ölmek çare mi

Haklısınız şuanda beni teselli ediyor ama çok utandım ya.

En sakin insanin bile delirdigi kufur ettigi zamanlar olabilir uzulmeyin ayrica sizi gercekten seviyorsa anlar destek olur oteki turlu bunu acik olarak yaklasir her ikisi de iyi olur sizin icin gercegi gormus olursunuz.

Geçenlerde bir meslektaşınız atanamadı diye isci olarak çalıştığı fabrikada presin altında ezilerek can verdi.
Sizce ölüm çare mi ? Siz karar verin.
Hiç kimse ailesini seçemez. Ve sizi ailenizle yargılayacak kişi zaten defolsun gitsin.
Sevgilim ailemin nelerini biliyor ah bi bilseniz. Sizinle aynı durumdayım hemen hemen. Ben şiddet ve baskı görmüyorum benim farklı bi ailevi durumum var. Ve emin olun ki sizinkinden daha travmatik. Ama ben ölmeyi değil bi an önce kendi ayaklarımın üzerinde durmayı hedefliyorum.
Silkelen ve kendine gel.
Çocuklara özel ders verebilirsin,etutlerle anlaşabilirsin. Kendi ekonomik özgürlüğünü bi an önce almaya bak.

Snepchatqueen iş bulmak için yaptigin mücadeleyi görüyorum ve takdir ediyorum.Umarim bir an önce insanı kosullarda bir iş bulursun

Sizin ne kadar güçlü bi kadın olduğunuzu görmüş oldu. Bu zamana kadar of demeden yansıtmadan birlikteliğiniz devam etti. Bakalım sen böyle sorunlar yaşarken yanında devam edecek mi? Senin utanacak bi durumun yok

Merhaba arkadaşlar
Nereden başlayayım bilmiyorum. 2017 mezunuyum öğretmenlik bitirdim haliyle atanamadım evdeyim. Aile içinde hiç huzurum yok aile içerisinde çok kez şiddete maruz kaldım. Babam dövdü ergen yaşta kardeşim var o dövdü. Şamar oğlanına döndüm ağzımı açsam suç oluyor. En sonki olay canıma tak dedirdi. Telefonum şarjdaydı kardeşim eline aldı bende uğraşma dedim aldım elinden. O sırada sevgilim aramış tabi görmedim açılmış. Kardeşim bana tokat attı bende ona bağırdım küfür ettim ister istemez sevgilim hepsini duymuş. Annemin bağırmasini kardeşimin sözleri benim küfürlerim vs. O kadar utandım ki canıma kıymayı bile düşündüm. Bir bu eksikti. Gerçekten napacam bilmiyorum bu evden ayrılacağım muhtemelen. Saygı yok sevgi yok. Ben şimdi napayım elin oğluna da rezil oldum. Kızlar daha anlayamayacağım çok olay var gerçekten psikolojim alt üst oldu.
Hemen özel okullara, etüt merkezlerine hatta ücretli öğretmenliğe vs başvur. özel ders ilanlari ver vs ama hemen ekonamik özgürlük edin ve ayril o evden. cocuk musun sen kaldiki cocuga bile şiddet uygulanmaz o ne biçim aile

Sevgilin değil mi canım iyini de kötünü de bilsin bence bunun için üzülme yani. Destek olsun, yanında olsun. Ayrıca özelde bi ış bulmaya bak şimdilik ve o evden kurtul. Ne ölmesi kızım, hayat daha yeni başlıyor. O evden sonra belki de çok güzel bi hayatin olacak merak da mı etmiyorsun?

Her kötü şeyde bir hayır vardır,bugün duyduğu şeylere gösterdiği tutum onun da ne olduğunu gösterir size..
Siz ayaklarınızin üstünde durmaya,kendinizi kurtarmaya cabalamaya devam edin..
Bir amaciniz varken böyle kötülükler gider,güzellikler sizi bulur..
Üzmeyin kendinizi..

iş bul. kendi ayaklarının üzerinde dur ve ayrıl evden.

Yahu çalışmak için atanmak şart mı? İnsanlar hedefsiz kalınca hemen ölmeyi düşünüyor. Yüksek lisans yapın, özel okullarda çalışın, özel ders verin. Oh ölmek ne kolay. Biraz emek verin. Şiddet görmek ve kabullenmekte kolay. Ya şikyet edin yada para kazanıp ayrı eve çıkın. O mercimek beyinli kardeşinin ağzınada bi tane çarp bi zahmet. Hiç mi gücün kuvvetin yok.

ölmek tabi ki çözüm değil. burda Mune anlatmıştı kardeşim kollarımda öldü çok zor demişti. o da çocuk yaşta günahsız yavru. düşünün ne zor.
sevgiline de takılma. her evde oluyordur tartışma patırtı gürültü.
ama biran önce ayakların üzerine durmaya bak. farklı işler ücretli öğretmenlik dene. bu sırada kpss de çalış.

Merhaba arkadaşlar
Nereden başlayayım bilmiyorum. 2017 mezunuyum öğretmenlik bitirdim haliyle atanamadım evdeyim. Aile içinde hiç huzurum yok aile içerisinde çok kez şiddete maruz kaldım. Babam dövdü ergen yaşta kardeşim var o dövdü. Şamar oğlanına döndüm ağzımı açsam suç oluyor. En sonki olay canıma tak dedirdi. Telefonum şarjdaydı kardeşim eline aldı bende uğraşma dedim aldım elinden. O sırada sevgilim aramış tabi görmedim açılmış. Kardeşim bana tokat attı bende ona bağırdım küfür ettim ister istemez sevgilim hepsini duymuş. Annemin bağırmasini kardeşimin sözleri benim küfürlerim vs. O kadar utandım ki canıma kıymayı bile düşündüm. Bir bu eksikti. Gerçekten napacam bilmiyorum bu evden ayrılacağım muhtemelen. Saygı yok sevgi yok. Ben şimdi napayım elin oğluna da rezil oldum. Kızlar daha anlayamayacağım çok olay var gerçekten psikolojim alt üst oldu.
olan olmuş, o sırada sevgilinizin telefonda olması kötü bir talihsizlik olmuş. ama siz ona durumu güzel bir şekilde izah edebilirsiniz, aile durumunuzu yani. hiç kimse için, hiç birşey için ölmeyi istemek kadar saçma bir düşünce yok. bu düşünceyi atın kafanızdan. ailenize ezdirmeyin kendinizi nasıl birşey bu dayak olayları falan. kardeşizle babanız tüm stresini sizden mi çıkarıyor ne insanlar var ya. ne güzel mesleğiniz elinizde, Allah ın izniyle iş de bulursunuz
özel okullara falan başvurun. yada başka bir iş elinizden gelirse atama olana kadar çalışın . ayrı eve çıkmak o kadar da kolay değil . o yüzden kendi ekmeğinizi kazanırsanız sizin için herşey daha kolay olacaktır.

Merhaba, kuzenim 4 senede anca atandi, cunku bolumu cok az insan aliyordu. Imkansiz gibi bir seydi. Neyse bu arada ucretli ogretmenlik, dersane ogretmenligi yapti, ozel ders verdi. Sizin bolumunuz nasil bilmiyorum ama is icin farkli alanlar deneyebilirsiniz. 1+1 , cati kati, giris kati vs bulur 3-5 esyayla cikarsiniz. Brn ilk evime ciktigimda 250 lira kirasi olan kucuk bir yer bulmustum. Esyalarini da kendi odandan goturursun, ikinci el , spot falan bakarsin. Once bir is bulmaya bak,yalniz kalirsan kpssye de kafan rahat calisirsin.

Sevgilinin umursayacagini sanmiyorum, herkes prenses, prens degil ki. Bu olaylar her evde oluyor, onun evinde de oluyordur.

Merhaba arkadaşlar
ne ölümü ya sana ölümü düşündürenler ölsün.

Babanız hadi neyse tolerans göstemektir bugün şiddete tolerans yarın daha kötü şeylere yol açar
Tölerans falan değil . Çok kötü bşy yaparsın baban sana bağırıp hiddetlenebilir belki ama kardeşin de kim oluyor anlamında dedim .
Buradan Şiddete tölerans anlamı çıkartdıysanız da pes diyorum .

Back
X