ölmek için Allah a hergün yalvarıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
berine ne kadar hızlı yaşayıp ne kadar çabuk tüketiyorsunuz bazı şeyleri konularını okurken başka bir konuda açtınmı acaba diye bakıyorum ki sen bunları yaşıyorsun
acele kararlar alıpta sonradan keşke diyecek şeyler yapma biraz zamana bırakın sakinleşin eşin gitmek istemiyorsa bile en azından kendi psikolojin için bi uzmandan yardım al inan kendini çok daha iyi hissedeceksin.

psıkolojık destek almayı dusunuyorum ama esımın de alması gerekmez mı buna yaklamıyor ıste ben delı degılım dıyor.. anlatamıyorum oraysaglıklı ınsanların da gıttıgını. ben ne desem tersıne yapıyor.. evet cok sevıyorum ama bazen cok sevmek de gıtmeyı gerektırmez mı ?

bence evlilik çok ciddi bir olay. bence düzelmeyecek seyler yoksa ortada gitmek veya ölmek gerekmez. ne kadınlar ve hayatta eşlerinden görmediği zulüm kalmıyor.bence çıkar yol boşanmak değil, bir şekilde çözüm yolu aramak...

yoksa kimse mükemmel seyler yaşamıyor ki.. yaşadıklarınızı asla basite almıyorum.ister evliliğinde ister kendi ailesinde insanlar ne acılar yaşıyorlar.kimse çok ama çok mutlu değil.bence kendinizin mutlu olduğunuz yanlarını keşfedin. sahip olduğunuz eminim bir çok güzellik vardır.

bu kadar karamsar olmayın Allah aşkına.

Yazdiklarindan esini hala sevdigini anliyorum. İnsan hayatinda bir cok kez dibe batabiliyor neden bosanmayi dusunuyorsunuz hemen heleki severken. Biraz zaman verin bence. Tabiki en iyi karari siz verirsiniz.

bebeklerımın ölümunden onu sorumlu tutuyorum agırlık olarak bu belkı de psıkolojım bozuldugu ıcın.. ama o da bana karsı anlayıslı degıl.. bana attıgı bır tokat bıtırdı herseyı gururm cok ıncındı yapamıyorum

Berine... Canım çok ani kararlar alıyorsun.
Bak biliyorsun seni severim. Ama lütfen biraz sakinleşmeyi bekle.
Yani çok fazla hassas ve duygusal davranıyorsun.
Ve ben eminim ki sen boşanmayacaksın, çünkü eşin seni seviyor ve sen de eşini seviyorsun. :16:

berine ne kadar hızlı yaşayıp ne kadar çabuk tüketiyorsunuz bazı şeyleri konularını okurken başka bir konuda açtınmı acaba diye bakıyorum ki sen bunları yaşıyorsun
acele kararlar alıpta sonradan keşke diyecek şeyler yapma biraz zamana bırakın sakinleşin eşin gitmek istemiyorsa bile en azından kendi psikolojin için bi uzmandan yardım al inan kendini çok daha iyi hissedeceksin.

cok hızlı yasıyorum ne yazık kı evt ama benım sorunlarımı anlatacak ne bı arkadasım ne de kardesım var buraya acarak cozum bulmaya calısıyorum yenı bır konu acmadım en yenısı bu konu canım

canım ani karar verme yaa,çok üzülüyorum ben böyle şeyler duyunca,sabırlı ol biraz çok gitme eşinin üstüne,arayı sen yapmalısın,bırak şimdilik anlaşamıyorlarsa zamana kalsın,idare et be canım,3 günlük dünya,üzme kendini,tamam deyip,koparma eşinle ipleri,seviyorsun ,sözlerinden anlaşılıyor,dayanabilecekmisin onsuzluğa,bir düşün bakalım,ölümüde aklından çıkar,Yaradana sığın el aç.dua et,eşinle konuş bir kere daha,bırak şimdilik onun dediği olsun,üzmeyin birbirinizi be canım...

Berine... Canım çok ani kararlar alıyorsun.
Bak biliyorsun seni severim. Ama lütfen biraz sakinleşmeyi bekle.
Yani çok fazla hassas ve duygusal davranıyorsun.
Ve ben eminim ki sen boşanmayacaksın, çünkü eşin seni seviyor ve sen de eşini seviyorsun. :16:

leonela sen de bılıyosun esımle armdakı bagı ama ınan cok degıstı tanıyamıyorum.. bosanmakta kararlıyım bosanıcam :( belkı bıdaha mutlu olamıcam ama bosanıcam

bence de ani kararlar alıyorsun..ayrı kalıp düşünün..
kısa zaman içinde sıkıntılar yaşamışsın..
hepsi birer stres yumağı olmuş sana,verdiği kararlarda sağlıklı olmayabilir..
yeni evli çiftlerin çoğunluğu bu yollardan geçiyor,iyi düşünüp öyle karar verin..

canım ani karar verme yaa,çok üzülüyorum ben böyle şeyler duyunca,sabırlı ol biraz çok gitme eşinin üstüne,arayı sen yapmalısın,bırak şimdilik anlaşamıyorlarsa zamana kalsın,idare et be canım,3 günlük dünya,üzme kendini,tamam deyip,koparma eşinle ipleri,seviyorsun ,sözlerinden anlaşılıyor,dayanabilecekmisin onsuzluğa,bir düşün bakalım,ölümüde aklından çıkar,Yaradana sığın el aç.dua et,eşinle konuş bir kere daha,bırak şimdilik onun dediği olsun,üzmeyin birbirinizi be canım...

dualarımı ardı arkası kesılmıyor kı canım.. ıcımdekı sıkıntıyı alsın rahata kavustursun rabbım dıye hergun dua edıyorum.. kafamın en sakın oldugu an uyudugum anlar uyanır uyanmaz esımın yenı bı sorunlarıyla ya da yenı bı kavga sebeplerıyle baslıyorum gune

bence de ani kararlar alıyorsun..ayrı kalıp düşünün..
kısa zaman içinde sıkıntılar yaşamışsın..
hepsi birer stres yumağı olmuş sana,verdiği kararlarda sağlıklı olmayabilir..
yeni evli çiftlerin çoğunluğu bu yollardan geçiyor,iyi düşünüp öyle karar verin..

tek benım dusunmem olmuyor kı esım de destek olsa bana yada ıstedıgım cok bırsey degıl ya bı guzel soz etsın ozledım desın belkı hersey farklı olurdu.. aılemın yanına geldıgımden berı sacmalamakta ustune yok.. ınsan evlılıgını kurtarmak ıcın bırseyler yapmaz mı

berine, biliyorum kızıyorsun bana ama daha önce de aynı şeyi söylemiştim: hızlı yaşıyorsun!
sakinleşmek için ne kendine fırsat veriyorsun ne eşine.
biraz dur, ortalık durulsun. öfkeniz soğusun.
her şeyin hayırlısı...

leonela sen de bılıyosun esımle armdakı bagı ama ınan cok degıstı tanıyamıyorum.. bosanmakta kararlıyım bosanıcam :( belkı bıdaha mutlu olamıcam ama bosanıcam

Evet biliyorum canım.
Ama bak kısa süredir evlisiniz. Yani belki stresli bir dönemden geçiyor ? Olamaz mı? Bence biraz zaman ...

berine, biliyorum kızıyorsun bana ama daha önce de aynı şeyi söylemiştim: hızlı yaşıyorsun!
sakinleşmek için ne kendine fırsat veriyorsun ne eşine.
biraz dur, ortalık durulsun. öfkeniz soğusun.
her şeyin hayırlısı...

kızmıyorum canım neden kızayım etrafımda kızılacak o kadar cok ınsan var kı burda bana kızdınız yada elestırdınız dıye hıcbırınıze kızamam..

iyide berine ailen eşini istemiyordu.
babanda eşine hakaretler etti.
eşinde haliyle seni vazgeçireceklerini düşünerek gergin.
sen birde sular durulmadan babanla eşini barıştırmaya çalıştın.
iyice ortalık karıştı.
barıştırmak için daha çok zaman vermeliydin.
onlar görmeliydiki kızları mutlu eşiyle.
zamanla kabul edeceklerdi.
herşey öyle kolay olmuyor.
hemencecik düzelmiyor.
zaman ve emek gerekiyor.
eşini zamanla çözeceksin.
neye nasıl tepki veriyor görüp ona göre ikna yöntemini bulacaksın.

Evet biliyorum canım.
Ama bak kısa süredir evlisiniz. Yani belki stresli bir dönemden geçiyor ? Olamaz mı? Bence biraz zaman ...

onun hayatı streslı leonalacım hayatı streslı.. o stresın ıcın de benı de boguyor

canım ne ölmesinden bahsediyorsun sen yahu?
ben de yakın zamanda 27 haftalık bebeğimi kaybettim. üstelik ben de neredeyse ölüyordum. sonra haliyle psikolojim bozuldu ve psikoloğa gitmeye başladım. bu esnada şunu öğrendim. evladını kaybeden ebeveynler acılarını yaşarken birbirlerinden uzaklaşıp kopma noktasına gelebiliyorlarmış. hatta bunu atlatamayan bir çok ebeveyn boşanıyormuş. dolayısıyla böyle bir şey yaşıyor olabilirsiniz. diyecektim ki önceki konularına biraz göz gezdirdim.

senin eşinle ilişkini tam olarak bilmiyorum ama önceki konularına şöyle bir göz gezdirdiğimde zaten çok da sağlıklı bir ilişkin yokmuş izlenimi edindim. sen aileni çiğneyip bu evliliğe başlamışsın ki ailen vicdanlıymış, sana sahip çıkmış destek olmuş. eşin ise hala babana dikleniyormuş, eşin sana silah çekiyormuş vs. çok enteresan! yani bence baştan yanlış başlayan ve yanlış devam eden bir ilişkin olduğunu gösterir bu.
amaan boşan ya da sakın boşanma deme hakkını kendimde bulmuyorum ama en azından eşini psikolojinin bozuk olduğuna ve destek alman gerektiğine ikna edebilirsin. sonra ona bana destek olmak için benimle gelir misin? diyebilirsin. zaten psikolog arada onları da terapi ediyor. bu sayede o da terapi olur ve ilişkiniz düzelebilir. belki tabi!!
allah yardımcın olsun canım..

iyide berine ailen eşini istemiyordu.
babanda eşine hakaretler etti.
eşinde haliyle seni vazgeçireceklerini düşünerek gergin.
sen birde sular durulmadan babanla eşini barıştırmaya çalıştın.
iyice ortalık karıştı.
barıştırmak için daha çok zaman vermeliydin.
onlar görmeliydiki kızları mutlu eşiyle.
zamanla kabul edeceklerdi.
herşey öyle kolay olmuyor.
hemencecik düzelmiyor.
zaman ve emek gerekiyor.
eşini zamanla çözeceksin.
neye nasıl tepki veriyor görüp ona göre ikna yöntemini bulacaksın.

canımm denedım babam ıkna olsa esım olmuyor esım olsa babam ıkna olmuyor en son babam tamam gelsın dedı bu kez de esım ben gelmem dedı.. oyle adama ben baba deyıp elını opmem dedı ne deyım ben sımdı :s

hiç yaptınmı bilmiyorum ama içinden geçenleri aynen bize anlattığın gibi eşine bir mektup yazıp anlatsan
yaşamak istediklerini ondan görmek istediklerini düşüncelerini kaygılarını
insan bazen konuşarak değilde yazarak içindekileri daha iyi anlatır

belki bana kizan olur yazilanlarin hic birini okumadim...balsik yetti artiii bile hayatta herseye ragmen yasama mücadelesi verenler var en basiti hastendeki hastalar yada kücük bedende yasan savaslar...hersey yasamak icin bunu degerini bilmek ve aldigimiz hernefes icin sükretmemiz gerek : ) evet bazen bunaliyor insan herseyden bikiyor bi yol bulamiyor o zaman en basindan düsünüp bir yol bulmali gerek, ölüm haric herseyin caresi vardir :) hersey gelir ve geldigi gibi gider acida olsa... sana ii yada kötü biseyler katmistir...bence kendini dinle ...olmadi en basiti derdini biriyle paylar gerci bak buraya konu acmakla ilk adimi yapmissin ii gelcektir sana ;) herseyin cözümü var hayat yasamaya deger... en kötü vaktide bile o anda en güzeleini yasamaya dene ;;) haha okumadan yazmak sacmalikmidir belkide : ) ama genel olarak yazdim biraz : ) positivvvvvvvv düsün :D:D yalnisim var affola ;) .... biraz okudum bence kücük olarak elini öpmesi gerek hakli veya haksiz... ikna olmuyorsada büyüklük sende kalsin deeee öper belki .... kolay gelsin : )

Son düzenleme:
canım ne ölmesinden bahsediyorsun sen yahu?
ben de yakın zamanda 27 haftalık bebeğimi kaybettim. üstelik ben de neredeyse ölüyordum. sonra haliyle psikolojim bozuldu ve psikoloğa gitmeye başladım. bu esnada şunu öğrendim. evladını kaybeden ebeveynler acılarını yaşarken birbirlerinden uzaklaşıp kopma noktasına gelebiliyorlarmış. hatta bunu atlatamayan bir çok ebeveyn boşanıyormuş. dolayısıyla böyle bir şey yaşıyor olabilirsiniz. diyecektim ki önceki konularına biraz göz gezdirdim.

senin eşinle ilişkini tam olarak bilmiyorum ama önceki konularına şöyle bir göz gezdirdiğimde zaten çok da sağlıklı bir ilişkin yokmuş izlenimi edindim. sen aileni çiğneyip bu evliliğe başlamışsın ki ailen vicdanlıymış, sana sahip çıkmış destek olmuş. eşin ise hala babana dikleniyormuş, eşin sana silah çekiyormuş vs. çok enteresan! yani bence baştan yanlış başlayan ve yanlış devam eden bir ilişkin olduğunu gösterir bu.
amaan boşan ya da sakın boşanma deme hakkını kendimde bulmuyorum ama en azından eşini psikolojinin bozuk olduğuna ve destek alman gerektiğine ikna edebilirsin. sonra ona bana destek olmak için benimle gelir misin? diyebilirsin. zaten psikolog arada onları da terapi ediyor. bu sayede o da terapi olur ve ilişkiniz düzelebilir. belki tabi!!
allah yardımcın olsun canım..

saglıklı bı evlılık degıldı belkı ama o kadar cok sevdım kı hıcbırsey gozum de degıldı.. destek alıcam bosanma suremde zorlu gecıcek en cok da bu yuzden almak ıstıyorum ama evlılıgımı kurtarmak ıcın degıl tek benım cabamla olmuyor ne yazık ki.. kayınvalıdem hep soylerdı bıgun bosnırsanız yenı gelınım hazır bıle dıye.. alsın sımdı ogluna kımı alıcaksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X