Annenizin akli basinda degilse (sizin iddialariniz gibi bir sey degil ama kesin doktor raporu lazim) ve bunu kanitlayabiliyorsaniz vasi tayini yapilir,o zaman malin idaresi vasilere gecer.
Lakin siz darp edildiginizi iddia ediyorsunuz,annenizi bu durumda nasil doktora gotureceksiniz,nasil rapor alacaksiniz? Olanaksiz bir durum. Eski konularinizi okudum,fazla maddiyatci buluyorum sizi. Evlenecek genc bir kadinsiniz,eliniz ayaginiz tutuyor,gecinmek icin mirasa ihtiyaciniz yok,zaten bu yasal da degil su anda. İstemediginiz annenizin mirasina su anda el uzatamazsiniz cunku yasiyor ve akil sagliginin yerinde olmadigina dair bir belge yok ortada.
Gidin calisin,cabalayin,kendi paranizi kendiniz kazanin. Evlenecek bir gucunuz kuvvetiniz varsa calismaya da vardir. Marketlerde kasiyerlik yapin,reyon gorevlisi olun,magazalarda part time satis danismanligi yapin. İlle kalici is bulmaniz gerekmez. Kendi paranizi kazanirsaniz onunla annenizin vefatina kadar gecinebilirsiniz. Su anda bu konuyu acmaniz bu sebepten cok cok ayip geldi bana, resmen paragoz olmak yani baska bir ismi yok