- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 648
Soğuyacak. Sen umursamamayı kendine öğrettiğin an soğumaya başlayacak. Elbette ki sen bunu hak etmedin, ben etmedim, diğer aldatılan kadınlar da etmedi. Aldatmak nedir ya? Madem bir kadınla mutlu değilsin, başkasına gözün, gönlün kayıyor adam gibi erkek gibi ayrıl git başkasıyla ol. Senin bu geniş mideliliğini kabul edecek kadınlarla ol.
Hiç, hiç konuşmasına fırsat verme. Bak aklını çeler, onu yapamazsa da moralini bozacak şeyler yapar. Bir süre uğraşır baktı beceremiyor sayar, söver, tehdit eder, direkt numarasını engelle bence ya da hat değiştir. Cidden çok canını sıkacak şeyler yapabilir. Kendim taze yaşadım o yüzden diyorum arkadaşım başına bela alma.
Çok sık aldatma konuları okur oldum ben dahil, aldatılan kadınların dayanışma kulübü başlıklı bir konu mu açsak ne yapsak...
Aminn canımm .. Düşündüğüm tek şey bir daha birine nasıl güvenebileceğim bu sene o kadar kazık yedimki.. En yakın arkadaşlarım birer yalancı çıktı ve sevgilim dediğim adamda. Şarkıda diyor ya Bu benim kaçıncı SIFIR'ı tüketişim :) sayamadım daha :)
Son konuştuğumuzda mağazasına gidip tokat atıcağını söylemişti :)) gerçekten umursamıyorum belkide o kızada bir hayrım dokunmuştur çünkü yalanla geçen 3 koca yılın ardından o da birşeylerin farkına varabilmiştir. Kız aradığında açmıyor sana yüzüm yok diye ama telefonum susmuyor ya mesaj ya arama özürler yalanlar.. Sanırım yüzsüzlüğü bana.
Bundan tam olarak 1 ay önce telefonla konuşurken ona '' - Bak insanız her ikimiz içinde geçerli birgün başkasına aşık olursun yada seversin bunlar olabilir gel ve bana söyle sakın saklama yada aldatma. - Tamam ama bunu yapan kişi ben olmam emin ol benim için sadece sensin.. . '' Numarasını engellemeyi düşünüyorum zaten çünkü gerçekten sıkıldım bu durumdan uzaklaşmak istiyorum hiç olmamış gibi. Sizlerle konuşmak o kadar iyi geliyor ki anlatamam.. Benim yaşadıklarımı yaşamış ve atlatmış birilerini görmek gerçekten çok iyi geliyor.
bazı erkekler ne kadar haysiyetsiz ,
sen kızın iyi niyetini güvenini kullan ikisini de aynı anda idare et sonrada pişkin pişkin ara
yok öyle bir dünya
su erkekler ne kadar doyumsuz mahlukatlar
yanlarinda gul gibi sevgilileri, esleri yine de gozleri disarda
neyseki en fazla 7 ayini kaybetmissin ya yillarin gitseydi, evlenip coluk cocuga karistiktan sonra ogrenseydin vukuatlarini
Allah muhafaza
Şöyle söyliyim canım bende zamanında amiyane tabirle çok kazık yedim çünkü insanlara güvenirdim hemen. Ama verdiğin değerin karşılığını göremeyince bi de üstüne arkandan çevrilen işleri öğrendikçe güvenmemeyide öğrendim. Hı hiç mi güvenmiyosun dersen yalan olur zaten öle bi durumda muhtemelen insan hasta olurYani benim için her insanın değeri aynı gözümde ama bu değeri azaltmak yada yükseltmek karşımdakine bağlı artık. En yakın arkadaşım için bile aa o bunu bana yapmaz demiyorum herkesin herşeyi yapabileceği ihtimali hep var o yüzden yaşadıklarından ders çıkarabilmek önemli olan. Bu ihtimal sende de olsun ilerde çok işine yarıyabilir. Naçizane bi arkadaş tavsiyesi :)
Neyse canım ne halleri varsa görsünler..
Umursamıyorum diyorsun ya işte bu çok önemli..Gerçekten umursama hayatından tamamen silmek en güzeli.Artık kendi hayatına bakma zamanı.. Seni rahatlatan işlerle meşgul olursun daha kolay geçer zaman.. Hayırlısı canım...
Atlatmaktan başka ne yapabilirsin ki? Olanlar geri sarılamaz, onun kişiliksizliği düzelmez, şerefi yerine gelmez. Çok evrensel duygular yaşıyorsun, günde kaç kadın yaşıyor bunları kimbilir. Hepsi mutsuzluktan ölüp gitmiyor, iyileştiğin zaman da yaz bu topice de beraber kutlayalım canım, iyi şanslar diliyorum istediğin zaman özelden de yazabilirsin seninkinin bu şerefsizliklerinin kat be katını çektim ne zaman istersen yardımcı olurum arkadaşım
Tanrı size istediğiniz insanları değil, ihtiyacınız olan insanları verir.
Öyle ki; bu insanlar size yardım edecek, sizi incitecek, acı verecek, sizi terk edecek, sizi sevecek ve olmanız gereken insan olabilmenizi sağlayacaktır…
~Lao Tzu~
Allah hakkında en hayırlısını vermiştir canım. Onu hatırlarsın ama inan ileride iyi ki dersin.
Cok ıyı yapmıssın sen ezberleyıp aramıssın bn hattın aıt oldgu sıteden bulmustum numarayı bızden korkulur valla (=
diğer kıza da o kadar üzülme, ne belli onunda oyun olmadığı
ben fazla şüpheciyimdir
boşver bu saatten sonra ne halleri varsa görsünler sen yoluna bak belki iki gün ağlar üçüncü gün bi ohhhh çekersin beladan kurtuldum diye
hatta numaranı değiştir,face'te filan engelle ki artık anlasın sana ulaşmanın öyle kolay olmadığını
Benden sana bı tavsıye kesınlıkle dınleme onu ve msjlarına cvp verme
boyle yaparsan ınan dha cok koyar o haysıyetsıze
Annem gibisin :)) Aslında bugun o kızla bile buluşmayı düşünüyodum ama annemin bir anlık uyarısı ile kendime geldim ve saçma birşey olcağının farkına vardım belkide haklısındır kız bu durumlara alışık bile olabilir bugun buluşcaklarmış normalde belki hala daha öyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?