sosyal fobi sanırımbu, kaç yaşındasınBen yeni bir işe girdim arkadaşlar . Mağazaya vebu mağazada hiç iş yok.sadece ayakta dikiliyosun o kdr.ve bnm psikolojik bozuldu resmen.zaten bozuktu dahada bozuldu. Cnm çok sıkılıyor hiç is yok çünkü.yeni başladığım için kimseyi tanımıyorum konuşuyorum arkadaşlarla ama bi yere kadar. Çalışırken surekli gözleri üzerimde .surekli beni izliyorlar.cok sessiz bir yapım var.cok konuşamıyorum ben kimseyle .içine kapanık nmbirisiyim.hangi ise gitsem hep bu böyle olur.hep dislanirim.zaten kendimden nefret ediyorum herkesten insanlardan herşeyden nefret ediyorum.herkesin her hareketini ustume aliniyorum of püfdiyolar kesin bana diyolar.beni hiç sevmiyor lar bani ezik buluyorlar felan . Ben bu yaşıma kdr hep kaybettim sevdiklerimi hep kendi yüzümden neden bende diğer insanlar gibi toplumda rahat olamiyorum neden yani neden her günum daha berbat neden yaşıyorum ki zaten psikolog gitmek istersen nasil gidicem ailrme söyleyemem utancından.kendimde gidemem doktora.derdimi içimeatmaya öyle alismisim ki anlatamıyorum kimseye
bu bir hastalık sosyal fobi, tedavi gerektirir, beynindeki bazı hormonlrın ilaçla dengelenmesi gerekSorun sende ,çözüm sende ...
Kurup kurup oynuyorsun.B ana öyle geliyor diyorsun
Bırak kim ne derse desin düşündüm.
Her koyun kendi bacağından asılır
Söylemesi kadar kolay kiBu mu yani bunun için mi ölmek istiyon senin hayatın canının bedeli bu mu biraz özgüven sadece çık o işten başka bir yere gir sıcakkanlı sevecen atılgan ol bitti bu kadar
Dusunuyorum zten evetBunun için ölmek istiyorsan yaşama zaten panpaaa
Haklisin cnm zaten bisey beklemiyorum artikDerdin deniz efkarın derya olmuş senin
Ezcümle: Özgüven parayla satılmıyor ki alıp sana hediye edelim cnm..
Tebrik ederm seniDusunuyorum zten evet
Hmm sen içe kapanık kal daha iyi.Konusma komik oluyor ,ama yine de ölme yazıkbu bir hastalık sosyal fobi, tedavi gerektirir, beynindeki bazı hormonlrın ilaçla dengelenmesi gerek
anlamadım ne demek istedinizHmm sen içe kapanık kal daha iyi.Konusma komik oluyor ,ama yine de ölme yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?