• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ölmek istiyorum yeter artikk

Hrsyylnn

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
313
30
Ben yeni bir işe girdim arkadaşlar . Mağazaya vebu mağazada hiç iş yok.sadece ayakta dikiliyosun o kdr.ve bnm psikolojik bozuldu resmen.zaten bozuktu dahada bozuldu. Cnm çok sıkılıyor hiç is yok çünkü.yeni başladığım için kimseyi tanımıyorum konuşuyorum arkadaşlarla ama bi yere kadar. Çalışırken surekli gözleri üzerimde .surekli beni izliyorlar.cok sessiz bir yapım var.cok konuşamıyorum ben kimseyle .içine kapanık birisiyim.hangi ise gitsem hep bu böyle olur.hep dislanirim.zaten kendimden nefret ediyorum herkesten insanlardan herşeyden nefret ediyorum.herkesin her hareketini ustume aliniyorum of püfdiyolar kesin bana diyolar.beni hiç sevmiyor lar bani ezik buluyorlar felan . Ben bu yaşıma kdr hep kaybettim sevdiklerimi hep kendi yüzümden neden bende diğer insanlar gibi toplumda rahat olamiyorum neden yani neden her günum daha berbat neden yaşıyorum ki zaten psikolog gitmek istersen nasil gidicem ailrme söyleyemem utancından.kendimde gidemem doktora.derdimi içimeatmaya öyle alismisim ki anlatamıyorum kimseye

Bu mu yani bunun için mi ölmek istiyon senin hayatın canının bedeli bu mu biraz özgüven sadece çık o işten başka bir yere gir sıcakkanlı sevecen atılgan ol bitti bu kadar

Derdin deniz efkarın derya olmuş senin :işsiz:

Ezcümle: Özgüven parayla satılmıyor ki alıp sana hediye edelim cnm..

Ben yeni bir işe girdim arkadaşlar . Mağazaya vebu mağazada hiç iş yok.sadece ayakta dikiliyosun o kdr.ve bnm psikolojik bozuldu resmen.zaten bozuktu dahada bozuldu. Cnm çok sıkılıyor hiç is yok çünkü.yeni başladığım için kimseyi tanımıyorum konuşuyorum arkadaşlarla ama bi yere kadar. Çalışırken surekli gözleri üzerimde .surekli beni izliyorlar.cok sessiz bir yapım var.cok konuşamıyorum ben kimseyle .içine kapanık nmbirisiyim.hangi ise gitsem hep bu böyle olur.hep dislanirim.zaten kendimden nefret ediyorum herkesten insanlardan herşeyden nefret ediyorum.herkesin her hareketini ustume aliniyorum of püfdiyolar kesin bana diyolar.beni hiç sevmiyor lar bani ezik buluyorlar felan . Ben bu yaşıma kdr hep kaybettim sevdiklerimi hep kendi yüzümden neden bende diğer insanlar gibi toplumda rahat olamiyorum neden yani neden her günum daha berbat neden yaşıyorum ki zaten psikolog gitmek istersen nasil gidicem ailrme söyleyemem utancından.kendimde gidemem doktora.derdimi içimeatmaya öyle alismisim ki anlatamıyorum kimseye
sosyal fobi sanırımbu, kaç yaşındasın

en yakıdevlethastaesi psikiyatrine git, sosyal fobi ilaçla tedavi edilebilen bir hastalık, yaşadıkların kader değil, sakın kabullenme, daha yolun başındasın

Sorun sende ,çözüm sende ...
Kurup kurup oynuyorsun.B ana öyle geliyor diyorsun

Bırak kim ne derse desin düşündüm.
Her koyun kendi bacağından asılır :oha::süslü:

Bir işe girebilecek kadar iletişim kurmuş, kendini o işe kabul ettirmişsin mesela.
Neden herkes tarafından kabul görmediğini düşünüyorsun.
Herkesle çok samimi olman gerekmiyor.
Enerjin tutuyorsa samimi ol yeter.
Bir mağazada nasıl iş olmaz anlamadım.
Yerleri falan sil, temiz yeri yine temizle iş çıkar kendine o halde.

ben de öyleyim ya. yani hemen sıkı fıkı olamam. zaman gerek. gerçi ilk işe başladığım günleri hatırlıyorum da ne kadar toy ne kadar ürkektim. 19 yaşındaydım. hergün ağlaya ağlaya eve giderdim. şimdi o günlere göre kurt gibiyim :D
tabi yine kat etmem gereken yol var. kimseyi çok tınlamamak gibi. tabi benim çalıştığım kurumda büyük başlarımız çok ondan da biraz çekingen halim oluyor olabilir.

sen de kendine işkence etme zamanla herşey düzene girer. ama öyle boş boş duracağın mağazada gelecek düşünme. orayı basamak olarak düşün. ilk işe başladığım yer bir kitap bayisiydi. saç toplamama kadar karışan bir kadın patron , müşterilere verilen fazla poşet için azarlayan abisi, üzerimizden bakışlarını eksik etmeyen kontrolü abartan babaları vardı. Allah'a havale ettim onları. sonra birazcık daha iyi bir işe girdim, sonra çok çok iyi bir işim oldu, en sonunda mesleğimi yapabileceğim bir kuruma atandım . çok şükür. emin ol senin de zamanla işlerin yerine oturacaktır ;)

Gidemem diyorsun ama tek çaren uzman desteği biliyorsun değil mi ?
Bunu kendin için yap ve git. Çok rahatlarsın.

insanları bu kadar umursama ya. o beni dışlıyorlar dediğin salaklarda altın sıçmıyorlar. gereksiz insanlara bu kadar değer verirsen ezen çok olur. kendini sev gerisini salla.

Back
X