- 30 Haziran 2014
- 518
- 472
- 103
çabuk sinirleniyorsan perdecide iyi hakim olmuşsun kendine.orada hakim olduysan her yerde olursun.
Oldum ben de şaşiriyorum kendime artik nerden geliyor bu sabir bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çabuk sinirleniyorsan perdecide iyi hakim olmuşsun kendine.orada hakim olduysan her yerde olursun.
Neyse ki bunlar deneme yanılma ilk zamanlar. Ben de hatalar yaptım yeni evliyken ama doğruyu bulmam uzun sürmedi.Oldum ben de şaşiriyorum kendime artik nerden geliyor bu sabir bana![]()
İlk basta perdeciye KV ile gitmem bi hata çünkü KV her yerde fikrini söyler onun istediği olmazsa surat yapar .o yüzden kendi evinin esyalarina karistirma kullanacak olan sensin sonra pişman olursun ben alirim ederim kullanırken görür ne zaman akdin der çok oldu anne sen yemini goruyon derim![]()
Neyse ki bunlar deneme yanılma ilk zamanlar. Ben de hatalar yaptım yeni evliyken ama doğruyu bulmam uzun sürmedi.![]()
Bir dahakine kendiniz gidin. Niye cagirmadin derse ben kendim halledebilirdim niye annemi yorayim diye dusundum dersin.
Benim evim derse anne oglunuzun ve benim bizim evimiz diyin esinizin yaninda gulerek .
Tovbe yarabbim insan en azindan oglumun evi der benim evim ne demek, mesafe baska turlu boyle bir zihniyetle mucadele edilmezBir de şöyle birsey olmuştu. Ben bunu duymaktan hoşlandiğim için bana yardim edince teşekkür ederim anne dedim ne teşekkür mü burasi benim evim dediben de daha teşekkür etmiyorum tabii cvp verdim de aldiriş etmeyince kar etmiyor. Yok çağarmam finito
![]()
Konuştum eşimle o zaten yaptir dedi. Halledemedigin bir konu olunca baktin sana mi sariyor topu bana at diyor bir sekilde benim dediğimi yapiyor ama annesine karişma bu kiza demiyor direkt olarak. Dediğimi de yaptirdim ama duymasam o laflari daha iyiydi ben bir soğudum mu bitiyor ilişkiler.
Amaaaannn he de geç,kendi bildiğini oku.Slm kk nin sevgili bayanlari. Aslinda boyle bir konu hakkinda konusmak istemezdim ama artik bunaldim ve konusmam icimi dokmem gerekli.
Başliktan da anlaşildiği üzere konum belli. Esim ve ben guzel bir ev bulduk hayirlisiya tasinacağiz bir kaç güne. Yeni evimize perdelerimizin hiçbiri uymuyor. Ve bu konulari esim hep iste oldugu icin annesi halletmeye çalişiyor kestirme ölçü falan. Neyse.bugun perdeciye gittik sadece 2 tane stor yaptirmak istedim o insanlarin yaninda kv ve eltisi gerek yok da size para lazim da sen calismiyorsun kocan verecek parasini da ( henuz atanmadim ama calistim tatile kadar ) bana bir baski yaptilar ustelik perdeci adamin yaninda beni eziklediler resmen zaten kv herseye ben veya esim musaadeetmesek de karişir akliniza gelebilecek herşeye herşeye ve çok bunaldim artik. Haraketleri bana batmaya başladi böyle olsun istemiyorum. Mesela geçen arabaya biniyoruz atladi hemen ortaya oturdu esim bi tarafa ben dgr tarafa kaldim. O bile sinir etti beni. Daha yazardm ama uzatmak da istemiyorum. Çok mu abartiyorum acaba
Tovbe yarabbim insan en azindan oglumun evi der benim evim ne demek, mesafe baska turlu boyle bir zihniyetle mucadele edilmez
cnm kocanla konuş bana çalışmıyorsun tek kocan çalışıyor fln dedi kırıldım annene söyle de
o aranıza oturunca dolanıp sende kocanın öbür tarafından otursaydın![]()
Neden eşiniz işte olduğu için annesiyle gittiğinizi anlayamadım? Tek gidin, beğenin alın. Onlara ne ki...
Amaaaannn he de geç,kendi bildiğini oku.
off nedir şu kayınvalidelerden çektiğimiz..