- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
bence sen nısanlı yada evlı degılsın oyuzden bukadar rahat konusuosun senınde dedıgın gıbı nısanlandıkmı evlendıkmı bırbırımızın hayatı degıl bizim hayatımız olur sonrası kı sen aynı hayatı paylasmayı dusundugun kısıye 4 saatte onun senı merak ettecgını bıle bıle 1 dk ayırıp haber veremıosan helekı boyle heryerde bılgısayar,cep telefonu, normal telefon bulunan bızamanda orda bı sorun vardır arabadada bırakırsında arabayıda çeşmeye gıttın dıyelım çeşme otaban cıkısına park edıp denıze yuruyerek gıtmıyosun heralde nekadar uzakta olucak arabada bı haber veremıcen dedıgın gıbı olsaydı bıle kı onlar konusrken kapanmıs ve sonrasında haber alamadıgı ıcın yolda bıseymı oldu endısesıyle arkadslarına ulasmıs ne varkı bunda bıde merak ettıren o ama sen sözlünün yerınde olsam yzuugu atardım dıyosun ınsanları hayatına sokup atmak bu kadar basıtlestı demek
bekara koca/karı boşamak her zaman kolaydır

Bizim ilişkimizde öyle şeyler oldu ki tam tamam ya bitti unuttum unuttuk derken Rabbim bizi hep bi araya getirdi bi şekilde. bizim ilişkimiz ciddiye binmeden önce yani geçen yaz onun sevgilisi vardı sanırım ciddi düşünüyolardı bilmiyorum ama nolduysa ben geçen haziranda kendimi onun ailesinin yanında buldum birden eğer bu kaderse kısmetse o benim helalim. Bende onun.. Sadece bu kadarla kader kısmet olmaz diyebilirsiniz ki zaten bu kadarla değil de.. (inşallah biz birbirimizin kaderiyizdir.. )
Çok konuştum ama demek istediğim orencim bu ilişkide yada başka bi ilişkide bi emek varsa öyle hemen vazgeçilmez

soranlar var naısl faturasına baktın felan diye ilk sayfalarda internet şifresini vermişti bana ordan baktım o bana güvenir kredi kartını şifresini vs herşeyini biliriim ben sormadan kendisi söyler. Yani bizim ilişkimizde öyle gizli saklı olamaz. Herşey ortada olmalı ki birbirimizi tanıyalım. Burda diğer konuları okuduysan şayet bayanların hepsi eşlerini kontrol eder. Vurdumduymaz değiliz olmamalıyız da. Bazı şeyler çok geç olmadan anlamalıyız.. Sözlümün benden gizlisi saklısı olsaydı yada özel hayatıma müdahale ettin bu benim hayatım deseydi bu ilişki emin ol zaten biterdi. Ben onun hayatına girdiysem herşey ortak olmalı... Tabiki özel hayat olacak ama bu gibi durumlarda özel hayat olmaz !
Son düzenleme: