- 19 Mart 2019
- 516
- 446
- 23
- 37
- Konu Sahibi Madamgonca
O yüzden sen, ben ne istiyorum diye düşün, salla elalemiAynen canım insanlar fesat ne yazık ki ne yapalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden sen, ben ne istiyorum diye düşün, salla elalemiAynen canım insanlar fesat ne yazık ki ne yapalım.
Haklısın canım :))Olmazsa olmaz olan ne biliyor musun?
Elalem abuk sabuk yorum yapmasa olmaz.
İlle bir burunlarını sokacaklar her şeye..
Aha da sana yaptıkları gibi :)
Allah mesut bahtiyar etsin canım :)Valla en guzelini yapmissiniz. Bende sohbetli yapmistim. Ne gereği var calgiya davula zurnaya
Evet iki düğün hepten masraf neredeyse 1 daire parası2 dugun yapmis biri olarak ah kafam diyorum.cok guzel gecti o ayri ama bos masaraf bencede simdiki aklim olsa sizinkisi gibi isterdim
yooo hicte sart degil bende nikah yaptim evet evet dedik aldik takimizi gittik tatilimizeBen Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Ben ikinci kez evlensem yine kokteyl ve yemekli bir nikah yapardım. Halaylı çalgılı düğünleri sevmiyorum. düğün yapmak şan demek mi ?
Böyle tercih ettik sadece çok yakınlarımız ve aile Arasında olsun istedik dedim.yooo hicte sart degil bende nikah yaptim evet evet dedik aldik takimizi gittik tatilimizene oldu incilerim yerlere dokulmedi hicte iyiki sade bir nikah yapmisim iyiki o stresin icerisindeyken yalandan satafatin icinde rol yapmaya calismamisim.. iyiki abartip borca harca girmemisim iyiki evliligimin en guzel zamanlarini ilk yillarimi dugun borcu oducem diye belim bukulerek gecirmemisim.. elaleme gore yasama kendi isteklerine gore yasa ben boyle arzu ettim canim boyle istedi keyfim ve kahyasi bunu uygun gordu de gec
![]()
Olmazsa olmaz olsa olmazdı ama olmuş. Demek ki olmazsa olmaz değilmişBu cevapta artık dünden beri kaçıncı oldu ya
Yapacağım evet ondan soruyorum olmazsa olmaz mı acaba diye buyur gel halaya
İş hayatında genellikle insanlarla kötü olmamak adına pek bozmuyorum sonrasında da üzülüyorum böyleBu senin tercihin insanların yorum yapması gereksiz bence. Müdürü bozsaydın keşke azcık :)
Evet ister istemez insan rahatsız oluyorİş hayatında genellikle insanlarla kötü olmamak adına pek bozmuyorum sonrasında da üzülüyorum böyle