• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum ben hiç arkadaşım yok

geceprensesi

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
141
0
316
İzmir
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum hiç arkadaşım kalmadı. Erkek arkadaşım daha bugün yeter artık bıktım senden sürekli ağlıyosun yapamıcaz dedi bende kendmle yapamıyorum artık şu an bile beni dinleyecek kmsem yok buraya yazıyorum kendmden nefret ediyorum ölmek istiyorum ama yapamıyorum evde yalnız kalabilsem ocağı açıp uyuyarak ölmüştüm ama olmuoy sürekli ağlıyorum erkek arkadaşıma her gün bana ilgi göstermediği için kızıyorum ama her gün 1saat konuşuyoruz en fazla. Okulda arkadaşım var ama maalsef yakın arkadaşım yok kmseyle dertleşemiyorum kmseyle konuşamıyorum anlatacak derdim de yok ailem çok iyi ama bilmiyorum niye kötüyüm sanırım yalnızlıktan şu an bile hala ağlıyorum ölmek istiyorum sevgilimmbana kızıyor hep ilgi istiyosun diye yalnızım anlamıyor o arkadaşlarıyla her gün benim gezdiğiim bi tane arkadaşım yok bıktım artık bu hayattan umarım allah canımı alır da kurtulurum. Ben gururumu herşeyden daha önde tutarken bugun sevgilime nolur beni bırakma diye yalvardım ya onsuz da kalırsam naparım yalnızlık çok kötü bi şey hem şişmanım hem yalnızım ölmek bazen kurtuluştur ya inşallah öyledir konuşacak kimsem olmadığından buraya yazdım düşünün normalde insanlar arkadaşlarıyla konuşur halleder benm başka konuşabileceğim bi yer yok işte

canım öncelikle bi sakin ol.hepimizin hayatında dönem dönem yalnız kaldığımız ya da yalnız hissettiğimiz zamanlar olmuştur ama böyle yaparak işleri içinden çıkılamayacak duruma sokarsın.bak ben de yalnızım yıllardır abartısız söylüyorum hem de :) üniversite bitince ailemin yanına döndüm ki 4 yıldır ailemin yanındayım atamam gerçekleşmiyor ve evde oturuyorum ailem yeni bir şehire taşınmış olduğundan tanıdık hiç kimse yok ki hatta yaşıt bile yok.nişanlıyım ama nişanlımı da 4 yıldır neredeyse ayda bazen 1-2 gün bazen 2-3 ayda bir görüyorum ki şuan askerde 5 aydır hiç görmedim.düşün yani ben bile bu duruma gelmedim senden kötüleri de var sen en azından okula gidiyormussun orada iki insan yüzü görüyorsundur :) sakin ol ve istersen bir psikiyatrist ile görüş ona anlat inan bana faydasını görürsün.arkadaş edinebileceğin yeni ortamlara girmeye çalış.kendine yeni uğraşlar edin..

Kendimi hiç iyi hissetmiyorum hiç arkadaşım kalmadı. Erkek arkadaşım daha bugün yeter artık bıktım senden sürekli ağlıyosun yapamıcaz dedi bende kendmle yapamıyorum artık şu an bile beni dinleyecek kmsem yok buraya yazıyorum kendmden nefret ediyorum ölmek istiyorum ama yapamıyorum evde yalnız kalabilsem ocağı açıp uyuyarak ölmüştüm ama olmuoy sürekli ağlıyorum erkek arkadaşıma her gün bana ilgi göstermediği için kızıyorum ama her gün 1saat konuşuyoruz en fazla. Okulda arkadaşım var ama maalsef yakın arkadaşım yok kmseyle dertleşemiyorum kmseyle konuşamıyorum anlatacak derdim de yok ailem çok iyi ama bilmiyorum niye kötüyüm sanırım yalnızlıktan şu an bile hala ağlıyorum ölmek istiyorum sevgilimmbana kızıyor hep ilgi istiyosun diye yalnızım anlamıyor o arkadaşlarıyla her gün benim gezdiğiim bi tane arkadaşım yok bıktım artık bu hayattan umarım allah canımı alır da kurtulurum. Ben gururumu herşeyden daha önde tutarken bugun sevgilime nolur beni bırakma diye yalvardım ya onsuz da kalırsam naparım yalnızlık çok kötü bi şey hem şişmanım hem yalnızım ölmek bazen kurtuluştur ya inşallah öyledir konuşacak kimsem olmadığından buraya yazdım düşünün normalde insanlar arkadaşlarıyla konuşur halleder benm başka konuşabileceğim bi yer yok işte

Canım kendini yalnız ve çaresiz hissetmenin nasıl bir duygu olduğunu bilirim. İnsan öyle zamanlarda içinde bulunduğu durumu öyle bir abartıyorki göremiyor etrafındaki güzellikleri. Arkadaşın olmadığı için sevgilime sarıyorum diyosun peki neden arkadaşın yok sence canım? bunu hiç düşünüp geçerli bir sebep bulabildinmi? yoksa arkadaşın vardıda küstünüzmü? bunları merak ettim. Birde intihar falan allah muhafaza asla aklına getirme böyle şeyleri. İntihar ediceksinde nolucak herşey çok güzelmi olucak sanki? İnan bu hayat öyle güzelki.. Sende farkediceksin bunu. Dertleşmek istersen dilediğind msj atabilirsin canım çok iyi bir dinleyiciyimdir :) lütfen böyle düşünme inan kimse senden değerli değil..

Canım kendini yalnız ve çaresiz hissetmenin nasıl bir duygu olduğunu bilirim. İnsan öyle zamanlarda içinde bulunduğu durumu öyle bir abartıyorki göremiyor etrafındaki güzellikleri. Arkadaşın olmadığı için sevgilime sarıyorum diyosun peki neden arkadaşın yok sence canım? bunu hiç düşünüp geçerli bir sebep bulabildinmi? yoksa arkadaşın vardıda küstünüzmü? bunları merak ettim. Birde intihar falan allah muhafaza asla aklına getirme böyle şeyleri. İntihar ediceksinde nolucak herşey çok güzelmi olucak sanki? İnan bu hayat öyle güzelki.. Sende farkediceksin bunu. Dertleşmek istersen dilediğind msj atabilirsin canım çok iyi bir dinleyiciyimdir :) lütfen böyle düşünme inan kimse senden değerli değil..
Arkadasımla küstüm istemediğim davranısları vardı okulda arkadaslarım var ama sadece okulda yani dısarda görüsmüypruz hiç.. Bu yuzden yalnızım iste ama smdi daha iyi düsünüyorum dün anlık bi kriz gelmisti simdi umursamamaya karar verdim umarım her sey güzel olur tesekkür ederim mesajlarınız için :)

Canım benım senı o kadar ıyı anlıyorum ki.. yalnızlıktan ılgısızlıkten aglamanın ne demek oldugunu ogrendım bende. tek bır arkadasım yok benımde. kımseyle dertlesemıyorum. erkek arkadasım var ama erkek arkadas ve kız arkadasın yerlerı cok ayrı biliyoruz hepimiz. eger anlatıcak bırseylerının oldugunu hıssettıgınde her zaman mesaj atabılırsın ozeldende yaz numaramı verırım eger istersen.

tamamen şuan aynı durumdayım ...eskiden bir sürü arkadaşım dostum vardı şuan 1 tane bile yok ..hiçbiri telefonlarımı açmıyor açanlarda görüşmek benimle istemediklerini söylüyor...nedenini hiç bilmiyorum...sizce eski dostlarımın artık benle buluşup görüşmemek istemesinin sebebi ne olabilir ? ...ben kimseye kötü bir şey yapmadım...hepsi yıllarca bizim evimizde kaldılar yediler içtiler...ne bilim çok şey paylaştık...5 yıldır görüşmüyoruz...geçen aradım 2 tanesini benimle görüşmek gereği duymadıklarını söylediler...anlam veren var mı buna ?? kimseyle dertleşemiyorum...artık içimde tutmaktan bir şeyleri patlicak gibi oluyorum...gerçekten kimsem yok... bir annem bir de eşim var beni tek seven benle olmak isteyen...ne yapmalıyım böyle bir durumda acaba ? benimde desteğe ve fikre ihtiyacım var...şimdiden teşekkür ederim...

Benimde arkadasim yok ama arkadasim yok diye kocisimin basini sisirip evde aglamiyorum ikide bir -.- derdini anlatcak biri olsa nolur ki ben anneme anlatiyordum onceden hic anlatmassam yaziyordum bence abartma arkadasinla mi dunyaya geldinde simdi yok diye öluyosun ? Bence ergenlik donemindesin ondan

Back
X