• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum artık...

valla bazı yorumlar bana cok sacma geldı kendınızı koysanıza bu bayanın yerıne adam ıste degıl denızde arkadaslarıyla bırlıkte sarjı bıttı dıyelımkı kımseden mesajdamı atamadı hayatım sarjım bıttı dıye yada ormandamı bu denıze gıden adamın yanında para olmazmı normal telefondan arasaydı her bufede telefon var artık 4 saat bu 4 dk degıl kusura bakma ama sözlün arkadaslarına verdıgı degerı sana vermıo onlarla vakıt gecırıken ohh vur patlasın cal oynasın ama sen onu merak edınce afra tafra oldu ya aynısını sen yapsan o napardı pekı cok sevıyorum dıyosunda evlendın farzet bu sana daha fazla yapıcak bunu balık bastan kokar mutlu olmak ıstıyosan ya sen onu adam edıcen yada bırak ne halı varsa gorsun evlendıgınde merak ettın dıye doverde bu senı

Telefon kapanmış o evrede senin merak edebileceğini düşünüp "bitanem şarjım bitti merak etme tamam mı" diyebilecekken bi'de namussuzluk yapmışsın gibi saydırmış.

Bi'de gönlünü mü alman lazım, yapma gözünü seveyim:26:

Dipnot: Kızlar 4 saat uzun değil demişsiniz ama ilişkiye göre değişiyo bu durum işte. Mesela bizde erkek arkadaşımla bazen yeri geliyo 10 saat konuşmuyoruz ama bu evrede hep mesaj atarız "şarjım az, ulaşamazsan merak etme" gibi. Denize gidip bi'de böyle olunca kız boğuldu (Allah korusun) falan diye senaryo yazmıştır:1:

Son düzenleme:
Merak etme canım sinirleri durulunca herşey normale döner. Sen de acil durumlarda yanındaki bîrilerine ulaşabileceğim bi cep nosu ver dersin. O da zaten bidaha böyle bişey yapmaz. Bi tecrübe yaşadınız hepsi bu.. Karşılıklı mesajlar alınmıştır çoktan.

Siz degil sozlunuz hatali burada. Sizin merak etmeniz gayet dogal. Sizin endiseye kapilacaginizi bilmesi ve arkadasinin telefonundan arayip durumu soylemesi gerekirdi. Hem suclu hem guclu!

Duydugun bunca laftan sonra hala kendını suclu goruyorsun ya pes !
Ben bırsey demeyecegım ...

konusahibi ben yerinde olsam 4 saat değil 4 gün açmazdım telefonu... bak bakalım kimleri arıyor sana ulaşmak için...

bir de bu kadar teslimiyetiçi olmayın, kıçlarını kaldırmayın şunların ya...

Ben de inanamadim su an faturaya girme x arkadasini arama, kardesini arama vs vs cok abartilmis ve sinir bozucu. Ortaligi ayaga kaldirmissiniz resmen.
Nisanliniz da abartmis sacma tepkiler vermis orasi ayri...

bizler nişanlanınca evlenince eşimizin bir hayatı olduğunu unutuyoruz. adam arkadaşlarıyla denize gitmiş telefonuna bakmamış ne var bunda ?adam eğlenmeye gitmiş denize gidince bende kapatıyorum arabada falan bırakıyorum hırsızlık olayları yüzünden. bu ne kadar basit bir davranıştır faturadan numaralar bulmak herkesi ayaklandırmak falan. biraz ağır olmak, sakin ve anlayışlı olmak gerekir inanın ben sözlünüzün yerinde olsam atardım yüzüğü yine sakin durmuş kusura bakmayın.

İyisin hossun yanlıs yaptın dogru yaptın demıcem
bır cogumuz yapmısızdır bunu :52: Gecer merak etme
ama sebebı kıorku degıl kıskanclık bılesın :17:

sen defalarca aramışsın açmamış, ama arkadaşı aramış hemen açmış
bence bişi var bu durumda.,
sen ilk baş sözlüne bunu sorsaydın keşke.

öncelikle sözlümün telefonunun şarjı bitmiş yanındaki arkadaşını aradı benim aradığım kişi öyle konuşabildik.

hepinize çok teşekkür ederim dün hiç bişekilde o konuşmadan sonra aramadım sormadım yattım yatağıma sadece düşündüm hatalı olan ben değildim oydu bu arada yazmayı atlattığım birşey var oda telefonda konuşurken kapanmıştı ya telefon konuşma sırasında yoldayız dedi sandım ben saatlerce ulaşamayıncada korktum çünkü denize edirneye gittiler şehir dışı ve korkmakta merak etme ortalığı ayağa kaldırmakta sonuna kadar haklıyım.

neyse ben uyuya kalmışım telefonun çaldığını duymadım defalarca aramış sonra açtım noldu diye napıyosun dedi cevap vermedim. sonra sakince konuşalım dedi bi süre tartıştık felan ben artık o kadar bunaldım ki gece gece bide kardeşinin söylediklerini duyunca daha çok dellendim ben kardeşini aramıştım ya defalarca kız cevap vermemişti sözlüm dediki kardeşimi niye aramadın dedi aradım hemde defalarca ama cevap vermedi dedim kız ne dese beğenirsiniz abi biraz daha arasaymış napim dedi ben dellendim iyice dedim ki Allah aşkına bi süre birbirimizi görmeyelim konuşmayalım benim bi hatam varsa oda seni merak etmemdi dedim senin bana bize aşkımıza lanet etmene gerek yoktu dedim ama sende inşallah bi gün beni bu şekilde merak edersinde ulaşamazsın aynı çaresizliği yaşarsın dedim . sonrada bişey demiyosan telefonu kapatıcam dedim. sonra bu bi yumuşadı sert erkek gitti he bu arada ben bunları saymadan önce de epeyi bağırdı demediğini bırakmadı. bende madem öyle o benden özür dileyene kadar konuşmıcam dedim kendi kendime ve 1 saat telefonda ilişkimiz düzene girsin diye uğraştı. tamam barıştık ama affetmedim . ben bu lafları ona yedirene kadar da affetmicem. arkadaşını aradıysam noldu sanki zina yaptım . Ama onun bu sert halini görmem o kadar iyi oldu ki içimde ona karşı bişeyler oldu ne bilim gözlerim mi açıldı desem öyle bişey işte. .
ama bundan sonraki tavrım belli bu zamana kadar yüz verdim başımın üstüne çıkardım ne dediyse he dedim ama bundan sonra o iyi niyetli kız yok . Ne kıskançlığım ne merakım hiç birini ona yansıtmıcam. bana o seni sevdiğim güne lanet olsun dedi ya ben onun burnundan getiricem bunu.

hepinize çooooook teşekkür ederim cevaplarınız için :)

bizler nişanlanınca evlenince eşimizin bir hayatı olduğunu unutuyoruz. adam arkadaşlarıyla denize gitmiş telefonuna bakmamış ne var bunda ?adam eğlenmeye gitmiş denize gidince bende kapatıyorum arabada falan bırakıyorum hırsızlık olayları yüzünden. bu ne kadar basit bir davranıştır faturadan numaralar bulmak herkesi ayaklandırmak falan. biraz ağır olmak, sakin ve anlayışlı olmak gerekir inanın ben sözlünüzün yerinde olsam atardım yüzüğü yine sakin durmuş kusura bakmayın.

o denizdeyken ben aramadım hiç o beni aradı denizden çıktıkça hayatım napıyosun felan diye. ama onun bana yoldayız hayatım geliyoruz dedi sandım meğer arabanın yanındayım hayatım demiş telefonda birden konuşmanın ortasında kapanınca 4 saat korktum . şarjının bittiğini tahmin ettim evet ama kardeşini felanda arayınca cevap verilmeyince korkumu tahmin edebilirsiniz kaza yaptılar sandım o öküz de bunu sonradan anladı ya gerçi.

İyisin hossun yanlıs yaptın dogru yaptın demıcem
bır cogumuz yapmısızdır bunu :52: Gecer merak etme
ama sebebı kıorku degıl kıskanclık bılesın :17:

yok cidden korku benim ona güvenim sonsuz öyle bi halt yemez kıskanırım evet ama vereceğim tepkiyi çok iyi bilir. Onun her zman bi lafı vardır sonuna kadarda o sözünde durur. 'bi erkeğin namusu gözleridir sen benim hayatıma girdiysen eğer benim gözlerim dışarıya bağlanmıştır ' der ve sözündede durur. ona cidden çok güveniyorum o an aklımdan kıskançlık dahi geçmedi sadece çok korktum. bi kelimeyi yanlış anlamakla neler oldu.

benimde aklıma hemen başka senaryolar gelirdi :1:
çok mu fesatım ne :27:

benim içim çok karasar aklıma bin bir türlü kötülük geliyo. ama emin olun benim yerimde kim olsa aynısını yapardı..

bu arada pazar günü buluşucaz biz kardeşi bende gelim demişti bende tamam demiştim ama dün dediklerinden sonra o kızın gelmesini istemiyorum. Sözlümede söylicem bunu gelmesin. ne demeek ya biraz daha arasaymış :47:

yok cidden korku benim ona güvenim sonsuz öyle bi halt yemez kıskanırım evet ama vereceğim tepkiyi çok iyi bilir. Onun her zman bi lafı vardır sonuna kadarda o sözünde durur. 'bi erkeğin namusu gözleridir sen benim hayatıma girdiysen eğer benim gözlerim dışarıya bağlanmıştır ' der ve sözündede durur. ona cidden çok güveniyorum o an aklımdan kıskançlık dahi geçmedi sadece çok korktum. bi kelimeyi yanlış anlamakla neler oldu.

canım gecıceksın onları ne korkusu
nedne korktun boguldu fılan dıyemı
Yapma allah askına hepımız guvenız ama etrafında yarı cıplak kalcası memesı dolgun kızlar oldugu aşikar neden cunku denıze gıtmıs kıskanman cok normal gectık o yollardan bız merak etme

benim içim çok karasar aklıma bin bir türlü kötülük geliyo. ama emin olun benim yerimde kim olsa aynısını yapardı..

bu arada pazar günü buluşucaz biz kardeşi bende gelim demişti bende tamam demiştim ama dün dediklerinden sonra o kızın gelmesini istemiyorum. Sözlümede söylicem bunu gelmesin. ne demeek ya biraz daha arasaymış :47:

sen de sözlüne dersin bizle gelmek için keşke biraz daha arasaydı diye
yada o niye ben gelemedim derse kıza dersin bu kelimeyi
bence de gelmesin sizin konuşacaklarınız vardır
hem birlikte güzel zaman geçirin mürite gerek yok

nıye hatayı kendınde arıyorsun. adam 4 saat boyunca sana ulaşmaya çalışmamış:53: tamam senınde arkadaşını araman hata ama kusura bakma ama sevgılın sağlam ayakkabı gıbı gelmedı bana.. o 4 saatte nıye senı hıç aramadı ???????

ben sana tepkı vermıtyorum buarada bende yapmısımdır ılla actırma bana eskı defterlerı :)
sımdı olsa
kocam benı bırakıp denıze gıtse gene dellenirim ne yalan söyliyim

nıye hatayı kendınde arıyorsun. adam 4 saat boyunca sana ulaşmaya çalışmamış:53: tamam senınde arkadaşını araman hata ama kusura bakma ama sevgılın sağlam ayakkabı gıbı gelmedı bana.. o 4 saatte nıye senı hıç aramadı ???????

onun cevabını aldım yanındaki arkadaşı denize gitmiş ama gideceğine ikiside bin pişman olmuş arkadaşı eşiyle boşanma noktasına gelmiş yanlış anlaşılmadan dolayı eşi evi terketmiş telefonu hiç elinden düşürmemiş benimkide nasıl isticektim o durumda telefonu dedi bişey diyemedim. Bide onların gittiği yerde kimse yok bi ara bende gitmiştim arkadaşı eşi ben felan hiç kimse yok yıllardır oraya gidiyolar telefon kulübesi de yok yani adam akıllı niye aramadın diyede bağıramadım zaten. Xin derdi bizimkinden daha büyüktü çünkü..

inanın kıskançlıkla alakası yok yukarıdada yazdığım gibi o bana arabanın yanındayım hayatım demiş ben anladım yoldayım hayatım korktum çünkü edirneden bura 2 saat sürüyo. (ki onlar arabayı aşırı derecede hızlı kullanıyolar 2 saatlik yolu maximum 1.5 saatte gelirlerdi..

Back
X