• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum artık :(

ondan değil tabi ki.hayatımda hiç bir şey kolay olmuyor herşey zor.bu durum bile zor.Alah dağına göre kar verirmiş derler ama ben kadar güçlü değilim artık :KK43: yoruldum. UTANDIM BU DURUMA DÜŞMEKTEN.

Allah aşkına

siz öğretmensiniz!

çocuklara biraz güçlü durmayı öğretmeniz gerekmiyor mu?
kendilerine güvenmeyi öğretmeniz gerekmiyor mu?
hayattan zevk almayı, mutlu olmayı öğretmeniz gerekmiyor mu?

kendiniz böyle ufacık şeylerde ölmek istiyorum derseniz, o çocuklara bu yazdıklarımı nasıl aşılayacaksın???
kendinize gelin lütfen!

Insanlar evlatlarini kaybediyorlar yinede hayata devam ediyorlar... Yapmayin allah askina... Bunun icin ölmek istenilirmi? Tamam bazen hersey üst üste geliyor ama gecici durumlar bunlar öyle düsünün, daha hirslanin... Utanilacak bi durumda yok zaten,olabilir... Kendinize güvenin azicik hemen sukoy vermeyin... Daha kimbilir ne dertler göreceksiniz... Biraz yasamayi sevin, dua edin ferahlarsiniz...:KK14:

Nekadar yanlış bir düşünce...
Ne var canım cagrı yapmışsan yani, Yanlışkla aramışım de geç,yada evet aradım nasılsın falan de konuş:)
Bukadar karamsar olmak niye...
Allah aşkına bu sebepten dolayı ölmek istemek çok komikkk...
Abartmayın bence sizin başka sorunlarınız var galiba...

Adama sormuşlar ' derdin ne' o da 'derdim yok dertlendim ona ağlıyorum' demiş

bunun için ölmekte ne demek:) olur öyle şeyler yanlışlık olmuş işte. senn canından kıymetlimi. bi yanlıslık oldu herhalde de geçiştirir. kıyamam ya:)))

ne kadar zor bir kaderim var benim :KK43: her gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi :KK43:( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm :KK43:(çok utanıyorum.
Bu yaşadıkların herkesin hayatının bir Döneminde yaşadığı seyler...Kendine acıyarak iyice depresifleşiyorsun.Toparlanmaya çalış...

ne kadar zor bir kaderim var benim :KK43: her gün daha da zorlaşıyor.dün nasıl oldu bilmediğim şekilde hoşlandığım çocuğu çağrı yapmışım ama nasıl yaptım bilmiyorum.çünki numarası ekli değildi numarayı ekler whatsapp last seene bakar silerdim.ama ona çağrı yapılmış.ama ben yapmadım.o kadar utandım ki.onun beni aramasıyla farkettim.bende beni aradı diye şaşırdım salak gibi :KK43:( arama geçmişine bakınca anladım önce benim telefondan çağrı yapıldığını .çok utanıyorum kendimden bu duruma düşmekten.
hayatımı bir düzene koyamadım.hala uğraşıyorum ve şuan ağlıyarak bunu yazıyorum.bazen ölen gençlerin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.ben çok yoruldum artık uğraşmaktan bir düzene sokamadığım hayatımdan.insanların kıskançlığından.düşmüş olduğum durumdan.utancımdan işe gidemedim.kendimi çok küçük düşürdüm :KK43:(çok utanıyorum.

ee nolmuş çağrı yaptıysan?

Biraz gündemi takip et o zaman haline şükretmeyi öğrenirsin..Mesela ölen kardeşimiz Özgecan Aslanın anne ve babasının videolarını izle gör bak nasıl bir acı içindeler..İnsanlar ne hastalıklarla,ne acılarla uğraşıyor,bazılarıda ota boka ölmek istiyorum diyor..Allah beterinden korusun insanı her zaman..Böyle en ufak birşeye isyan edersen,Allah bir büyük acı verir feleğin şaşar o zaman..Aradıysan aradın dünyanın sonu mu sanki ya hayret birşey...

Bu arada öğretmenmişsin ve bu yüzden işe gidememişsin,sen geç ergenlik yaşıyorsun diye çocukların hakkını yeme lütfen.

Biraz gündemi................. zaman..Böyle en ufak birşeye isyan edersen,Allah bir büyük acı verir feleğin şaşar o zaman..Aradıysan aradın dünyanın sonu mu sanki ya hayret birşey...

aynısını yazacaktım
şimdi de ona takılır mı ki acaba konu sahibi diye yazamadım...

Bu arada öğretmenmişsin ve bu yüzden işe gidememişsin,sen geç ergenlik yaşıyorsun diye çocukların hakkını yeme lütfen.

canım bırak gitmesin zaten
çocukların hakkını falan boşver
bu psikolojiyle girmesin zaten derslere

aynısını yazacaktım
şimdi de ona takılır mı ki acaba konu sahibi diye yazamadım...
Takılsın canım aklı başına gelsin biraz..En ufak birşeye bu kadar isyan etmemeyi öğrensin..Gerçekten bu hayatta beterin beteri var..Ölüm acısının bile beteri var kuzenin ölür üzülürsün,evladın ölür yanarsın bunlar gerçekler..

canım bırak gitmesin zaten
çocukların hakkını falan boşver
bu psikolojiyle girmesin zaten derslere

Ben hatırlıyorum lisede bir ögretmenim annesi öldükten 2 gün sonragelmişti okula,meslek ahlakı denen bir şey var.Acısı varsa da içinde yaşamalı yani,kaçarak nereye kadar..

Takılsın canım aklı başına gelsin biraz..En ufak birşeye bu kadar isyan etmemeyi öğrensin..Gerçekten bu hayatta beterin beteri var..Ölüm acısının bile beteri var kuzenin ölür üzülürsün,evladın ölür yanarsın bunlar gerçekler..

tabi aklı başına gelsin bence de
ama o iş öyle kolay gözükmüyor buradan
farklı birşey demek istemiştim, de yazarsam konu sahibini iyice kırmış olurum, yazmayayım

Ben hatırlıyorum lisede bir ögretmenim annesi öldükten 2 gün sonragelmişti okula,meslek ahlakı denen bir şey var.Acısı varsa da içinde yaşamalı yani,kaçarak nereye kadar..

ben konu sahibinin şu anda çocuklara örnek olabilecek psikolojide olmadığını düşünüyorum, çocuklara yansıtabileceğini düşünüyorum
o yüzden diyorum gitmemesi daha iyi diye
yoksa, hepimiz acılar yaşıyoruz, tabi ki sorumluluklarımızı bilmemiz lazım

ne kadar zor bi kaderin varmis wallahi. hoslandigin cocugu yanlislikla caldirdin demek. vah vah..

Back
X