ölmek için Allah a hergün yalvarıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
16.936
28.615
798
bırcogunuz benı bılıyordur arkadaslar artık sabrımın son sınırındayım ve yasamak ıstemıyorum.. once bebeklerımı kaybetım sımdı de esımı kaybedıyorum aramızda zaten bı sogukluk vardı dun de bzı olaylar yasadık bugun ben artık yapamayacagımı ve bosanmak ıstedıgımı soyledım.. esımı cok sevsem de bazı seylerı kaldıramıyorum.. bosanmakta kararlıyım dava acmam ıcın neler yapmam lazım

yasamak yada yasamamak senin elindemi buna sen karar verebilirmisin ALLAHA inancin yokmu her iste bi hayir vardir ALLAHA guvencini kaybetme seytana uyma bol bol tovbe et dua et baska turlu huzur bulamazsin sabirli ol rabbim yardimcin olsun:(

arkadaşım konularını az-çok biliyorum.
acele hareket ediyorsun.
üzülen sen olacaksın.
babana güvenerek eşinden ayrılma.
eşinle bireysel sorunun pek yok hatırladığım kadarıyla.
çok pişman olursun bak.
fevri hareket etme.
eşinle dön evine.

yasamak yada yasamamak senin elindemi buna sen karar verebilirmisin ALLAHA inancin yokmu her iste bi hayir vardir ALLAHA guvencini kaybetme seytana uyma bol bol tovbe et dua et baska turlu huzur bulamazsin sabirli ol rabbim yardimcin olsun:(

allah razı olsun ama ınanın artık dayanacak gucum yok benım bu kadar yuk bana agır gelıyor.. yapamıyorum yurumuyor cok sevsem de bazı hataları aklıma gelıyor.. bosanmakta kararlıyım

arkadaşım konularını az-çok biliyorum.
acele hareket ediyorsun.
üzülen sen olacaksın.
babana güvenerek eşinden ayrılma.
eşinle bireysel sorunun pek yok hatırladığım kadarıyla.
çok pişman olursun bak.
fevri hareket etme.
eşinle dön evine.

babama guvenerek degıl ınanın benım actıgım konulardan da az cok hayatımı ve evlılıgımı anlamssınızdır.. esımle ortak bı yon bulamıyorum onu cok sevıyorum ama olmuyor yapamıyorum :((((

cnm daha önceki konularını biliyorum.ayrılmak istedgnden bahsetmiştn.ama sesin çıkmadı ogündn sonra halloldu sandım bende sevinmiştm.daha çok ye:72:ni ewlisn ve bu yollardan birçok kadIN geçti kimse güllük gül üstanlık değil cnm.şunu bil ki sabır insana verilen büyük nimettir.ayrıca ölmek isteyecek kadar ne oldu ne derece kavgan oldu silah çekti felan demiştn diger konunda.durup dururken çekmedi dimi cnm benim laf sürtüşmesi olmuştr.erkekler sinirlerne hakim olmakta güçlük çekiyor bu durularda.hakkında hayırlısı olsun

esinizle ne sorunlarınız var bilmiyorum belki onceden yazmıssınızdır sizin icin neyin iyi oldugunu siz daha iyi bilirsiniz nerde mutlu olucaksanız orda olun..ölümü dusunuyorsunuz suan icin dogal insan bazen oyle sıkılır oyle bogulurki dertlerin arasında ölmek gitmek ister ama zamanla goruyorsunki cozulmeyecek sorun yok zaman herseyin ilacı belki zor gecicek atlatmanız gereken bir donem ama emin olun geciyor ben cok yakınımdan biliyorum oda severek ayrıldı cok uzuldu ama simdi okadar mutluki kendinize zaman tanıyın elbet duzelicek hersey mutlu olucaksınız

Son düzenleme:
daha yeni evlisin.
bebeklerini kaybettin ne yazık ki.
psikolojin bozuldu biliyorum.
birçok şey üst üste geldi.
evliliğin oturmadı bile doğru düzgün.
bir şans verin birbirinize.
baştan başlayın.
psikolojik destek alın.
en azından bittiğinde için rahat herşeyi denedim olmadı dersin.

cnm daha önceki konularını biliyorum.ayrılmak istedgnden bahsetmiştn.ama sesin çıkmadı ogündn sonra halloldu sandım bende sevinmiştm.daha çok ye:72:ni ewlisn ve bu yollardan birçok kadIN geçti kimse güllük gül üstanlık değil cnm.şunu bil ki sabır insana verilen büyük nimettir.ayrıca ölmek isteyecek kadar ne oldu ne derece kavgan oldu silah çekti felan demiştn diger konunda.durup dururken çekmedi dimi cnm benim laf sürtüşmesi olmuştr.erkekler sinirlerne hakim olmakta güçlük çekiyor bu durularda.hakkında hayırlısı olsun

evet canım o konudan sonra aılemın yanına geldım bılıyosunuz dusunmeye fırsat bulamasam da esımın tekrar eskısı gıbı olmak yerıne yıne kavga cıkarması baglarımızı kopardı.. ben boyle bı evlılıgı haketmedım anlayıslı ınsan gıttı yerıne bı canavar geldı sankı.. kıskanclıklar evden dısarı tek cıkarmamalar markete gıderken bıle ızın aldırmalar falan falan cekemıyorum artık kendım ettım kendım buldum kaldırıım sanıyordum sevgı herseye gogus gerer zannedıyordum ama olmuyor.. bebeklerımı kaybetmem de bıle onu suclu buluyorum cunku bana eger hamıle kalırsan aldırırz demıstı.. Allah onun bu dusuncesını bılıyordu ve yasatmadı bebeklerımı onun yuzunden bıraktı yawrularım benı..

esinizle ne sorunlarınız var bilmiyorum belki onceden yazmıssınızdır sizin icin neyin iyi oldugunu siz daha iyi bilirsiniz nerde mutlu olucaksanız orda olun..ölümü dusunuyorsunuz suan icin dogal insan bazen oyle sıkılır oyle bogulurki dertlerin arasında ölmek gitmek ister ama zamanla goruyorsunki cozulmeyecek sorun yok zaman herseyin ilacı belki zor gecicek atlatmanız gereken bir donem ama emin olun geciyor ben cok yakınımdan biliyorum oda severek ayrıldı cok uzuldu ama simdi okadar mutluki kendinize zaman tanıyın elbet duzelicek hersey mutlu olucaksınız

benım artık umudum yok canım esımle bız coktan ayrılmısız bugun bunu daha ıyı anladım..

Canım ölmek ne demek ya ?
Allah'a sana yardım edip doğru yolu göstermesi ve hakkında hayırlısını vermesi için dua et.Huzur iste,selamet iste...Ölmek nerden çıktı ?

Bak sana birşey anlatayım.3 aylık hamileliğim maalesef kayıpla sonlanmıştı.
Tam 3 ay en kötümser,en mutsuz halimle gezdim.Başta eşim olmak üzere herkes sinirime dokunuyordu.
Hayatım anlamsız ve sıkıcı geliyordu.Hormonların etkisi çok büyük.Zirveden uçuruma düşmek gibi birşey...

Eşinle sorunların bu yüzdendir demiyorum.
Ama senin karamsarlığın,bezginliğin kesinlikle bu yüzden.
Allah yardımcın olsun.

daha yeni evlisin.
bebeklerini kaybettin ne yazık ki.
psikolojin bozuldu biliyorum.
birçok şey üst üste geldi.
evliliğin oturmadı bile doğru düzgün.
bir şans verin birbirinize.
baştan başlayın.
psikolojik destek alın.
en azından bittiğinde için rahat herşeyi denedim olmadı dersin.

her yolu denedım uzun uzun konustum benden ayrı kalırsa degısır belkı dedım ama yok lıselı ergenler gıbı sabaha kadar da konustum anlattım agladım ama yok destek alalım dedım boyle gıderse kopucaz dedım ama yanasmadı

şu an sağlıklı düşünemiyor olabilirsin...

biraz zaman ver... kendine de eşine de..

sonuçta o da acı çekiyor.

bir süre git annenlere kafanı dinle.. ama noolur hemen karar verme...

öncelikle merhabalar :)

Yazdıklarınız okudum,yaşadıklarınız kolay değil bebeklerinizi kaybetme konusunda,sabırlar diliyorum.

Daha önce açtığınız konulara baktım ve eşinizle alakalı olaylarda çok ama çok büyük sorunlar göremedim ben.daha çok yeni evlisiniz ve anladığım kadaruyla siz bazı şeyleri çok hızlı yaşayıp,biraz da büyütüp hızlı kararlar alıyorsunuz.psikolojinz yıpranmış olabilir ama ölmek fikri normal bir insanın alabileceği,düşünebileceği bir karar gibi gelmiyor bana. :19:

Hem eşimi seviyorum diyorsunuz hem de aman aman olaylar yaşanmadan boşanmak istiyorsunuz.sizce bu bir çelişki değil mi? insan sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebilir mi bilemiyorum...

Bence psikolojik destek alıp biraz rahatlamalısınız

Canım ölmek ne demek ya ?
Allah'a sana yardım edip doğru yolu göstermesi ve hakkında hayırlısını vermesi için dua et.Huzur iste,selamet iste...Ölmek nerden çıktı ?

Bak sana birşey anlatayım.3 aylık hamileliğim maalesef kayıpla sonlanmıştı.
Tam 3 ay en kötümser,en mutsuz halimle gezdim.Başta eşim olmak üzere herkes sinirime dokunuyordu.
Hayatım anlamsız ve sıkıcı geliyordu.Hormonların etkisi çok büyük.Zirveden uçuruma düşmek gibi birşey...

Eşinle sorunların bu yüzdendir demiyorum.
Ama senin karamsarlığın,bezginliğin kesinlikle bu yüzden.
Allah yardımcın olsun.

ben ne yazık kı o kadar guclu bır kadın degılım.. esım ıcın her fedakarlıgı yaptım ben unıw mezunu olmama ragmen calısma dedı calısmadım ancak evlılıgımın 3. ayında ıkna ettım onu calıstırmasına.. aılemı bıraktım onunla evlendım kayınvalıdeme katlandım neler yaptım neler ya burda actıgım konular daha dortte bırı

Allah yardımcınız olsun
Ölüm gibi şeyler getırmeyın aklınıza
belkı duzelır
siz ben bosanmak ıstıyorum deyınce tepkısı ne oldu

evet canım o konudan sonra aılemın yanına geldım bılıyosunuz dusunmeye fırsat bulamasam da esımın tekrar eskısı gıbı olmak yerıne yıne kavga cıkarması baglarımızı kopardı.. ben boyle bı evlılıgı haketmedım anlayıslı ınsan gıttı yerıne bı canavar geldı sankı.. kıskanclıklar evden dısarı tek cıkarmamalar markete gıderken bıle ızın aldırmalar falan falan cekemıyorum artık kendım ettım kendım buldum kaldırıım sanıyordum sevgı herseye gogus gerer zannedıyordum ama olmuyor.. bebeklerımı kaybetmem de bıle onu suclu buluyorum cunku bana eger hamıle kalırsan aldırırz demıstı.. Allah onun bu dusuncesını bılıyordu ve yasatmadı bebeklerımı onun yuzunden bıraktı yawrularım benı..

anladım cnm en dooğru kararı sn bilirsin ben burda sadece sana telkin verebilirim allah yardımcın olsun ne düşünüyor ne istiyorsan

öncelikle merhabalar :)

Yazdıklarınız okudum,yaşadıklarınız kolay değil bebeklerinizi kaybetme konusunda,sabırlar diliyorum.

Daha önce açtığınız konulara baktım ve eşinizle alakalı olaylarda çok ama çok büyük sorunlar göremedim ben.daha çok yeni evlisiniz ve anladığım kadaruyla siz bazı şeyleri çok hızlı yaşayıp,biraz da büyütüp hızlı kararlar alıyorsunuz.psikolojinz yıpranmış olabilir ama ölmek fikri normal bir insanın alabileceği,düşünebileceği bir karar gibi gelmiyor bana. :19:

Hem eşimi seviyorum diyorsunuz hem de aman aman olaylar yaşanmadan boşanmak istiyorsunuz.sizce bu bir çelişki değil mi? insan sevdiğinden bu kadar çabuk vazgeçebilir mi bilemiyorum...

Bence psikolojik destek alıp biraz rahatlamalısınız

psıkolojık destek almayı dusunuyorum ama esımın de alması gerekmez mı buna yaklamıyor ıste ben delı degılım dıyor.. anlatamıyorum oraysaglıklı ınsanların da gıttıgını. ben ne desem tersıne yapıyor.. evet cok sevıyorum ama bazen cok sevmek de gıtmeyı gerektırmez mı ?

Allah yardımcınız olsun
Ölüm gibi şeyler getırmeyın aklınıza
belkı duzelır
siz ben bosanmak ıstıyorum deyınce tepkısı ne oldu

bosanmak ıstemedıgımı soylemeden once bana yasattıklarını bırer bırer anlattım benım hassas oldugum konular da benı ezdıgını de dıle getırdım ama artık yapmayacagımızı ve bosanmamızın en dogru yol oldugunu soyledıgım de emınmısın dedı emınım dedım.. duygusallastı ıste bıraz.. senı sevıyorum ama eskısı gıbı degılız dedım.. tamam kapat telefonu konusamıcam dedı.. muhtemelen de ıcıyordur..

Yazdiklarindan esini hala sevdigini anliyorum. İnsan hayatinda bir cok kez dibe batabiliyor neden bosanmayi dusunuyorsunuz hemen heleki severken. Biraz zaman verin bence. Tabiki en iyi karari siz verirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X