Olmazsa olmaz mı ?

Düğün istedim yaptım pişman değilim asla güzel bir anı oldu bizim için ama bu bir tercih meselesi tabiki de düğün olmak zorunda değil. Kime ne

Olmazsa olmaz olan ne biliyor musun?
Elalem abuk sabuk yorum yapmasa olmaz.
İlle bir burunlarını sokacaklar her şeye..
Aha da sana yaptıkları gibi :)

E kendinn oynamayacaksan zaten niye düğün yapasın ki? Millet oynayacak diye para mı verelim. Kişilerin tercihine kalmış ama Fuzuli masraf başka bişey değil.

Ben Evliyim. Evlenirken düğün yapmamıştım. Çünkü oyun vs pek bilmem. Nikah kıyıp üstüne yemek vermiştik. Herkesi davet etmedim. Aile arkadaşlar vs Arasında olmuştu. Bugün eski bir Müdürüm önceki Müdürüm evlendiğimi bilmiyormuş düğün ne zaman diye sordu bende yok evlendim düğün yapmadık dedim. Sonra işte aa neden olur mu düğün yapmadan evlenmek davullu zurnalı masraf etmeden evlenmek olur mu falan diye başladı. Düğün yapmak gerçekten evlenmenin olmazsa olmaz Şartı mı ?
Ben ikinci kez evlensem yine kokteyl ve yemekli bir nikah yapardım. Halaylı çalgılı düğünleri sevmiyorum. düğün yapmak şan demek mi ?
yooo hicte sart degil bende nikah yaptim evet evet dedik aldik takimizi gittik tatilimize :D ne oldu incilerim yerlere dokulmedi hicte iyiki sade bir nikah yapmisim iyiki o stresin icerisindeyken yalandan satafatin icinde rol yapmaya calismamisim.. iyiki abartip borca harca girmemisim iyiki evliligimin en guzel zamanlarini ilk yillarimi dugun borcu oducem diye belim bukulerek gecirmemisim.. elaleme gore yasama kendi isteklerine gore yasa ben boyle arzu ettim canim boyle istedi keyfim ve kahyasi bunu uygun gordu de gec :D

yooo hicte sart degil bende nikah yaptim evet evet dedik aldik takimizi gittik tatilimize :KK70: ne oldu incilerim yerlere dokulmedi hicte iyiki sade bir nikah yapmisim iyiki o stresin icerisindeyken yalandan satafatin icinde rol yapmaya calismamisim.. iyiki abartip borca harca girmemisim iyiki evliligimin en guzel zamanlarini ilk yillarimi dugun borcu oducem diye belim bukulerek gecirmemisim.. elaleme gore yasama kendi isteklerine gore yasa ben boyle arzu ettim canim boyle istedi keyfim ve kahyasi bunu uygun gordu de gec :KK70:
Böyle tercih ettik sadece çok yakınlarımız ve aile Arasında olsun istedik dedim.
Benim Çocuğum evlenince davullu zurnalı düğün yapacağım dedi.
Patron da arkadan gonca hiçbşy istemedi ne Takı ne düğün dedi

100binle gidip hiç görmediğim akrabalarıma göbek attırmak yerine güzel lüks bir balayına çıkıp ülke gezerim daha iyi.

Evlenirsem düğün yapmayı hiç düşünmüyorum yüksek sesli çalgıdan hiç hoşlanmıyorum kimse de karışamaz gelin damat ne isterse onu yapar.

Birileri davul zurna çalmayında o günün unutulmaz olamayacağını düşünüyor, onlar başkalarının çizdikleri normlara göre hayatını sürdürenler. Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle yapmışsınız nikah sonrası eğlencenizi, bence olması gereken de bu; herkes mutlu olduğu şeyi yapsın.

Müdür de canlı müzikli bi eğlenceye gitsin çok oynayası geldiyse.

Back
X