok işine yarıyabilir. Naçizane bi arkadaş tavsiyesi :)

Neyse canım ne halleri varsa görsünler..

Umursamıyorum diyorsun ya işte bu çok önemli..Gerçekten umursama hayatından tamamen silmek en güzeli.Artık kendi hayatına bakma zamanı.. Seni rahatlatan işlerle meşgul olursun daha kolay geçer zaman.. Hayırlısı canım...

Atlatmaktan başka ne yapabilirsin ki? Olanlar geri sarılamaz, onun kişiliksizliği düzelmez, şerefi yerine gelmez. Çok evrensel duygular yaşıyorsun, günde kaç kadın yaşıyor bunları kimbilir. Hepsi mutsuzluktan ölüp gitmiyor, iyileştiğin zaman da yaz bu topice de beraber kutlayalım canım, iyi şanslar diliyorum istediğin zaman özelden de yazabilirsin seninkinin bu şerefsizliklerinin kat be katını çektim ne zaman istersen yardımcı olurum arkadaşım

bazı erkekler ne kadar haysiyetsiz ,
sen kızın iyi niyetini güvenini kullan ikisini de aynı anda idare et sonrada pişkin pişkin ara
yok öyle bir dünya

Ben yine 7 aylık bir ilişkisiyim fazla ilerlemedik bile. O kızla 3 yıldır beraber kızın evde 4 tane yuzugu var :) az daha benimde olacaktı :) ve buna rağmen o kıza beni sevdiğini anlatıyo ya sen nasıl bir insansın annesinin basına gelen şeyi bize yaşatıyo hiç mi görmedin o kadın nasıl üzüldü? hiç mi düşünmedin bu kız bana ne kötülük yaptı.. Off.. ona söyleyebileceğim bi kelime yok

su erkekler ne kadar doyumsuz mahlukatlar
yanlarinda gul gibi sevgilileri, esleri yine de gozleri disarda
neyseki en fazla 7 ayini kaybetmissin ya yillarin gitseydi, evlenip coluk cocuga karistiktan sonra ogrenseydin vukuatlarini
Allah muhafaza

Kesinlikle canım.. Allah benim ve çoğumuzun durumunda olanlara sabır versin ve bundan hala habersiz olanlarada gerçeği görme ve dayanma gücü.

Teşekkür ederim canım :)

Evet canım hayırlısı..

Teşekkür ederim canım :) Çevremde hiç arkadaşım kalmadı çünkü dostluğu aşkı herşeyi yalanlar üzerine kurmuşum. Sizlerle konuşmak gerçekten iyi geliyor.

Tanrı size istediğiniz insanları değil, ihtiyacınız olan insanları verir.

Öyle ki; bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, acı verecek, sizi terk edecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olabilmenizi sağlayacaktır…

~Lao Tzu~

Allah hakkında en hayırlısını vermiştir canım. Onu hatırlarsın ama inan ileride iyi ki dersin.

Cok ıyı yapmıssın sen ezberleyıp aramıssın bn hattın aıt oldgu sıteden bulmustum numarayı bızden korkulur valla (=

diğer kıza da o kadar üzülme, ne belli onunda oyun olmadığı
ben fazla şüpheciyimdir
boşver bu saatten sonra ne halleri varsa görsünler sen yoluna bak belki iki gün ağlar üçüncü gün bi ohhhh çekersin beladan kurtuldum diye
hatta numaranı değiştir,face'te filan engelle ki artık anlasın sana ulaşmanın öyle kolay olmadığını

Benden sana bı tavsıye kesınlıkle dınleme onu ve msjlarına cvp verme
boyle yaparsan ınan dha cok koyar o haysıyetsıze

Hani küçükken büyütünce unutursun derler ya inan büyümeyi bekliyorum ve unutmayı :) Ne olur Allahım bir an önce büyüt ve unut .

Cok ıyı yapmıssın sen ezberleyıp aramıssın bn hattın aıt oldgu sıteden bulmustum numarayı bızden korkulur valla (=

Aslında ben onu zeki biri sanırdım cidden ama sanırım o beni çok aptal sanmış :) Yada genellersek erkekler bizi çok aptal sanıyolar ama onların yapmaya cesaret edemeyeceği bir çok şeyi biz gözümüz kapalı yaparız. :)

Annem gibisin :)) Aslında bugun o kızla bile buluşmayı düşünüyodum ama annemin bir anlık uyarısı ile kendime geldim ve saçma birşey olcağının farkına vardım belkide haklısındır kız bu durumlara alışık bile olabilir bugun buluşcaklarmış normalde belki hala daha öyledir :)

Geçecek. İleride dönüp geriye baktığında ''ya bunun için mi üzülüp ağlamışım'' diyeceksin hatta. Çünkü karşına daha iyisi, adam gibi adam çıkacak. Genelde böyle olur. O erkek müsveddesinin hayatı da hep mutsuz ve bomboş olacak. Ha belki aldattığı kızların anıları kalır ona, onlarla avutur kendini artık pislik...

Benden sana bı tavsıye kesınlıkle dınleme onu ve msjlarına cvp verme
boyle yaparsan ınan dha cok koyar o haysıyetsıze

Ben bu 7 ayın hatrına dinlemek istedim açıklamasını bekliyorum anlat dinlicem inan .. Ama yalanlara devam etti midem bulanmaya başlayıncada bir daha açmadım .

benim de küçücük bi kızım var şimdiden etraftaki tehlike çanları beni de etkiliyor ister istemez:) devamlı herşeyden bir mana buluyorum annelik içgüdüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…