- 21 Mayıs 2014
- 408
- 402
- 313
- 30
Ben yeni bir işe girdim arkadaşlar . Mağazaya vebu mağazada hiç iş yok.sadece ayakta dikiliyosun o kdr.ve bnm psikolojik bozuldu resmen.zaten bozuktu dahada bozuldu. Cnm çok sıkılıyor hiç is yok çünkü.yeni başladığım için kimseyi tanımıyorum konuşuyorum arkadaşlarla ama bi yere kadar. Çalışırken surekli gözleri üzerimde .surekli beni izliyorlar.cok sessiz bir yapım var.cok konuşamıyorum ben kimseyle .içine kapanık birisiyim.hangi ise gitsem hep bu böyle olur.hep dislanirim.zaten kendimden nefret ediyorum herkesten insanlardan herşeyden nefret ediyorum.herkesin her hareketini ustume aliniyorum of püfdiyolar kesin bana diyolar.beni hiç sevmiyor lar bani ezik buluyorlar felan . Ben bu yaşıma kdr hep kaybettim sevdiklerimi hep kendi yüzümden neden bende diğer insanlar gibi toplumda rahat olamiyorum neden yani neden her günum daha berbat neden yaşıyorum ki zaten psikolog gitmek istersen nasil gidicem ailrme söyleyemem utancından.kendimde gidemem doktora.derdimi içimeatmaya öyle alismisim ki anlatamıyorum kimseye