• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum artık...

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
şuan canımdan can gitti resmen. Sözlüm herşeyim bu dünyadaki tek varlığım az önce bana demediğini bırakmadı...
bugün arkadaşlarıyla denize gitmişti. telefonda konuştuk bianda telefonu kapandı 4 saattir ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım kardeşini aradım cevap vermedi defalarca aradım korktum çok korktum arkadaşını aradım oda cevap vermedi.(numarayı yanlış yazmışım o korkuyla ) daha sonra sözlümün faturasına girip en son konuştuğu numarayı aradım ablası sandım numarayı aradım bi erkek çıktı anlattım durumu ulaşamıyorum felan dedim daha sonra tamam yenge ben ararım X abiyi yanındaysa haber ederim dedi. sonra çok geçmedi sözlümün arkadaşı x aradı telefondaki sözlüm bağırdı çağırdı sen niye elalemin erkeğini arıyosun dedi sen benim karım olucaksın hangi mantıkla arıyosun felan dedi keşke snei sevmeseydim lanet olsun seni sevdiğim güne telefonumun şarjı bitti l.n Xin numarasını bilmiyo muydun bu numarayı niye aramadın dedi yanlış çevirmişim korktum dedim ama nafile dinlemedi bağırdı çağırdı o kadar ağır konuştu ki keşke hiç merak etmeseydim ellerim kırılsaydı felç olsaydım ölseydim de aramasaydım merak etmeseydim. Ben hatalıyım tamam başka birini aramamam lazımdı ama dile kolay 4 saat ulaşamadım başlarda ciddiye almadım ama sonra ailesinide aramadım onlarda cevap vermeyince ömrümden ömür gitti. sözlüm seni bida aramıcam dedi.. Napıcamı bilmiyorum gönlünü almam lazım ama nasıl şuan o kadar kötüyüm ki hıçkırıklara boğuldum resmen. Tamam hatalıyım ama bana bu kadar ağır konuşması gerekmezdiki :14:

Sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence sözlün çok abartmış o kadar ağır konuşmaya hiç gerek yokmuş çok abartmış , senin gönlünü almalı
faturasına nasıl girdin mrk ettim

Son düzenleme:
Bence hiç birşey yapmamalısın o senın gönlünü almalı nedemek sen benım karım olucaksın? ee yani başkasını arayınca ahlaksız bir davranış mı oluyor madem öyle yanındaki arkadaşından mesaj atsaydı şarjım bitti diye

hem hödüklük yapıp üstüne bağırıp çağırıyo sende gönlünü almalıyım diyorsun kaç yaşındasın sanırım biraz gençsin

boşver hiç birşey yapma havaya girer hata onda o telafi etsin

biliyorum dayanamayıp arayacaksın ama arama lütfen.

bide ölmek istiyorum diye başlık açmışsın suç sende değil ki sözlünde
benim sevgilimde olsa kızardı kızılcak hiçbirşey yok uyuz işte,aklıma geldi şimdi..

hic bisey yapma hatan yok senin. bir baska erkegi aradin diye neden cildirdi ki? sonucta niyetin belliydi. ya sana güveni yok yada cok kompleksli. cok agir konusmus birde, bence aklini basina topla ve bu iliskiyi tekrar gözden gecir. ufacik olayda böyle tepki veriyorsa ilerde ne beklenmeli? ...

cnm lütfen kendini böyle heba etme....
nişanlının sorumsuzluğunu,düşüncesizliğini neden sen çekiyorsun.....
bildiğin üste çıkma politikası yapmış......
saçmalığa bak sen benım karım olacaksın nasıl ararsın başkasını...sen zaten böyle mantığa sahıp bir ınsanla beraber olma.ömrünü tüketir senin....
karşısındakini düşünen adam tel. şarzı bitince ark dan arar veya mesaj atıp haber verır.cnm şarzım bitti benı merak etme diye....
sakın üzülme arayp da üzülme....o senden özür dilesin!!!!!!
azıcık kk da ki konuları okuyorsan böyle yaparsın....

kendini neden suçlu görüosun onu anlamadm bende olsam ulaşmaya çalışırdım madem öyle tepkiler veriyo kusura bakmasnda şarjım bitiyo diye son arasın yada başkasından merak edersn falan diyip msj atsın bu da mı zor yani ?

karısı olsan nolcak merak etmicekmiymişsin yani çok saçmalamış bu konu yüzünden de seni aramıcaksa aramasın yani daha evlenmeden böyleyse saymadığı kalmamış yani ...

şuan canımdan can gitti resmen. Sözlüm herşeyim bu dünyadaki tek varlığım az önce bana demediğini bırakmadı...
bugün arkadaşlarıyla denize gitmişti. telefonda konuştuk bianda telefonu kapandı 4 saattir ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım kardeşini aradım cevap vermedi defalarca aradım korktum çok korktum arkadaşını aradım oda cevap vermedi.(numarayı yanlış yazmışım o korkuyla ) daha sonra sözlümün faturasına girip en son konuştuğu numarayı aradım ablası sandım numarayı aradım bi erkek çıktı anlattım durumu ulaşamıyorum felan dedim daha sonra tamam yenge ben ararım X abiyi yanındaysa haber ederim dedi. sonra çok geçmedi sözlümün arkadaşı x aradı telefondaki sözlüm bağırdı çağırdı sen niye elalemin erkeğini arıyosun dedi sen benim karım olucaksın hangi mantıkla arıyosun felan dedi keşke snei sevmeseydim lanet olsun seni sevdiğim güne telefonumun şarjı bitti l.n Xin numarasını bilmiyo muydun bu numarayı niye aramadın dedi yanlış çevirmişim korktum dedim ama nafile dinlemedi bağırdı çağırdı o kadar ağır konuştu ki keşke hiç merak etmeseydim ellerim kırılsaydı felç olsaydım ölseydim de aramasaydım merak etmeseydim. Ben hatalıyım tamam başka birini aramamam lazımdı ama dile kolay 4 saat ulaşamadım başlarda ciddiye almadım ama sonra ailesinide aradım onlarda cevap vermeyince ömrümden ömür gitti. sözlüm seni bida aramıcam dedi.. Napıcamı bilmiyorum gönlünü almam lazım ama nasıl şuan o kadar kötüyüm ki hıçkırıklara boğuldum resmen. Tamam hatalıyım ama bana bu kadar ağır konuşması gerekmezdiki :14:

Sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım...

okurken sana da ayrı hayret ettim karşındaki adama daha ayrı hayret ettim. olabilir insanlar merak edebilir ama faturaya girmek falan çok ayıp olmuş artık yani biri bana bunu yapsa ben de bi oturur düşünürüm derim bu nerelerde ne düşünmüş. ama o da ayrı bir aşırı tepki vermiş ki yani ne demek bi daha aramayacağım. sanki bahane arıyormuş da o an hıncını senden çıkarmış gibi. telefonunun da şarjı bitmiş 4 saat ulaşılmıyor Xin telefonundan bir mesaj atıp haber verseymiş, bu kadar "elin erkeği" ince hesaplarına gireceğine. gönlünü falan alma bir tek faturadan telefon baktığın için belki aşırı oldu diyebilirsin ama gerisi için hamle yapma sakın. bu ne böyle canım, sana böyle davranmaya ne hakkı var bir de insan içinde. gel bu kadar diyecek sözün varsa özel evinde, tek başınayken söyle. gururunu sokaktan bulmadın ya.

asıl onun senden özür dilemesi lazım. seni bu kadar merakta bıraktırdığı için.

hem kel hem fodul denir ya, sözlün aynen öyleymiş.

Yapmayın gözünüzü seveyim!
Erkeklere bu kadar yüz vermeyin!!!
Madem senin değerini bilmiyor,dön sırtını ona,merak etme bakalım böyle mutlu olacak mı?
Ne demek ölmek istemek?
Allahımın gücüne gider!
Sevgilin kıymetini bilmiyor diye ölmeyi istiyorsan işin çok zor çok!
Kalk ayağa ve silkelen hemen!
Konunun eş ve ailesiyle alakasını çözemedim ama neyse...

Bir erkek için niye ölmek şsteyeceksiniz ALlah aşkına.
Olayda sizinde sözlünüzün tepkileride çok acayip.
4 saat ulaşamadınız diye faturasına girme hakkını ,herhangi birini arama hakkını nerden buldunuz.
Ben olsam bende sinirlenirim.
Ama sözlünüzün ettiği laflarda inanılmaz.
Resmen terbiyesizlik etmiş.
Sizi düzgünce uyarabilirdi.
Bşraz bekleyin ,sakinleşince araacaktır sizi.

keşke biraz sogukkanlı davranabilseydin, 4 saat çok uzun bir vakit değil, şarjının bitmiş olma olasılıgı aklına gelmeliydi, kendini bu telaşla yıpratmıssın bir, ortalıgı velveleye vermişsin iki .. tabi bu yaptıkların onun davranısını haklı cıkartmıyor, çok agır konusmus, şahsen ben bukadar telaş olup kendini üzmene üzüldüm, o da aynı sekilde düşünmeliydi, neden bukadar endiselendin diye yaklasmalıydı olaya..bambaska yerlere cekmiş, yazık

Başlığı görünce çok kötü bir şey var heralde dedim.. Bu olayı ikinizde çok abartmışsınız özellikle de sözlün.. Sen de çok üstüne düşmüşsün bence onu sen bu hale getirmişsin.. Bu kadar üstüne düşersen adam da seni bu şekilde hırpalar.. Bence sen biraz serin ol ve artık sözlün atsın sana adımları.. O özür dilesin , daha sonra o seni merak etsin... Ve o lafları da ona yedirmeden barışma.. Şimdi böyle şeyler diyen adam evlenince neler der bir düşün...
Her şeyden önce saygı önemli sen de say ve saydır.. Eğer olmazsa işin zor...

bugün arkadaşlarıyla denize gitmişti. telefonda konuştuk bianda telefonu kapandı 4 saattir ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım kardeşini aradım cevap vermedi defalarca aradım korktum çok korktum arkadaşını aradım oda cevap vermedi.(numarayı yanlış yazmışım o korkuyla ) daha sonra sözlümün faturasına girip en son konuştuğu numarayı aradım ablası sandım numarayı aradım bi erkek çıktı anlattım durumu ulaşamıyorum felan dedim daha sonra tamam yenge ben ararım X abiyi yanındaysa haber ederim dedi. sonra çok geçmedi sözlümün arkadaşı x aradı telefondaki sözlüm bağırdı çağırdı sen niye elalemin erkeğini arıyosun dedi sen benim karım olucaksın hangi mantıkla arıyosun felan dedi keşke snei sevmeseydim lanet olsun seni sevdiğim güne telefonumun şarjı bitti l.n Xin numarasını bilmiyo muydun bu numarayı niye aramadın dedi yanlış çevirmişim korktum dedim ama nafile dinlemedi bağırdı çağırdı o kadar ağır konuştu ki keşke hiç merak etmeseydim ellerim kırılsaydı felç olsaydım ölseydim de aramasaydım merak etmeseydim. Ben hatalıyım tamam başka birini aramamam lazımdı ama dile kolay 4 saat ulaşamadım başlarda ciddiye almadım ama sonra ailesinide aradım onlarda cevap vermeyince ömrümden ömür gitti. sözlüm seni bida aramıcam dedi.. Napıcamı bilmiyorum gönlünü almam lazım ama nasıl şuan o kadar kötüyüm ki hıçkırıklara boğuldum resmen. Tamam hatalıyım ama bana bu kadar ağır konuşması gerekmezdiki :14:

arkadasım kaç yaşındasınız allah aşkına?

ne yapmalısın evlenmeden önce büyümelisin...

dile kolay 4 saat ulaşamamışsın ne olmuş?

boğulmasından mı korktun ,yoksa kıskançlık mı?

adamın annesi olsan yirmili yaşlarda bu garip ,tuhaf...

karşı taraf daha da tuhaf...keşke sevmez olaydım,lanet olsun,elim kırılsın vs vs ...

evlenseniz ne olucak....ilk vukuaatta dayak yiyecek bir genç kadın daha...

vaz geç ,otur evinde eğitimini tamamla,bir işe gir...ve şunu aklına kazı...ERKEĞİ HAYATININ MERKEZİNE KOYMA !!!

HAA DAHA KOLAYI BU MESAJI YAZANA KIZ,BİR ÖZÜRE TAV OL, ******HATTA OLMADI KENDİN ÖZÜR DİLE********

ÖYLE YA SÖZLÜN ERKEK ERKEĞE PLAJA GİDEBİLSİN YARI ÇIPLAK KADINLARLA KIZLARLA DOLU BİR ORTAMDA GEYİK ÇEVİRSİN

AMA SEN NA --MAHREM BİR ERKEGİ ARADIGIN İÇİN HAKARETE NAİL OL...HATA ...BÜYYYYÜKK HATA...

bence kendine yazık ediyosun bide hatalıyım demişsin sen hatalı değilsin o hatalı bi şekilde seni arayabilirdi meraketme diye bu ilşkinin sonu hüsran aynı ewde sewgi bu şekilde nefrete dönüşür takmamak elde değil biliyorm bende eşimle nişanlıyken tartıştgmda dünyam başıma yıkılırdı barışana kadar aglardım bizim küslügmz 3ssaatı gecmedi çoksükür ama o hep beni alttan aldı bırak o seni düşünsün başka şeyle ilgilen nette falan takıl sabah çık gez o seni kaybetmeemye calışsın unutma kaçan kovalanır kovalamazsa zaten sewmiyodur ilişkini pamukipliği giibi görüyosan o ilşki hayır getirmez yok sağlam görüyosan sen ona kız küs sewiyosa nazını çeker zaten kimseyi kendinden değerli görme bide seni üzüyorsa hiç görme ben kocam için ölüme giderim çok sewiyorm onu ama kızdıgımda tawrımı koyarım şuan sana ne desem boş gelir hayat öyle bişeyki yaşamadan farkındalık olmuyor pek malesef boşuna dememişler 1nusubet bin nasihattan iyidir diye

Sözlünün yaptığı başta terbiyesizlik ama seni merak etmeyen insanı sen neden bukadar merak edip saatlerce saplantı haline getirerek aradında aradın...noldu yanii...o seni niye merak etmemiş..saçmalamışsın ezik davranarak o adamın bi tarafını iyice kaldırma bide aklını başına al,ne demek seni sevdiğim için lanet olsun,keşke sevmeseydim sende diyemedinmi asıl ben seni adam yerine koyupta merak ettiğim için lanet olsun diye...hayret bişe ya..sonrada ahh kocam vah bu erkekler niye böyle işte bunun için böyleeee....

Konu sahibi aramıştır belki bile o suçluluk psikolojisiyle ölüme giden insan neler yapmazki vaahh yazıkkk gerçekten...aramadıysanda kendini öldüreceğine ara hemen o adamdan başka yok bulamazsın sonnn kaçırma fırsatı onu alana bir ömür çile ızdırap veriyolar koşşş...

sen defalarca aramışsın açmamış, ama arkadaşı aramış hemen açmış
bence bişi var bu durumda.,
sen ilk baş sözlüne bunu sorsaydın keşke.

Yok artık ya!!!
Tüm bunları onu merak edip yanlışlıkla başka bir erkeği aradın diye mi söyledi?
Namussuzluk yapmışsın sanki.
Bu ne saçma, abartı bir tepkidir?
Bir daha aramıycam seni diyor bir de..
O senin gönlünü alsın bir zahmet!
Bence telefonunu kapatıp sana ulaşmasını engellemelisin.
Yola gelsin, ayağına kapansın öyle affet.
Dilini düzeltmeli bunun, yoksa çok çekersin valla:ssz:

sen de benim kocam olacaksın bu ne sorumsuzluk ne kopukluk dünyadan deseydin keşke sen de..
bu arada telafi edilecek yada alınacak bi gönül varsa o da seninki
zaten insan evladıysa abarttığını anlar unutur gider olayı
ama sen özür dileyip şekilden şekile girersen üzgünüm ama bunu huy haline getirir
akışına bırak nasılsa unutup arar gene

Back
X