• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum artık...

O zaman benimki de asker onun hangi huyu var onu da desin bu şoför kısmı kıskanç olur diyen kişi :35: ya da ben sağlıkçıyım ben nasılım :23:

Ay bu insanlar. Polis çapkın olur asker manyak olur hemşire mahkeme duvarı olur şoför kıskanç olur.
 
ya meslekle alakası tabıkı yok kısılıktır bu yapıdır kasaplarda gıtsın karısını dograsın ozmaan ınsan yaptıgı meslege gore sekıllenıyosa yandık arkadas orda bence farklı bısey demek ıstedı ama ben esprı olsun dıye yazdım bendemı şöförüm diye:)uzun lafın kısası insanız su foruma bak herkez bıseyden bahsedıyo herkesın ayrı bı derdı var dert bıtmez Allah saglık versınde en buyuk dertlerımız bunlar olsun Allah hepimize saglıklı mutlu hayatlar nasıp etsın hıc konu acılmıcak durumlara gelelım inşallah dertler bıtsın:))


inşallah canım. İnşallah benimde en büyük sorunum kavgam bu olmuş olur ve daha olmaz. Ve artık sanmıyorum bida bu derece kavga edip biribirimize bu denli ağır kelimeler edeceğimizi çünkü o hatasını fazlasıyla anladı.

Umarım kimse üzülmez artık :16:
 
O zaman benimki de asker onun hangi huyu var onu da desin bu şoför kısmı kıskanç olur diyen kişi :35: ya da ben sağlıkçıyım ben nasılım :23:

Ay bu insanlar. Polis çapkın olur asker manyak olur hemşire mahkeme duvarı olur şoför kıskanç olur.


saçmalık işte mesleğe göre bi insanın kişiliği belli olmaz :34: ben evdeyim öyle çok gezen tozan bi tipte değilim ama acaip sessiz uysalımdır. ama yeri geldiğindede benden cazgırı yoktur :30:
 
Sayın fndkkrdu,
bugün 11:26'da konunuzu silmiş, 11:50'de konuyu kapatmam için mesaj atmışsınız, oldu mu şimdi bu?
Kurallar gereği sitede paylaştığınız hiçbirşeyi silemezsiniz, yasak. Üstelik daha önceki bir yazışmamızda yasak olduğunu yazmışım size.
 
Back
X