Ölmek dışında bişey düşünemiyorum..

Dua hemen kabul olsaydı sabrın anlamı olmazdı ama elinde sonunda kabul oluyor ya bu dünyada ya obur dünyada.evet Allah kuluna zulmetmez ama sınar önemli olan sınanırken isyan etmemek.hz muhammet ın hayatından daha mı zor yaşadıklarını iki kolunun olmadığını bi düşün bakalım... Şükredelim şükür nimeti artırır.

Suan bunu okuyunca içime bi ferahlık geldi bi gulumsedim niyeyse çok haklısınız..Ben pes edicek insan değilim.Herkes Allahindan bulsun sabra devam 2 senedır yasadikladimin bi anlamı olsun bari..

Suan bunu okuyunca içime bi ferahlık geldi bi gulumsedim niyeyse çok haklısınız..Ben pes edicek insan değilim.Herkes Allahindan bulsun sabra devam 2 senedır yasadikladimin bi anlamı olsun bari..
Bu dünyada elimize iğne bile başta obur dünyada gunahlarımıza kefarrettır hayat kısa bı zaman yolculuğu ve bu yolculukta ahırete goturemeyecegımız dertler için fazla üzülmemeli.herkesi Allaha havale edelim inankı bunu kalpten yapınca hepsi mutlaka buluyor belasını bulmazsa obur dünyada alacağımız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…