olmaz olası kaynanam....

slm kızlar cok dertlıyım cccokk :( 5 senedır bır bırlıktelıgım hersey o kadar guzel gıdıyordu kı nısanlandık ablamla eltı olucam tabıı boyle gıderse cok zor neyse daha 2 ay oldu nısanlanalı nısanlımın annesı yanı kaynanam olucak kadın sınır bozucu ınsan benı en basta ıstemedı tam 6 ay ıstemeye gelmedı nısanllım zor ıkna ettı.gecenlerde ben okudugumm ıcın el işi oya yapamıyorum beceremıyorum cabuk sıklıyorum oturuyoduk gorumcem dedı kı aman sende oyle bos bos oturuyosn bı ıse yaramıyosun dedı kaynanamda aaa ewet sen boyle bos mu oturcaksın ben bos duranı hıc sevmem sende bısey ler yapıcaksın dedı hemde 10kısının ıcınde rencıde ettı bende bende ben okudum buzman kadar bundan snrada calısırım parası neyse verırım yaptırım dedım ooohhhhhhh ıyı dedım canıma degsın:3: gtmıs bunu nısanlıma soylemıs smdı nısanlım benı aramıyor ılgılenmıyor resmen doldurdu o kaynana yokmu ondan nefret edıyorum ne yapıcam kızlar bana yardım edın lutfeeeen n:7: o kaynana hep onun dedıgı olsun ıstıyor benı kole zannedıyor aptal sey :D

başlığı okuduğumda yıllardır kaynanasıyla aynı evi paylaşan,eziyetler gören bir kadın zannettim sizi.mesajınızı okuduğumda şaşırdım açıkçası.bana göre ilişkinizin ne tarafından tutulsa yanlış.henüz nişanlısınız ama kayınvalideyle gerçekten yüzgöz olmuşsunuz......henüz nişanlısınız ama nişanlınız annesinin dolduruşuyla size tavır yapıyor.....siz henüz nişanlısınız ama ablanızın evliliğinde kaynanadan neler çektiğini biliyorsunuz.......henüz nişanlısınız ve bence evlenmeden önce çok iyi düşünmelisiniz...ablanıza göre daha çok sesinizi çıkartacağınızı ve kaynanayla başedeceğinizi düşünüyorsunuz,siz ona cevap verip altta kalmayabilirsiniz ama kayınvalideniz oğlunu doldurmaktan çekinmeyen,oğlu da annesini dinleyen bir adam.sonuçta olan hep size olacaktır.

slm kızlar cok dertlıyım cccokk :( 5 senedır bır bırlıktelıgım hersey o kadar guzel gıdıyordu kı nısanlandık ablamla eltı olucam tabıı boyle gıderse cok zor neyse daha 2 ay oldu nısanlanalı nısanlımın annesı yanı kaynanam olucak kadın sınır bozucu ınsan benı en basta ıstemedı tam 6 ay ıstemeye gelmedı nısanllım zor ıkna ettı.gecenlerde ben okudugumm ıcın el işi oya yapamıyorum beceremıyorum cabuk sıklıyorum oturuyoduk gorumcem dedı kı aman sende oyle bos bos oturuyosn bı ıse yaramıyosun dedı kaynanamda aaa ewet sen boyle bos mu oturcaksın ben bos duranı hıc sevmem sende bısey ler yapıcaksın dedı hemde 10kısının ıcınde rencıde ettı bende bende ben okudum buzman kadar bundan snrada calısırım parası neyse verırım yaptırım dedım ooohhhhhhh ıyı dedım canıma degsın:3: gtmıs bunu nısanlıma soylemıs smdı nısanlım benı aramıyor ılgılenmıyor resmen doldurdu o kaynana yokmu ondan nefret edıyorum ne yapıcam kızlar bana yardım edın lutfeeeen n:7: o kaynana hep onun dedıgı olsun ıstıyor benı kole zannedıyor aptal sey :D

ablanla elti olacagım demişsin peki ablandan bu kadının nasıl oldugu konusunda bilgi almışsındır ablan nasıl yapıyorsa sende öyle yap

nişanlınız, annesinin ağzına bakan bir adam
daha şimdiden annesinin gazıyla sizi yok sayacak kadar hem de..
evlenince kadın üzerinizde daha çok baskı kuracak
(ablanıza yapılanlar ortada)
siz de kendinizi ezdirmemeyi laf sokmak olarak tanımlayan bir zihniyete sahipsiniz ki bu durumda kocayı mutlu etme şansınız yok
koca bir süre arada kalacak, sizi mutsuz edecek, bir süre sonra da annesini seçecek
evlenirseniz, evliliğinizin uzun süreceğini sanmıyorum
sağlıklı olan yol yakınyen bu işin son bulması

çok ağır olmamış mı ama bu son bulsun falan..nişanlılık kişilerin birbirini tanıma dönemidir evet baktın olmuyor dönersin.ama şu da var ki bi alışma dönemi var.tanımadığın bi aileye girmek daha önce el olan insanlara anne baba diyebilmek bunun ağırlığını kaldırabilmek kolay değil.birbirlerini tanıyorlar bence.bi süre sonra herkes alışacaktır..ki en büyük görev erkeklere düşüyor aslında.denge kurması lazım.öyle annesinin lafına bakıp eşini üzecekse hiç evlenmesin ondan iyi

Söylediğinde haklısın okuyan kadın el işi yapacak vakti bulamaz zaten. Nişanlın incir çekirdeğini doldurmayacak bir meseleden seni aramıyorsa bırak gitsin zaten balık bastan kokar.

Back
X