• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum artık :(

dalga geçip geçmediğini bilmiyorum ki.umarım geçmez.
ben onun peşinden koşuyormuşum sanki sabah akşam onu düşünüyor muşum durumuna düştüm diye.halbuki yok öyle bişi.

Bence abartıyorsun herkes herkesi yanlışıkla arar ne olacakki

psikolaga görün derim normal değilsin zira
gerçekten bende isterim.en azından herşeyi anlatmak neler hissettiğimi bunun anlamının ne olduğunu öğrenmek isterim.
çok büyütüyorum kafamda herşeyi.sonradan bile utanıyorum bazen aklıma gelince hatalarım.
çok yalnızım her tarafım erkek tek kızım ve doğru düzgün kız arkadaşım yok.muhabbet edeceğim kimse yok.birkız arakadaşım var.onun sıkıntısını dinlemekten benim anlatamama vakit yokki.annem çok koruyucu ve bana hala bebek gibi davranıyor tabi abilerimde.babam yok.belki de ondan normal değilimdir.

aramak aklımın ucundan geçmedi.tamam ben onu görünce bakıyordum onun baktığını da biliyorum ama o kadar.galiba çıktığı var geç saatlere kadar whatsappta.belki de arkadaşı olan birini ayarlamaya çalışan kişi gibi hissettim.peşinden koşan biri gibi.halbuki öyle değil.gerçekten yalışlıkla aradım.hani ona bunu anlatamıyorum ya belki ondan dır utancım.peşinden koştuğum yok.normal görünce bakışmak gibi bişi.şimdi kendine yoracak herşeyi.
ben şansa pek çevirebileceğimi düşünmüyorum yapamam.işveli cilveli biri değilim.düz biriyim..sessiz birazda.
Bi an bunu ben yazmışım gibi hissettim benimki de geç saatlerde online oluyordu ve ben de bana baktığını düşünüyordum Allahtan aramadım ben.numarası da ezberindedir kesin dini :D v,e bende sessiz biriyim onun bana aşık olduğundan emindim ama hiç bi adım atamadım o da sıkıldı haliyle bende artık takmıyorum çünkü başka biriyle çıkıyormuş ama bana çok benziyor resmen benim cilveli kendini beğenmiş halim tipi falan aynı.inşşallah senin başına böyle biişi gelmez senin numaranı o mu almıştı aradığında ne dedin??

gerçekten bende isterim.en azından herşeyi anlatmak neler hissettiğimi bunun anlamının ne olduğunu öğrenmek isterim.
çok büyütüyorum kafamda herşeyi.sonradan bile utanıyorum bazen aklıma gelince hatalarım.
çok yalnızım her tarafım erkek tek kızım ve doğru düzgün kız arkadaşım yok.muhabbet edeceğim kimse yok.birkız arakadaşım var.onun sıkıntısını dinlemekten benim anlatamama vakit yokki.annem çok koruyucu ve bana hala bebek gibi davranıyor tabi abilerimde.babam yok.belki de ondan normal değilimdir.
Bu arada yaşadıkların normal Şeyler yani bu kadar büyütme karşındaki de ne kusursuz ne de farklı.ama herşeyi de Ölüme Bağlama burda herkes ona kızıyor şu Lafı yazmazsan böyle düşünmesin herkes tavsiye veriri emin ol

Tüm cevapları okumadım, başka ekleme varsa bilemem.

Bundan ölmek istiyorsan tam tersine hayatın pek bir sorunsuz olsa gerek gibi geldi bana. Basit meseleleri ölüm sebebi yapıyorsan hayatında dert görmemişsin. Bence bir doktora git.

Burada onemli olan seni aradiginda eglenceli bir konusma gecirebilmen ,firsata cevirebilmen gerekir... hayatta bu tip insanlar kazaniyor... sen oturup agilyorsun cok salakca aferdersin... tecrubenin az oldugu anlasildigindan abla tavsiyesi... .)

Sadece bunun için mi ölmek istiyorsun? Eğer öyleyse af edersin ama sence de böyle bir hayat için nankörlük değil mi bu! Genç ölenlere özeniyorum demişsin. Yakın zamanda 2 aylık evli bir genci kaybettik. Gencecik eşi var ardında henüz 2 aylık evli. Onun yaşadığı acıyı tahmin etmeye çalışabilir misin? Aman dur çalışma hoşlandığım çocuğu yanlışlıkla aramışım diye ölmek isteyen biri bu acıyı düşünürken kesin intihar eder,aman dur sakın tahmin etmeye kalkma!
Hey yarabbim ya. Canım eğer başka sorunların yoksa veya onlar da bu kadar yüzeysel sorunlarsa ne olur bir an önce psikologa git, çünkü bu normal değil.

Ay evet ya yazmadan duramıyorum..Millet böyle şeylerle evliliği götürüyor işi neredeyse,sen ölucem diye tutturuyorsun.Sanki ölünce ne olcagını biliyor gibi.

Back
X