• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum

Nazligul3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
27
12
3
31
Iliskimin bittigine dair bir konu actim detayina girmek ve burda sizleri yazacagim destanla mesgul etmek istemiyorum. Agir bir travma yasadim ozguvenimi ve benligimi kaybettim. Psikolojik olarak iyi degilim 3 senedir psikolojik destek aliyordum 5 ay once biraktim. Borderline kisilik bozuklugum oldugunu dusunmeye basladim yorum degil derman istiyorum beynimde yankilanan tek sey ölmek istedigim acizlik ve caresizlik duygusunun esiri oldum... ölmek istiyorum

Son düzenleme:
Yorum değil ilaç istiyorum derken?? Mecaz yaptınız herhalde. Kendinize teşhis koymadan önce başka bir doktora daha görünebilirsiniz. İlaç konusunda yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.

Yorum değil ilaç istiyorum derken?? Mecaz yaptınız herhalde. Kendinize teşhis koymadan önce başka bir doktora daha görünebilirsiniz. İlaç konusunda yardımcı olacaktır. Geçmiş olsun.
Bir anksiyete hastaligim zaten var. Evet me
ilaç için psikiyatra gidin. burda kimse size ilaç tavsiyesi vermez.
duygu eşiğiniz çok düşük herhalde 3 sene geçmiş yahu.
Mecaz anlamda ilac istiyorum 3 sene gecmedi iliskim bitelk 2 ay oldu toparlanamiyorum

Bir anksiyete hastaligim zaten var. Evet me

Mecaz anlamda ilac istiyorum 3 sene gecmedi iliskim bitelk 2 ay oldu toparlanamiyorum

ay okudum şimdi diğer konunuda.
adamda her numara var aldatma dövme ama sen hala beni seviyor diye kendini kandırıyorsun.
velev ki seviyor ne olacak sırf sende bu melankolik aşk hali var diye ömür boyu sopa mı yiyeceksin boynuzlu mu gezeceksin? bu kadar mı aciz gurursuzsun?
bu mu kendine reva gördüğün hayat?

adamda her numara var aldatma dövme ama sen hala beni seviyor diye kendini kandırıyorsun.
velev ki seviyor ne olacak sırf sende bu melankolik aşk hali var diye ömür boyu sopa mı yiyeceksin boynuzlu mu gezeceksin? bu kadar mı aciz gurursuzsun?
Bahsettigim bu iste acizlik su an tum bedenimde

Eşime ilk günki gibi aşığım.
Fakat, bana şiddet uygularsa,
Dünyada tek erkek kalmış bile olsa gözümün ucuyla bile bakmam. Yaptığı emekleri,yıllarımızı gelecek hayallerimizi bir çırpıda içimden söker atarım.
Niye biliyor musun?
Çünkü aciz bir adamla ne bedenimi,ne ruhumu eskitmem. Kendi kendimi severim daha iyi!

Sana tek çare yine sensin. Sen kendini sevmez,önemsemezsen kimse sevmez ve önemsemez.
Dünyada 50000 insan var diyelim o 500000'dan 1 tanesi sensin! Kendini sev yazık etme ruhuna bedenine..

Iliskimin bittigine dair bir konu actim detayina girmek ve burda sizleri yazacagim destanla mesgul etmek istemiyorum. Agir bir travma yasadim ozguvenimi ve benligimi kaybettim. Psikolojik olarak iyi degilim 3 senedir psikolojik destek aliyordum 5 ay once biraktim. Borderline kisilik bozuklugum oldugunu dusunmeye basladim yorum degil derman istiyorum beynimde yankilanan tek sey ölmek istedigim acizlik ve caresizlik duygusunun esiri oldum... ölmek istiyorum
öldükten sonra gideceğin yer hakkında bilgi edinmeni tavsiye ederim canına kıyarsan gideceğin yer burdan daha beter.canı veren de Allah tır.sıkıntıyı verende rabbimdir.inan bu yaşadıklarının sonunda muhakka hayır bekle.Asla isyan etme sabret.her seye herkeze.Rabbim inananlarla beraberdir.SABRET KARDEŞİM.

Canım benim. Nişanlı olduğum zaman geldi aklıma senin bu halini görünce. Bende uzun zamandır psikolojik destek alıyorum. Kaç kere duzeldim sandım bıraktım ama doktor bitti demeden bilmiyormuş. Kaç sene sonra tekrarladı panik atagim. Psikolojik bir sorun yaşamayan gerçekten anlayamaz halini. Neyse ben de nisanliyken çok kavga ediyorduk çok kötü şeylerini gordum aynı senin gibi ayrılınca da ölüp bitiyordum(hiç ölmedim o ayrı konu) Bütün yakınlarım akrabalarım uyardı yakma kendini kızım diye. Gözüm kör tabi kafamın dikine gittim evlenince düzelir dedim. Sonuç? 2 yılı aşkın evlilikten sonra annemin evindeyim. En güzel yıllarımı heba ettim. Biz sana ne dersek diyelim bir lafina boynuna atlayacaksin tekrar ama yapma. Karşında yaşanmış canlı örnek duruyor sevgi asla tek başına ise yaramıyor hele evlenince sevgiden gözünü kör eden o adam canavara dönüşüyor ve maalesef senin gözlerin o zaman açılıyor. Yaşa acını şimdi dibine kadar. En fazla bir sene ağlarsın aynı hatayı tekrarlarsan hergun ağlayacaksın! Psikolojik destek almayı sakin ihmal etme. 5 para etmez bı adam için değil kendin için yap bunu. Emin ol çok değil bir sene sonra şimdiki hallerin hoş bir anı olarak canlanacak gözünde

bu dünyada tek değilsin..herkes ruh ikizini araya araya bulur..böyle ayrılıklar veya yeni görüşmeler oldukça doğal..sende bunu normal karşıla..önceden onsuz yaşıyordun şimdide yaşacaksın..

Bie ilişki yüzüne ölünür mü yahu. Boşversene hayat çok güzel acısıyla tatlısıyla. Bir kapın kapanmış demek ki daha güzel bir kapın açılcak. Daha güzel bir ilişki seni bekliyor demek ki. Psikolojik destek al devam et cnm kendi kendine teşhis koyma belki sadece bi depresyondur. Kendine zaman ayır düşüncelerine değil. Şu an en büyük düşmanın kendinsin bişeylerle uğraş daha sık gez. Hayat gerçekten güzel.

Hobaaa neymiş o ya konu sahibesi kendine gel kına yakman gerekirken kendine psikolojik teşhisler koyuyorsun. Baya bi psikopattan kurtulmuşsun. Sen hemen psikolojik tedavi al cnm geç kalma.

Hayat bazen kötü bazen ise çok güzel ve senin o güzel günleri yaşayan insanlardan bir farkın yok. Sadece herkesin hayatında inisler ve çıkışlar oluyor suan inistesin fakat elbette çıkışa da geçeceksin o zaman guzel günler de gelecek. Bu dünyada kendi canından önemli hiçbir şey yok. Yaşamak için tek hakkın var onu iyi değerlendir

Back
X