Ölmek istiyorum artık dayanamıyorum

Allah'ım yaa nasıl hayatlar var neden herkes istediği gibi anne baba oluyor yaaa diyecek bsiey bulamıyorum Allah bin Belalarini versin onların inşallah çok güzel kapılar açılır size okuyun ve kurtulun onlardan icinizdekiler hep siiznle olsa bile sizin hiç bir suçunuz yok emin olun

Ölmek istiyorsunuz, intihar ediyorsunuz, tacizlere ve şiddete uğruyorsunuz,çirkin ve kilolusunuz ama aynı zamanda ailenizi de kırmak istemiyorsunuz. Eeee sonuç??! Tüm bunlar için napıyorsunuz nasıl bir planınız var? Çözüm, kurtuluş yolu , düşünüp yapabildiğiniz tek şey sadece buraya yazmak mı? Elinizden ölmek dışında birşey gelmiyor mu? Yakında deli çıkacam arkadaş ya hepiniz mı kafayı yediniz? Bunlar nedir? Çıldırmamak elde değil yemin ediyorum sinirden boynum ağrıdı fazla geliyor artık bu kurban rolüne bürünmeleriniz, güçsüzlüğünüz, tepkisizlikleriniz, kendinize çektirdikleriniz, kendinize reva gördüğünüz hayatlar. Bu kadınlar delirip çıldırmadıkça biz kafayı yiycez gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…